Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    25. Srpanj 2015. 16:55

Paula draga ovo je izmoljeno dijete kad su mi bili plodni dani bibliju sam cuvala na stomaku i pocela ju citat i svaku noc izmolim 3 slava ocu i govorila bogu vjerujem da si mi pomogao da ostanem trudna toliko sam imala vjere u boga i u to da sam trudna da na kraju test pokaza da jesam i svecenik se jedan molio za mene i mog muza da dobijemo dijete uhhh boze moj. Pusu vam svima saljeem

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Mallla
    25. Srpanj 2015. 17:01

Maja58 Čestitaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm!!!!! Vidis da ne treba cekat 4 ili 5 dana! Ustedila si sebi te dane nestrpljivosti! Ajme ajme super! Od pocetka si znala...jjednostavno jesi! Cmookić

url=https://lilypie.com]

Paula5
    25. Srpanj 2015. 17:06

Draga rasplakala si me.. Ja svaku vecer kad se pomolim kazem Mu, zelim dijete i predajem sve u Tvoje ruke, neka bude kako Ti zelis.. 
    Zasluzila si itekako ovo.. zao mi je zbog boli koju si morala proci, znam kako ti je bilo tesko ovih dana.. On je tako odlucio i nagradio te.. Samo se opusti, zahvaljuj i pazi na sebe i malog andela.. Kad se sjetim koliko si nas nasmijala svojim postovima ovaj mjesec.. Kao da si znala od prvog dana.. Zelim ti svu srecu i da rodis zivu i zdravu bebicu!!!   
    S veseljem cekamo tvoj pregled... Pusa tebi i tvojoj mrvici!! 

Maja58
    25. Srpanj 2015. 17:13

Maja hvala ti puno i tebi isto ovo zelim sto i ja sada prolazim :D  
    Paula draga ne plakati Bog sve vidi uslisit ce tvoje molitve. Svaku noc kada hoces spavati izmoli 3 slava ocu kazu da je to najjaca molitva i moli molitvu sv. Riti puno pusa vam saljem i zelim vam svako dobro koje zelim i samoj sebi 

Nessah
    25. Srpanj 2015. 17:59

Maja58 znala sam , čestitke do neba!!!!!! Dobrodošla u trudnice
     Ja i ti smo znači vjerovatno na istom terminu 

Bambola
    25. Srpanj 2015. 18:09

Cure trudna sam

Maja58
    25. Srpanj 2015. 18:10

Nessah ja cu jos jednom uraditi test ujutro, nakon toliko vremena sad dvije crte sve mi se cini da ja dobro ne vidim na oci heh, a nebi ga danas uradila da me danas nije bolila glava mislim i sinoc me bolila ali sam danas imala nemoc i nesvjesticu zato sam ga i uradila. 😊😘

Bambola
    25. Srpanj 2015. 18:19

I ti?! Sorry nisam citala prije komentare, jos sam u soku!! Tresem se! Uffff

Bambola
    25. Srpanj 2015. 18:20

I da, naravno da ti od srca cestitam!!! Rastresena sam skroz!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.