Maja58 i Bambola čestitam od srca! Stvarno ugodno iznenađenje!!! :)
Meni kasni 9. dan, sutra ponavljam test (4. dan kašnjenja mi je bio negativan, ali nisam radila ujutro nego oko podne), i idem do doktorice bez obzira na rezultat odma u 7 ujutro kada počinje raditi,
Sada više nemam nikakve simptome,grudi su malo bolne na dodir, i tu i tamo, ali jako rijetko me probode u stomaku.
Jučer nakon odnosa sam imala malo krvi, ali ništa poslije ni danas, tako da pretpostavljam da je to moja ranica koju imam prokrvarila od odnosa. Zna mi se to dogoditi ponekad... ali bez obzira na sve, sad me već sve ovo brine i jedva čekam jutro...
Breskvica nadam se da ce sve biti ok. Nekako mislim da jos ima sanse za T, mozda test jos nije reagirao.. Meni je prije godinu kasnila 2 tj, nakon tjedan sam se uspanicarila, nisam imala bas nikakvih bolova ni simptoma icega.. Imala povecu cistu, dobila tablete i sve ok. Navijam da je kod tebe u pitanju + pa da se pridruzis proljetnim bebama...
Peppepula, NMareN.. ocekujemo s vama...
Cure tko jos ne ocekuje iduci tjedan?
Pusa svima!!
Breskvica nadam se da ce sve biti ok. Nekako mislim da jos ima sanse za T, mozda test jos nije reagirao.. Meni je prije godinu kasnila 2 tj, nakon tjedan sam se uspanicarila, nisam imala bas nikakvih bolova ni simptoma icega.. Imala povecu cistu, dobila tablete i sve ok. Navijam da je kod tebe u pitanju + pa da se pridruzis proljetnim bebama...
Peppepula, NMareN.. ocekujemo s vama...
Cure tko jos ne ocekuje iduci tjedan?
Pusa svima!!
@Breskvica, bit ce to sve ok, moguce je da je bila kasnije ovulacija, pa test nije mogao pokazati.
@Paula, ja ne ocekujem 7.8., imam jos vremana za razbijanje glave sta ce biti
Maja58 i Bambola iskrene cestitke od . Zelim vam urednu i sretnu trudnocu .
Meni je danas 25dc, ne ocekujem M30.7., ,ponajduzem ciklusu 2.8. Od simptoma nemam nista osimpovisene temp i krem gustog oscjetka.... vidjet cemo sto ce na kraju biti. Pozzzz s jadrana .
Ja to mogu, ja to hoću....
Cure ništa kod mene... Došla M. 23 dc... Pa jel to normalno vise? Mislim nikad u životu nisam imala kraći ciklus....
Peppe
Nmaren ne ocekujemo s tobom...brzo ce 30-ti a s njim I + Daj Boze!
PeppePula 23dc...a stvarno je uranila posteno, bezveze! Nego novi ciklus je tu, a onda mozda uopce ne dodje, to ti najvise zelim!
Ja ne zelim pre rano bombardirat s eventualnim simptomima jer imam jos 2tj do neocekivanja. Napuhnuta sam I muce me vjetrovi al to nije vrijedno isticanja jos!
url=https://lilypie.com]
čestitam "starim" trudilicama na +!!!!!!!!!!!!! prekrasne vijesti!!!!!!!!!!!!!
ostalim trudilicama šaljem pozitivne vibrice i držim fige da što prije ostanu trudne!!!!!!!!!!!!
svim novim plusućima od <3 čestitke! prekrasno je pročitati ovoliko lijepih vijesti u samo nekoliko dana! svima vam želim mirnu i lijepu trudnoću i zdrave bebice :)
curke, svima nama koje se još uvijek trudimo držim fige, ugledale plusić što prije ;)
...meni još tjedan dana do O, zagrijavanje počinje ;)
Breskvica, nadam se da je ipak bilo premalo kasnjenja u pitanju i da je to sad plusic :) svakako javi sto je bilo kod dr.
Peppepula, ajoj bas bed. Mislim da nikad nisam imala tako kratke cikluse.... Ali gledaj pozitivno, prije ces see rijesiti M i prije mozete u novu akciju :) nisam sigurna, ali miislim da je dulcinela imala isto kratke cikluse, samo ne znam kolko kratke, a evo je trudne :)
Svima sretno u iscekivanju plusa, akcije i ostalog :)
Sortiraj odgovore
Najstariji