dobro jutro moje dame!
cestitam novim trudnicama, želim vam lijepu, ugodnu i zdravu trudnoću...
ja sam se isto dosla malo izjadat,,,gledam ja jučer aplikaciju na mobu i na njemu pise plodni dani,,,jucer dan ovulacije,,,i tako pričam ja sa svojim dragim,,,kaže on jedva čekam da imamo bebicu,,,pa moras se potrudit kažem ja njemu,,,(inače sv*ava u mene kad mu dodje)..kaže on pa vec sam sto puta i ništa,,,dogovorimo se mi za večeras(jučer navečer),,,,ja se pravo obradovala jer mi je rekao da jedva čeka da imamo bebu,,,kad on sinoc uopće ne svr*i u mene i to namjerno....poludjela sam,,,nisam mu se htjela uopće obraćati,,,totalno sam zbunjena,,,priča da hoće dijete i da jedva čeka,,a kad treba obaaviti "posao", on neće,,,neznam sta bi mislila vise,,,eto sorry na dugom postu,al morala sam se nekom izjadat,,,jer to nije prvii puta da se dogodilo,,,,, :(
lijep pozz svima
Viky96 ne znam sto bih ti rekla. Ja sam davno imala problem kad nisam htjela da bude u meni a on bude. Ovako nesto nisam. Ja da sam na tvom mjestu pitala bih ga cim je zavrsio "posao" sto ustvari hoce. Dal uvijek jedno govori a drugo radi il tako nesto. Ali.bila bih pist off totalno i ne bi proslo samo izbjegavanjem.
Da vam se javim malo, konacno obavili taj spermiogram i hvala Bogu sve ok, plivaju malisani ko blesavi i punoooo ih je i skroz ih je fora vidjet na monitoru (ne znam sto onda rade unutra haha)
Pao mi je sad veliki kamen sa srca.
Moja sluz je danas u pojacanom obliku tako da mi je sutra O i bacamo se na posao pa ce valjda taj jedan konacno doplivat do cilja!
Viky evo ti moja prica- protekla dva ciklusa smo pokusavali i nista. Onda sam odlucila se ne zamarat jer me brojanje i mjerenje i sve to opterecuje (al to sam ja). Uglavnom, ovaj zadnji ciklus smo se jako malo druzili jer smo stalno putovali i svadbe i umor i svasta. Njemu se bas nije dalo, a ja se tjerala ajme i bila ljuta i grintava na njega jer se nije tija druzit koliko i ja😂 zato nisam tila radit test jer uopce mi nije bilo jasno da uz sve napore (kasnije sam se verala jos i po Paklenici i Biokovu i Peljescu po uzasnim vrucinama) i sve ce se ista primit... Iskreno sam bila u soku kad sam vidila pozitivan test. Nisam imala nikakve neuobicajene simptome i jos ih nemam, ma evo sjedim i dumam KAKO 😂valjda ono jedno jutro nakon svadbe na brzaka u stanu njegovog prijatelja, neman blage. 😳 Nit sam pratila niti puno mislila niti ista.
Viky96 evo ti jedan savjet ja sam prosla kroz to i govorila mu sad su plodni idemo se sexat, i onda on il se ne sexa ili ne obavi to unutra, ljutila sam se svadjala s njim zbog toga dok jednom nisam rekla sebi halo ne ide to tako otjerat ces ga od sebe s pritiskom, ovako prvo nemoj mu govoriti kada su ti plodni dani jer im se onda stvori pritisak u glavi ne zato sto ne zele to, zele ali ne ide to na taj nacin da trazis sex od njega da bih zatrudnila, drugo moras imati odnose tada ali mu ne daj do znanja da su dosli plodni dani vec mu dokazi da ti je stalo do njega i da se ne sexas s njim samo da bi zatrudnila, jer ako on skonta da se sexas s njim samo da bi ostala trudna đaba ti ako ostanes trudna a on ohladi od tebe, znaci kao sto moj meni muz kaze " neke stvari moras sacuvat za sebe da ih ja ne znam" znaci nemoj ga forsirati on to zeli ali ti mozda ne vidis ot silne zelje za bebom da njemu stvaras pritisak i od tolikog pritiska on se i zbuni i nekad nece ni da mu se digna pa nekada ni svrsit ne moze, moras imati razumjevanja za njega, dokazi mu da ti je stalo do njega uzivaj u sexu ali nemoj dozvolit da ti uzivas a on da to radi pod pritiskom. Lako je nama zenam samo rasirimo noge a on sve obavlja, malo razmisli ja ti govorim iz mog iskustva nemoj ga otjerati s forsiranjem od sebe :*
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Viky zelim tI da se sto prije rjesi ta situacija. MenI je jednom bila, ja sam presutila al zato slijedeci put nakon sto je spomenio bebu naribala ga. Od tada on mene pita kad da su dani kad da salje vojnike, jesmo li pogodili kad treba I slicno. S tim da ne skacemo non stop jedno po drugom. Lagano I minimalno optereceni!
Miska drago mi je da su vam plivaci olimpijci heheh! Jednom ce jedan I doc do cilja :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji