Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    27. Srpanj 2015. 16:15

Dobar dan curke 

Vidim o muževima je riječ, ja sa svojim budućim još ne živim, pir je za 12 dana pa onda krećemo u tu avanturu, al moram priznat da mi nebi baš bilo drago da me ignorira radi mobitela, ili da se okreće preočito za ženama, znam pobogu da pogleda al stvarno je diskretan jer ja to ne skužim. Meni je tu čisto o nekom poštivanju riječ, ništa drugo... Nije slijep a nisam ni ja. Mobitel ok u određenoj mjeri, neka pretjerivanja već bi bilo problema. 
    Tako da Viky žao mi je, neznam što da ti pametno savjetujem, Koliko ima godina?

Breskvice da li si radila test? Ne javljaš se.....

peppe dosta kratak ciklus da, a inače? meni je jednom bio 24 dana i nikad više. 

Miska  super za plivače :)

Ja još nisam dobila, trebala u subotu, najduži ciklus 32 dana, danas je 31. pa je očekujem danas, sutra.... boli me i točno osjećam da je pitanje momenta. Neznam zašto se uopće nadam kad smo tek imali odnos nakon plodnih dana luda glava hhehehhe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Paula5
    27. Srpanj 2015. 16:36

Peppepula ovo je nas ciklus! Nadala sam se da ce ovo biti tvoj, a ti mene pricekala...
    Objavit cemo plusice kao bambola i maja58.. 
    Miska jeeee.... sad akcija!!
    Viky ne sekiraj se.. Vecina nas je u nekim problemima u vezi, braku.. Ako ti mislis da je on taj onda budi mudra.. Moj zeli bebu i ne pazimo se godinu dana.. znaci uvijek unutra.. samo sto nekad prode i dva tjedna bez sexa. On nema pojma koliko sam ja angazirana u tome, zna za trakice, ali nista on to ne kuzi.. tj. ne zanima ga previse... Ja njemu ni ne govorim kad su plodni dani.. On sretan jer dobije skoro svaki dan i nista ne pita...  
    Naravno da me odbio par puta, i tad sam bila u komi, ali kad se sjetim koliko sam ja njega puta.... Ja sam fino isplanirala iduci tjedan krecem na go, cijeli tjedan plodni dani, druzit cemo se... I nadam se plusicu.. Nije ni njemu bilo svejedno kad sam nekoliko ciklusa procurila, ali on to ne shvaca tako tragicnokao ja.. 
    Durenjem i svadom nista ne postizemo, bar ne na putu do ostvarenja ovog cilja. Sretno draga!!

bubiba
    27. Srpanj 2015. 17:28

Drage djevojke,

pozdrav svima...
    Eto ja Vas dobro našla da zajedno pročakulamo o istoj temi...

Prvo svima od srca želim što prije školsku trudnoću, brz porod i preslatku i zdravu dječicu :).

Ukratko iza sebe imam 2 spontana pobačaja i 1 vanmaterničnu i poprilično sam se upoznala sa svim detaljima oko samog začeća.

Ono što me sada mući je da sam zadnji spontani imala prije 2 mjeseca, bez kiretaže zbog čega samo odmah mogli krenti u akciju..
    Prije 15 dana dobila sam menstruaciju s kašnjenjem (mislim kasni jel se još treba ustabiliti)... i tako ona traje koliko treba, ali je malčice oskudnija.. al i dalje jako jaka... nakon što je završila dva dana iza započinje smečkasto blago krvaranje koje se pojačava ovih dana... Jučer napravim test i on blago pozitivan... danas vadim betu reultat je 4... znam da po svim pravilima beta treba biti iznad 5 al nešto mi tu ne štima... vadila sam ju 100 puta i uvijek je bila ispod 0,1 kada je bila negativna... ja i dalje imam krvarenje, ali čini mi se da je sve blaže...
    Dok. kaže vaditi betu ponovno za par dana... al ja nemam više strpljenja čekati... prošla sam ova iščekivanja već 3 puta i grize me. Kažu svi opusti se biti će sve 5... i takva sam bila do sada... pa opet ništa...
    Jel imala koja od Vas slična iskustva?
    Što mislite o beti 4?

Hvala i isprike na dugom postu :)...

Maja58
    27. Srpanj 2015. 17:38

I moj je bio opsjednut igricama, filmovima sad ga to popustilo ali tv, mob i laptop to mu je uvijek u rukama cak i kad se ja zagledam u nesto on dodje i prebaci on ce sada napuniti 33 god a ja 22 i uvijek on bolje zna nego ja, on je sam zivio u kuci 3 god kada smo se mi vjencali ja napravila raspored u kuci po svom on dosao i sve razmjestio ja poludila i sad mu dodje nekada da nest premjesti a ja odmah vratim, nekada se ponasa kao da smo penzioneri kad nesto kazem on pa nadji si zanimaciju dodje s posla okupa se jede i zaspe a ja ko luda gledam u plafon isplacem se i onda sam ja pocela ne nabijat mu na nos to i sad malo manje to radi. Cak me nedavno uvrijedio bili na svadbi i trudnica jedna umazena i samo sto su posluzili ona kaze nemojte to i to dirat to cu ja, ja joj kazem ajde ti prva uzmi sta se tebi svidja da jedes a lijepa bila kad ona mene odj**a kaze pa ko je tebi kriv sto ti nisi trudna budi i ti pa ce ti svi morat udovoljit a moj muz njoj kaze tako je nek si joj rekla a ja izgubila prije trudnocu povrijedio me bas sto joj je rekao nek si joj rekla a ona mislim ne moze napamet svasta govorit jer ne zna kakva je cija situacija i naravno opet sam ja kriva bila a jos gdje god idemo mora ici s nama njegova daljna rodica ja mu govorim nemam dijete a nju moram vodat gdje god idemo ko djete hocu da s tobom ja uzivam koji ce mi ona i naravno opet ja bila kriva a sad me briga samo iskuliram. Heh raspisa se ja ne zamjerite

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• Breskvica4
    27. Srpanj 2015. 19:30

Evo me cure, da je + već bi ja od jutra bila ovdje...
    ustala oko 5, piškim u čašu, stavim ju sastrane, obrišem se kad ono svijetla krv... ipak ja napravim test, negativan, i za sat dva stvarno sam dobila...
    nisam išla do dr, pokušala sam ju dobiti da se naručim ali se ne javlja. sutra radi popodne i nakon psola idem.
    Miska koliko vi pokušavate? Ja sam odlučila krenuti s pretragama, 11 ciklusa je iza nas.

miska
    27. Srpanj 2015. 19:50

Breskvica  evo ovo je 13 ciklus i sad mi je vec dosta i konacno smo krenuli s tim pretragama. Ja sam bila jos u 11 mjesecu na redovnoj kontroli i kaze sve 5, uredni jajnici, maternica, nigdje cista, nikad mi u zivotu nije izostala mjesecnica i poprilicno su tocne, ovulaciju mi je jednom slucajno vidjela na redovnom pregledu a koristim trakice i one isto pokazu svaki mjesec da stize, danas dobili potvrdu da su spermici savrseni pa si  razmisljam cijeli dan sto to koci toliko da ne ide i ne ide.
    Sutra zovem da se narucim radit briseve i da vidim kako i kad bi mogla te hormone vadit i ne znam ni sama sto sve treba.

Mallla
    27. Srpanj 2015. 20:25

Viky neznam sta da ti kazem osim drzi se I probaj to srezat. Meni moj pokloni paznje koliko god trebam, samo ponekad ja to moram trazit izravno od njega. u meduvremenu je na igricama, mobitelu I sl. Al uvjek nadje vremena I za mene! A sto se tice bivsih cura I sl. Mislim s razlogom su bivse, a mislim da bi zaratili posteno da im pregledava profile meni pred nosom ili da se okrece za nekom....dok to radi ako radi suptilno ja zadovoljna, ruku na srce odmjerim I ja lijepog muskarca. Vi najbolje znate na koju kartu odigrati!
    A sto se tice odluke za djete, ja sam rekla da zelim I cekala dok I on nije jasno to rekao. Ne opterecujem ga puno jer on svojim pitanjima onda optereti mene. Al evo u vezi 6,5godina, vjencanje za 2mj, zivimo skupa 2god...bilo je I boljih I losijih dana, al funkcioniramo I skupa zelimo bebu. Kad mi nesto nije po volji ja kazem, na prvu vikanjem, na drugu razgovorom I sve rjesimo!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    27. Srpanj 2015. 20:26

Miska, breskvica zelim vam srecu u ovom novom ciklusu!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.