Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    26. Srpanj 2015. 12:10

Bambola jeeeej pa čestitke i tebi  Uh koliko će nas ovo sad biti sa sličnim terminima hehehhehe!!!!! Neka nas bude još ovoliko 

Cure ja se osjećam odlično. Ništa me ne boli, samo imam taj proljev ujutro. Nikakve mučnine, nikakav umor. Radim kao i dosada, nikakve vrtoglavice… Ono kao i da nisam trudna. Jedino su mi bradavice osjetljive full! Jesam li ja normalna???? Pregled mi je za 3 dana i nemogu dočekati da mi ginekologinja kaže da je sve uredu…. 

Jeste li otvorile proljetne bebe 2016??? Ajmo otvoriti da se možemo družiti tamo i dati prostora ovdje novim trudilicama 

Želim Vam još puno pluseka koje očekuju!!!!!

Sanjarka88
    26. Srpanj 2015. 12:12

Maja i Bambola prekrasne vijesti, čestitke od srca  

Joj znala sam za te trakice, al nisam znala da su toliko zbunjujuće. Ja ih ne mislim koristit, osim ako se baš budemo trudili godinu dana bez rezultata.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa2
    26. Srpanj 2015. 12:26

Maja58, dobrodosla u klub umornih i nemocnih! Samo sto to meni varira stalno, nekad u noci, nekad predvecer nekad cijeli dan, a uglavnom povratim ujutro zuc... Nikad hranu.
    Nessah, draga, budi sretna sto si super i fit, moze te uhvatiti kasnije, a i ne mora :) i ja jedva cekam tvoj pregled! Aj pokusat cu ja otvoriti temu, nisam nikad pa ne znam, al budem pokusala :)

Pupa2
    26. Srpanj 2015. 12:32

Evo, otvorila ja temu :)

Mallla
    26. Srpanj 2015. 12:38

Sanjarka88 mene tu najvise zbunjuje to, zasto bas moram vidit kad je najjaca, po nekoj logici ako je vec tamna znaci blizu je pa hopsaj kad god stignes. Jer koliko sam skontala nakon pika je O 24 do 36 sati znaci dan ipo...ee sad moze bit dva sata nakon, moze nakon 36. Pa te trakice shvacam kao instrument koji ce mi potvrdit da jesam u plodnim danima, sto I jesu pokazale. A sve ostalo je na ucestalim druzenjima!
    Ovo ja drzim monolog, pokusavam sebi pojednostavnit!

url=https://lilypie.com]

• Breskvica4
    26. Srpanj 2015. 13:11

Maja58 i Bambola čestitam od srca! Stvarno ugodno iznenađenje!!! :)
    Meni kasni 9. dan, sutra ponavljam test (4. dan kašnjenja mi je bio negativan, ali nisam radila ujutro nego oko podne), i idem do doktorice bez obzira na rezultat odma u 7 ujutro kada počinje raditi,
    Sada više nemam nikakve simptome,grudi su malo bolne na dodir, i tu i tamo, ali jako rijetko me probode u stomaku.
    Jučer nakon odnosa sam imala malo krvi, ali ništa poslije ni danas, tako da pretpostavljam da je to moja ranica koju imam prokrvarila od odnosa. Zna mi se to dogoditi ponekad... ali bez obzira na sve, sad me već sve ovo brine i jedva čekam jutro...

Paula5
    26. Srpanj 2015. 21:24

Breskvica nadam se da ce sve biti ok. Nekako mislim da jos ima sanse za T, mozda test jos nije reagirao.. Meni je prije godinu kasnila 2 tj, nakon tjedan sam se uspanicarila, nisam imala bas nikakvih bolova ni simptoma icega.. Imala povecu cistu, dobila tablete i sve ok. Navijam da je kod tebe u pitanju + pa da se pridruzis proljetnim bebama... 
    Peppepula, NMareN.. ocekujemo s vama... 
    Cure tko jos ne ocekuje iduci tjedan?
    Pusa svima!!

Paula5
    26. Srpanj 2015. 21:38

Breskvica nadam se da ce sve biti ok. Nekako mislim da jos ima sanse za T, mozda test jos nije reagirao.. Meni je prije godinu kasnila 2 tj, nakon tjedan sam se uspanicarila, nisam imala bas nikakvih bolova ni simptoma icega.. Imala povecu cistu, dobila tablete i sve ok. Navijam da je kod tebe u pitanju + pa da se pridruzis proljetnim bebama... 
    Peppepula, NMareN.. ocekujemo s vama... 
    Cure tko jos ne ocekuje iduci tjedan?
    Pusa svima!!

Veja
    26. Srpanj 2015. 21:55

@Breskvica, bit ce to sve ok, moguce je da je bila kasnije ovulacija, pa test nije mogao pokazati. 
    @Paula, ja ne ocekujem 7.8., imam jos vremana za razbijanje glave sta ce biti 

NMareN
    26. Srpanj 2015. 23:24

Maja58 i Bambola iskrene cestitke od . Zelim vam urednu i sretnu trudnocu .
    Meni je danas 25dc, ne ocekujem M30.7., ,ponajduzem ciklusu 2.8. Od simptoma nemam nista osimpovisene temp i krem gustog oscjetka.... vidjet cemo sto ce na kraju biti. Pozzzz s jadrana .

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI