Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    26. Srpanj 2015. 08:40

Cestitaaaaam na novim plusicima bas sam sretna zbog vas!!!!! Ja drzim fige da se i nama sto cekamo isto tako ukaze +.  Ja evo danas 22 dan... Jos 4 dana i trebala bi mi doc vjestica... ako dodje 

Pepita2109
    26. Srpanj 2015. 11:05

Maja58 i Bambola drage moje čestitam vam od srca, sretna sam zbog vas kao da su moji plusići hehe  želim vam ugodnu i školsku trudnoću   
    Ostale trudilice i one koje ne očekuju M vama također držim fige da nas razveselite kao i ove dvije dame 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    26. Srpanj 2015. 11:13

Drage moje hvala vam puno 💖 ja se osjecam nemocno. Jutros sam povracala, zadnjih par dana se nemocno osjecam navecer sam malo ok ali ujutro i preko dana samo bih spavala 💞

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

LEIA
    26. Srpanj 2015. 12:08

cure bila sam prije nekoliko dana tu, ali nisam pisala jer sam imala nekih obaveza... vidim da ima novih plusica, zelim vam svu srecu svijeta i uredne trudnoce.... vama ostalima koje se trudite i cekate zelim da sto prije vidite svoj plusic. ljubim vas

Nessah
    26. Srpanj 2015. 12:10

Bambola jeeeej pa čestitke i tebi  Uh koliko će nas ovo sad biti sa sličnim terminima hehehhehe!!!!! Neka nas bude još ovoliko 

Cure ja se osjećam odlično. Ništa me ne boli, samo imam taj proljev ujutro. Nikakve mučnine, nikakav umor. Radim kao i dosada, nikakve vrtoglavice… Ono kao i da nisam trudna. Jedino su mi bradavice osjetljive full! Jesam li ja normalna???? Pregled mi je za 3 dana i nemogu dočekati da mi ginekologinja kaže da je sve uredu…. 

Jeste li otvorile proljetne bebe 2016??? Ajmo otvoriti da se možemo družiti tamo i dati prostora ovdje novim trudilicama 

Želim Vam još puno pluseka koje očekuju!!!!!

Sanjarka88
    26. Srpanj 2015. 12:12

Maja i Bambola prekrasne vijesti, čestitke od srca  

Joj znala sam za te trakice, al nisam znala da su toliko zbunjujuće. Ja ih ne mislim koristit, osim ako se baš budemo trudili godinu dana bez rezultata.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa2
    26. Srpanj 2015. 12:26

Maja58, dobrodosla u klub umornih i nemocnih! Samo sto to meni varira stalno, nekad u noci, nekad predvecer nekad cijeli dan, a uglavnom povratim ujutro zuc... Nikad hranu.
    Nessah, draga, budi sretna sto si super i fit, moze te uhvatiti kasnije, a i ne mora :) i ja jedva cekam tvoj pregled! Aj pokusat cu ja otvoriti temu, nisam nikad pa ne znam, al budem pokusala :)

Pupa2
    26. Srpanj 2015. 12:32

Evo, otvorila ja temu :)

Mallla
    26. Srpanj 2015. 12:38

Sanjarka88 mene tu najvise zbunjuje to, zasto bas moram vidit kad je najjaca, po nekoj logici ako je vec tamna znaci blizu je pa hopsaj kad god stignes. Jer koliko sam skontala nakon pika je O 24 do 36 sati znaci dan ipo...ee sad moze bit dva sata nakon, moze nakon 36. Pa te trakice shvacam kao instrument koji ce mi potvrdit da jesam u plodnim danima, sto I jesu pokazale. A sve ostalo je na ucestalim druzenjima!
    Ovo ja drzim monolog, pokusavam sebi pojednostavnit!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.