Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    25. Srpanj 2015. 18:24

Pa sta je ovo danas.... hahaha
    MAJA I BAMBOLA cestitke od srca objema. Prekrasno. Pridruzile ste se nama trudnicama. Juhuuuuu
    E ovakve dane volim i zbog ovih trenutaka se vracam na svoju pocetnu temu 

Paula5
    25. Srpanj 2015. 18:47

Bambolaaaaa!!!  pa ovo je prekrasno!! Draga cestitke od srca... Jeeeee!!!! Cure ovaj dan cemo pamtiti!! Dva plusica!! Presretna sam zbog vas! 
    Rode su ucinile svoje!!!
    U slavoniji pocinje nevrijeme, ali ja odoh van i ne vracam se dok ne nadem svoju...

Maja58
    25. Srpanj 2015. 19:04

Paula uhvati rodu za vrat i reci joj sad ides meni dosta si izostajala od moje kuce idemo malo ti i ja popricat :D vjerujem da cete i vi ubrzo docekati ovo samo imajte jaku vjeru  cure moje puno vam hvala

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

miska
    25. Srpanj 2015. 19:08

Nekoliko tjedana sam tu s vama i ovo je vec 4 ili 5 plus, to je divno i cestitam vam svima na trudnoci, neka produ u najboljem redu. Mi se evo bacili na posao pa se nadam istom veselju za dva tjedana 

Bambola
    25. Srpanj 2015. 19:22

Hvala vam od ❤️❤️ Paula trci u Vinkovce na Banju. Tamo je bila 😂

frufi
    25. Srpanj 2015. 19:37

Ajme cureeeeeeeeee Maja58 i Bambola čestitam i želim vam da sve bude po ps-u 

Vauuuu koliko plusića ovaj mjesec, samo tako naprijed da počistimo ovu temu 

Paula5
    25. Srpanj 2015. 19:56

Bambola krecem... 
    Kod nas pocelo nevrijeme, ali sunce ga je otjeralo...
    Nista nam nece ovaj dan pokvarit....

Trudilice moje i mi cemo uskoro ovako, ako ne sljedeci mjesec, onaj drugi... Doci ce i nas mjesec...
    A sad se veselimo zbog nasih trudnica... 

PeppePula
    25. Srpanj 2015. 20:07

Cestitke Maja i Bambola

ajme cure bas je krenulo, nadam se i ja svom + u srijedu :D

ovo je bas prekrasno....

Peppe

Minions
    25. Srpanj 2015. 20:34

Aaaaaa Drage  Maja i Bambola čestitam i radujem se s vama za vaš plusić,, uljepšale ste mi dan! 😊 želim vam da sve najbolje! 😊 a drugim trudilicama da uskoro ugledaju svoj plusić! 
    Miska nisi sama i ja trebam čekat 2 tjedna da vidim dal će biti plusić tj. Dvije crtice! Samo pozitivno, brzo će proći ta dva tjedna iako se čini to cijela viječnost! Zato smo tu,a ženice sa svojim savjetima i potporom odlične, jednostavno divne žene. A ja taj vikend kad trebam radit test taman idem na svadbicu, tak da svakak veštam! 😉😊 svima šaljem velki pozdrav i puse 😘😘

Minions
    25. Srpanj 2015. 20:35

Da se ispravim *feštam,a ne veštam 😊😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.