Isprike na polupismenim postovima...Mobitel je, nisam ja
14.06.2014. L ♥
Dobro jutro drage moje, dosao je taj dan za mengu, inace kad se probudim i procurim, sada jos nisam procurila, ali sinoc sam se po prvi put u pola noci probudila koliko me natjeralo mokriti u wc
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja mislila sam da ga radim za 4 ili 5 dana :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Nessah iskrene cestitke,jako jako mi je drago za plusic,zelim ti svu srecu i neka bebica lijepo napreduje .
Maja58 drzim palceve na najjace da je to to , nemoj nas dugo drzati u neizvjesnosti.
Cure koje su dobile M nemojte biti tuzne,mozda je vec iduci ciklus vas .
Moja M bi trebala stici 30.7., po najduzem ciklusu 2.8., simptome nemam nikakve,osim umora,ali to je mozda povezano a aktivnostima na moru. Temp povisena ali ima vremena i pasti,tako da cemo sve vidjeti kroz par dana .
Dobrodoslica svim novim curama .
Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav drage moje!
Dosla jutros moja M i tako mi ovaj cikus 26 dana. O je bila prije tocno 2 tjedna, tako da je sve to ok. Bolovi nikakvi. Sjecate se da sam skoro mjesec dana kukala da me jajnici probadaju, sad dva tjedna nista. Nadam se da je to bila reakcija na vrkutu i da ce sve biti ok. Bas se super osjecam.. Jos tjedan dana pa go i plodni dani, a onda cekamo plusic...
Bambolaaaa.. gdje si nam, jesi pravila testic??
Maja58 nadam se da je to to!
Breskvica sta ima kod tebe, kad ces ponoviti test? Treca sreca!
Peppepula… cekamo..
O Luki tako mlada, a toliko si se vec napatila.. Drzim fige da nalazi budu ok i da uskoro mozete raditi na prosirenju obitelji.. Meni je internistica rekla, doktorica je super za razliku od onog krelca, da s obzirom na sve nalaze mogu za godinu-dvije uci u menopauzu...
To je bilo u sijecnju. I da imam organizam zene od 55 god. A sad sam napunila 35. No jos se necu zamariti time, kako bude.. Ja se trudim i dokazat cu im da su u krivu...
Ona spominje menopauzu, krelac kaze kud zurim...
Svima saljem veeeliku pusu i zelim ugodan vikend!!
Drage, pratim vas! Podrška svim trudilicama, u istoj smo koži. Eto, pozdrav iz vruće Slavonije!!
Lelly, Vecka i Minos dobro došle, i čim prije ugledale plusić
Ima li vrućine cure? Ovdje je kratko bilo ok nakon kiše prije dva dana, sad opez vrućeeeeeeeee....
Ja ma malo odmaram, pa ću na more.
Danas trebam dobit m, bolucka me već 2 dana, a i kako smo omanuli plodne dane znam da dolazi
Kome sve kasni? Držim fige da je to to ajmo testić cure
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji