Maja mislim (po svemu sto sam dosas procitala i cula) da bi ti jucer ili nocas bio taj pik samo ga nisi uhvatila.. ako je bio jucer, danas ili sutra je O. Znam to s tekucinom, ali mislim da nisi mogla bas toliko razrijediti mokracu. Prema tome gasi sve i u akciju... A za dva tjedna cemo cekati +...
Haha Pupa u isto vrijeme... Nadam se da ti je bolje i da ce uskoro prestati mucnine.. Odmaraj.. pusa..
Toliko sam procitala tih tema za LH trakice da vise ni sama ne znam sta i kad je tocno, iz dana u dan nesto novo saznam, al pokrivamo kriticne dane, pa cemo vidjeti, jel uspilo ili nije

Maja ti samo nisi uspjela ulovit najvecu koncentraciju hormona u mokraci, to se i meni znalo dogodit, i moguce je da se s vodom razrijedi mokraca jer je meni rekla teta u ljekarni da smanjim unos tekucine te dane kad se testiram (mada ja svejedno pijem casu vode dnevno tako da mi nije bio problem)
Meni obicno postepeno slabi crtica nakon o, ali nikad ne izbljedi skroz, iako se to razlikuje od proizvodaca testa.
Kad se sjetim sebe da sam u pocetku odjednom pisala po 3 razlicita i to dva puta na dan, samo sam se uglavnom zbunjivala (i trosila testove bezveze) i nis mi nije bilo jasno dok nisam pocela pratiti i sluz, sad mi trakice vise ni ne trebaju jer tocno znam po njoj kad je dan za akciju
Sad samo na posao sljedece dane pa skupa cekamo plus
Drzim nam fige!!

Hvala cure na pojasnjenjima. Ja mislim da je taj pik bio onda vjerovatno sinoc ili jutros, jer jucer znaci oko 21h je testna crtica stvarno bila debela I obojana al eto za nijansu svjetlija od kontrolne. Al bez brige pokriveno je sve akcijom, samo eto sto nisam vidjela taj pik!

url=https://lilypie.com]
Cestitaaaaam na novim plusicima bas sam sretna zbog vas!!!!! Ja drzim fige da se i nama sto cekamo isto tako ukaze +.
Ja evo danas 22 dan... Jos 4 dana i trebala bi mi doc vjestica... ako dodje

Maja58 i Bambola drage moje čestitam vam od srca, sretna sam zbog vas kao da su moji plusići hehe želim vam ugodnu i školsku trudnoću
Ostale trudilice i one koje ne očekuju M vama također držim fige da nas razveselite kao i ove dvije dame
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje hvala vam puno 💖 ja se osjecam nemocno. Jutros sam povracala, zadnjih par dana se nemocno osjecam navecer sam malo ok ali ujutro i preko dana samo bih spavala 💞
Drage moje hvala vam puno 💖 ja se osjecam nemocno. Jutros sam povracala, zadnjih par dana se nemocno osjecam navecer sam malo ok ali ujutro i preko dana samo bih spavala 💞
tako je i meni bilo, osjećala sam se bolesno a ne trudno, proći će samo odmaraj
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
cure bila sam prije nekoliko dana tu, ali nisam pisala jer sam imala nekih obaveza... vidim da ima novih plusica, zelim vam svu srecu svijeta i uredne trudnoce.... vama ostalima koje se trudite i cekate zelim da sto prije vidite svoj plusic. ljubim vas

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji