Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    27. Srpanj 2015. 14:09

Haha Viky96 moram se nasmijat znaci apsolutno isto kao da sam ja pisala mij isto visi na mob 24h  i isto mi je rekao pa necu ja kad ti hoces pa ovo pa ono pa stalno laptop tv mob umoran zaspe ni kavu sa mnom ne uspije popit ja se zivcirala ludila svadjala al djabe on jos vise e sad kad sam ja prestala obracat paznju na to sad on prica sa mnom al jos uvijek ima istu naviku. Znaci apsolutno se slazem s tobom ko da si opisivala mog muza :) ali vjeruj kad dodje beba to ce se promjeniti.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Bambola
    27. Srpanj 2015. 14:11

Prvo, slazem se sa Majom58 da ne treba vrsiti pritisak jer muski jednostavno nisu programirani ka mi i cesce neuspjeh kao takav dozivljavaju kao udarac na ego. I onda pocnu izbjegavat. A sta se tice tvog slucaja, ti kao odrasla zenska lipo svom frajeru odmjereno i smireno tribas rec sta te smeta. Ne znam sta radi tako na mobu ili kakav je vas odnos, osobno ne podnosim agresivu bilo verbalnu bilo fizicku i ne dopustam podizanje tonova. Lijepo u malo rici se sve da rec i objasnit bez nepotrebnih napora i rasprava i stajaznam.Ja kad grintam sam vise ka dosadna musica, al kad stvari postanu ozbiljne sjedni i reci. Nemoj se svadjat, vikat ili napadat. Kako mi izgleda sad ovo vise nema veze sa bebom nego odnosom. Rijesi to smireno. Sretno!

Veja
    27. Srpanj 2015. 14:25

Slažem se sa curama, ne treba im ništa govoriti, jer njima to stvara dodatni pritisak, bar tako vidim po MM. Naravno želi bebu koliko i ja ( ja vjerojatno mrvicu više ) i sada kada mu skoro ništa ne spominjem, posebno plodne dane i da baš tada moramo u akciju, sve nekako bolje funkcionira, te se iskreno nadam da bi nam ovaj mjesec mogao biti dobitan.

Maja58
    27. Srpanj 2015. 14:25

Tako je Bambola i ja sam istu situaciju imala i kada sam prestala obracat paznju na to sad on trazi da pijemo kavu rasprica se puno sa mnom i sad gleda tv ali sa mnom. Ja sam sto puta rekla smeta mi to to on kaze nece vise i opet isto i tek kad sam ja prestala obracat paznju na to onda se promjenilo :)

Bambola
    27. Srpanj 2015. 14:42

Ma da, ka sta Maja58 kaze ili to odradi metodom najmanje intervencije, odnosno pusti ili, ako te bas muci sjedni i reci. Samo ne daj da preraste u svadju kad se puno toga izgovori, a da se nista konkretno ne kaze. 
    Miska!! Bravo za spermice!! Navijam tebi i svima da bude dobitni ciklus 💪💪

Pupa2
    27. Srpanj 2015. 14:53

miskaaa jako mi je drago za nalaze :) sad uživajte jedno u drugome neopterećeni i evo i vama plusa ;)
    breskvice, čekamo te!
    viki, ne znam šta da ti kažem, svatko ima svoju vrstu odnosa s partnerom. ja osobno, ne bih voljela da on takno nekad hoće, nekad neće. u našem braku sam ja više bila takva, ali to do trenutka kad nisam bila sigurna jje li pravo vrijeme za bebu. muž je htio odmah. ali kad smo jednom sjeli i pričali, dogovorili se da stvarno želimo bebu i da je to sada to, on se aktivno uključio u moje mjerenje temeprature, plodnih dana i sve i uvijek smo se seksali kad smo trebali, ali i htjeli. ništa manje nismo uživali u tome bez obzira što je nekad bilo onak, večeras se seksamo (totalno ne spontano). Međutim, nastavili smo biti aktivni i poslije plodnih dana, ali iz uživanja. Imamo takav odnos i ne bih pristajala na ništa manje... ali, to sam samo ja, tj.to smo nas dvoje i naš brak. ne kažem da je to savršeno, samo ja ne bih podnijela da se tako nećka. ako nisi siguran, onda nećemo raditi na bebi jer nema smisla dok obje osobe nisu u potpunosti spremne na to. onda to stvarno bude bezveze...

• viky96
    27. Srpanj 2015. 14:58

Ma cure moje sve sam ja probala,,,pitala sam ga jel misli samnom pričat ili vjesit na mobu,,,dva dana sve super onda opet po starom,,,nije tu stvar vise ni do sexa,,,nekad se ni meni ne da,,,al osjecam se jadno dok on cacka po mobu,,ja zujim okolo,,,nesto ga pitam,on za 5 min odgovori,,,probala sam ga i ignorirat da vidim dokle će ići,,,sat vremena je cackao bez da mi je rijeci rekao,,,skuzi on da sam ja nabrijana, nije ćorav,,al opet, iz dana u dan sve isto,,stvarno vise ne znam sta da napravim da bi se on okanio moba,,,cim s posla dodje,poljubi me, pita sta ima ,,sta sam radila i onda uzme mob,,,gleda sportske, facebook,,,to je ok,,,al kad mi legnemo u krevet,,on znaaci sve zivo pregleda,,,ostavi mob,,,mi se posexamo ,,on ga odmah uzima u ruke,.,,,isto da ga nije vidio mob citav dan,,, bas sam jadna haha 

Maja58
    27. Srpanj 2015. 15:45

Viky96 koliko dugo si ti s njim? Kad ne zivite skupa onda je super ali vec kad pocnete zivjeti skupa treba mu malo vise vremena da skonta da nije sam, a sto se tice trudnoce muski to hoce ali nemaju oni bas osjecaja kao mi zene mi to nosimo u sebi osjecamo lupanje i svasta a oni ne, uvijek smo mi zene vise zagrijanije za to jer mi smo puno osjecajnije sto je i normalno za zenu, a musko na njemu je samo da se navikava oni samo nap

Maja58
    27. Srpanj 2015. 15:49

Slucajno posla a nisam dovrsila nastavljam..

Oni samo naprave a mi to sve osjecamo, a oni ne vjeruj i ja sam sve pokusavala i moj uvijek mobitel drzi u rukam pa sam ja znala on ode u trgovinu ostane mob a ja uzme i pogledam sta je to toliko vaznije od mene kad tamo nista ja cak vidim i kako moj po fb gleda druge cure ja sutila i jednom ugledam a on izlazi s te stranice a ja se odvalim smijat i kazem sta mislis da sam ja glupa i danas dan gleda po fb druge i kad idemo negdje on se namjerno meni okrene za drugom mislim pogleda ju a ja samo se smijem i kazem koje ti oko ne treba hah a znam da me voli samo takvi su muski

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.