Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    25. Srpanj 2015. 21:55

Ajmeeeee Maja58 cestitaaaaam!!!! Predivno. Neka sve bude u redu :)
    Bambolaaaa, i tebi cestitam! Eto vidis da si radila test prerano! I tebi zelim sve sve najbolje!
    Stvarno prekrasne vijesti!!!! Samo neka sve bude u redu :) 
    Jos malo ce i Paula i Peppe i sve ostale cure :)
    Svima koje ne cekaju M, zelim da budu strpljive i pozitivne i M ce vas zaobici, sigurno :) 
    Ja sam u trudnickim tegobama :) piskenje svako malo, danas cijeli dan prespavala, mucnine opet imala premda su izostale par dana i tako! Nema veze, samo neka beba raste!
    Jao jedva cekam da sve odete na preglede i izvjestite o detaljima :) ajmo sad otvoriti proljetne bebe 2016.pa se tamo druskati da ovdje napravimo mjesta za sve trudilice koje ce nam se uskoro pridruziti :) naravno, ne micemo se odavde :)

Pupa2
    25. Srpanj 2015. 21:58

Minions*, ja sam ti dva dana pred test bila u svatovima... I tad sam nekako imala osjecaj da sam trudna :) prvo zbog vena na grudima, pa zbog toga sto mi je janjetina smrdila i sto mi se alkohol onak, nije gadio al nisma ga bome mogla ni popiti! nadam se da ce i tebi biti isto! 

Mallla
    25. Srpanj 2015. 22:05

Bambola wueeeee Cestitam, hi hi vec su ti sve zunte bile pale, kad ono bebica je ipak tu.
    Super, super vjesti! Nekako su bas zaredali plusici, neka samo tako I nastave!

Ja imam nedoumicu s LH trakicama, pa tko ima iskistva da mi pomogne. Znaci od kraja M sam svaki dan piskila na trakice I 22.7 se pojavila I druga crtica al dosta slaba, 23.7 Poprilicno jaca al ne dovoljno I 24.7 vrlo jaka ali ne jednaka nijansa kontrolnoj niti jaca od nje. A danas druge crtice gotovo ni nema. E sad pila sam masu vode danas I isto toliko piskila, jel moguce da druge crtice nema zbog puno vode. Jel nakon ovulacije druga crta odmah nestane ili opet postepeno. Zbunjena sam!? Probat cu opet s drugom trakicom, al sad znam da nista neznam!

url=https://lilypie.com]

Veja
    25. Srpanj 2015. 22:32

Maja58  i Bambola, cestitam vam od , da prode sve u najboljem redu  
    A cure koje cekaju plusic za 2 tjedna i ja vam se pridruzujem, treba biti strpljiv 
    Maja, koliko sam ja shvatila i citala po internetu za LH trakice, prije nego se ides popiskiti na njih ne smijes pit najmanje 3 sata, pa ti moze biti i do toga.
    Meni je jucer bio slucaj da sam testirala Lh trakicu u 15h i pokazala je 2 crtice iste, ponovno sam testirala u 21h i vec je bila dosta blijeda testna crtica, a danas je skoro nije ni bilo, skroz se slabo vidila, tako da sam vise totalno zbunjena, jer kolikk sam shvatila, ovulacija nastupa 24 do 36h od kad ti se pokazu 2 crtice.
    raspisala se ja 

Pupa2
    25. Srpanj 2015. 22:45

Maja i Vecka, LH pik nije jednak kod svake zene. Kod nekoga zna trajati dan-dva a kod nekih par sati. Tako da O moze nastupiti za 24, ali i za 36 sati itd. Zapravo je bitno da od trenutka pojave lh pika imate odnose u sljedecih dan dva! Maja, moguce da ti je zbog puno tekucine to bilo, ali i da si promasila lh pik. Tj da je bio izmedu te jake i slabe crtice....

Paula5
    25. Srpanj 2015. 22:45

Maja mislim (po svemu sto sam dosas procitala i cula) da  bi ti jucer ili nocas bio taj pik samo ga nisi uhvatila.. ako je bio jucer, danas ili sutra je O. Znam to s tekucinom, ali mislim da nisi mogla bas toliko razrijediti mokracu. Prema tome gasi sve i u akciju...  A za dva tjedna cemo cekati +...

Paula5
    25. Srpanj 2015. 22:51

Haha Pupa u isto vrijeme... Nadam se da ti je bolje i da ce uskoro prestati mucnine.. Odmaraj.. pusa..

Veja
    25. Srpanj 2015. 23:00

Toliko sam procitala tih tema za LH trakice da vise ni sama ne znam sta i kad je tocno, iz dana u dan nesto novo saznam, al pokrivamo kriticne dane, pa cemo vidjeti, jel uspilo ili nije 

miska
    26. Srpanj 2015. 00:34

Maja ti samo nisi uspjela ulovit najvecu koncentraciju hormona u mokraci, to se i meni znalo dogodit, i moguce je da se s vodom razrijedi mokraca jer je meni rekla teta u ljekarni da smanjim unos tekucine te dane kad se testiram (mada ja svejedno pijem casu vode dnevno tako da mi nije bio problem)
    Meni obicno postepeno slabi crtica nakon o, ali nikad ne izbljedi skroz, iako se to razlikuje od proizvodaca testa.
    Kad se sjetim sebe da sam u pocetku odjednom pisala po 3 razlicita i to dva puta na dan, samo sam se uglavnom zbunjivala (i trosila testove bezveze) i nis mi nije bilo jasno dok nisam pocela pratiti i sluz, sad mi trakice vise ni ne trebaju jer tocno znam po njoj kad je dan za akciju 
    Sad samo na posao sljedece dane pa skupa cekamo plus  
    Drzim nam fige!!

Mallla
    26. Srpanj 2015. 01:24

Hvala cure na pojasnjenjima. Ja mislim da je taj pik bio onda vjerovatno sinoc ili jutros, jer jucer znaci oko 21h je testna crtica stvarno bila debela I obojana al eto za nijansu svjetlija od kontrolne. Al bez brige pokriveno je sve akcijom, samo eto sto nisam vidjela taj pik!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.