Minions* draga najbolje ti je nikad nista ne planorati, budi opustena trazi posao bez forsiranja iceg, a uz to nemojte se ni cuvati, radite na bebi bez pritiska, jer tko je cekao da sve rijesi pa da tek onda planira bebu i godine su prosle a i kad sve isplaniras to obicno tako i bude, vjerujem da ti niko nista lose ne misli, pusti druge nek iznesu svoje misljenje, ali ti opet poslusaj svoje srce na kraju krajeva ti zivis svoj zivot onako kako ti zelis i mislis da treba, a sta hoces i kako hoces to je najbolje sacuvat za sebe nemoj puno drugima ni govoriti jer ce ti pokusavat nametnuti sta je najbolje za tebe. Svatko ima svoj zivot svatko odlucuje sta ce i kako ce pa i ti. SAMO NAPRIJEEED 😙
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Minions* da se ispravim kad sve isplaniras to obicno tako ne bude*
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja58, po svemu bi ti mogla i ugledati plusić, puno sreće želim
Ja evo sada popiškila LH trakicu i dvi su crtice iste boje, sad čekam MM s posla,a sreća i vikend pa se ne radi sinoć me je baš jako probadala lijeva bradavica i cica lijeva, ali od pazuha do bradavice, to mi nikad nije bilo, baš sam se bila zabrinula... je li imao tko od vas ovako nešto?
Drage moje, kod mene još ništa, danas je 7. dan kašnjenja, 5.dan sam radila test negativan, sad ću sačekati do nedjelje ili ponedjeljka pa ponoviti, pa se naručiti kod gin u ponedjeljak, jer mi je prečudno već da toliko nemam. Grudi su mi otečene, i probada me u stomaku kao da ću dobiti već 4 dana.
Nessah ja sam primjetila da mi kava ne odgovara i već cca 2 tj čim ju popijem moram u wc, inače mi nikad nije smetala. e sada da li da to smatram simptomom ili što, ne znam...
Cure navijam za sve vas, i nadam se plusićima
Haj haj! Eto ja jos uvijek sa temp i moram priznat da imam osjecaj da GORIM!!! Ujutro kad sam se probudila je bila 37.01 a sada tokom dana 37.65 mjereno vaginalno.... Jos uvijek jajnik lagano pritisce, cicka bolna a danas sam imala i lagano probadanje u krizima par puta ... Sve u svemu malo mi je to cudno posto je danas tek 5 dan od kada smo hopsali .... Malo rano ako mene pitate i da, Nessah i mene vec dva dana svako jutro potjera odma nakon kave sto nije bas bio slucaj inace
Minions draga moj dragi i ja smo bili u vezi godinu dana kada smo se odlučili za bebu i da se pitalo njegove to bi bilo tamo poslije 30-te, kad su saznali da sam trudna naravno bilo je ajme vi ste premladi,kako ćete to, djeca ste, (ja ću sad 23, a on ima 26) ali kroz jedno uho unutra kroz drugo van vi najbolje znate što želite i kad ste spremni samo naprijed i držim fige, a da sad su njegovi oduševljeni što beba dolazi
Maja58 miriše mi fino
Vecka samo akcija cijeli vikend
Breskvica ja i dalje držim fige da je + a ne drugo nešto
Lelly ne znam koliko dugo mjeriš temp ali povišena temp je normalna skroz do M, i sretnooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Da Pepita slazem se, na pocetku svatko ima nesto protiv, a kad beba dode bit ce im centar svijeta. Ja nikome ne govorim da zelim bebu, kad bude onda ce im bit iznenadenje! Pa svidalo im se ili ne, a mislim da Ce im se svidat jer moj dragi ima uskoro 31svi okolo imaju unucad samo njegovi ne! Ja 24.11 punim 26! Ako se mene pita pravo vrijeme je bas sada!
url=https://lilypie.com]
Hvala vam drage ženice! Pa ne zamaram se što drugi pričaju i što bi htjeli! Ako bude bebica odlično,a ako ne možda se vratim u 9, il 1o mj natrag na posao di sam radila jer će vjerojatno trebati,al mi ćemo se i dalje truditi oko bebice pa kad bude. Posao može čekat, možda tad i bolji nadjem. Btw već nam je i vrijeme za bebicu MM i ja imamo 25god, a i on je za stalno i nema nikakvih zapreka da se nas dvoje pita, mi smo tak odlučili i ostali nas ne zanimaju. Sad još treba čekati 2 tjedna pa ćemo vidjeti što će test pokazat il će doći vještica kak ju neke žene zovu😊 sve je u Božjim rukama kako MM i ja velimo, kad će biti, biti će! 😊😘😘
babygirl, imas ti onda trcanja za princezicom. koliko oni tako maleni imaju energije to je cudo jedno...Bas ti je ta menga bila cudna, mozda je stres u pitanju, pa su hormoni napravili dar mar, nadam se da ti se muz brzo vraca pa da na miru obavis pregled, I da se napokon vratis u aktivne trudilice. Ja evo cekam muza da se vrati, fali mi za poluditi, pa idem vaditi krv za sto sam dobila uputnice, letim po cijele dane za malim hiperaktivkom, nema kod njega umora, prolazi kroz neku fazu deranja, poceo je polako s prvim rijecima, jos ne mogu vjerovati kako vrijeme leti, kad se sjetim kako je bio sav sitan I kako sam umirala od straha kad sam ga prvi put uzela u ruke, a sad vec radi dispet po kuci
Minions, mi smo radili na bebi I nikome nista nismo govorili, jednostavno smo si rekli, opusteno cemo, uzivati I kad bude I kako bude biti ce. To se tice samo njega I mene, drugi ce znati kad bude vrijeme da znaju. Tako je I bilo...U 5. mj. trudnoce smo svi skupa saznali...Nikad ne cu zaboraviti izjavu moje babe kad smo joj javili...da citiram: "kako duso, pa jos si maloljetna..."...
Zatrudnila sam s 20, rodila s 21, sad imam 22 godine, a muz 32. :) Uzivajte I ne opterecujte se s komentarima drugih, nitko nikada ne ce moci hodati u vasim cipelama kako bi se reklo. Sretno I neka vas plusic iznenadi u sto skorije vrijeme.
14.06.2014. L ♥
Paula, ta stitnjaca je bas zeznuta, jako puno bolesti dode bas zbog nje kad nepravilno radi. Tko ima probleme sa stitnjacom imavecu vjerojatnost da ce imati I PCOS. Meni je ta kilaza ludovala. Kad su mi se tek pojavili problemi sa stitnjacom pala sam bila na 55 kila, 175 sam visoka, onda sam se naglo udebljala, zatrudnila sa 69, u 5. mj. trudnoce pala na 64, imala sam uzasne mucnine, na hitnoj sam zavrsila, 0-24 su bile, a prije njih non stop antibiotici, veselica :P Apoteku sam ispraznila Uglavnom isla sam rodit sa 83 kile, pa me nakon poroda opet zezala kilaza malo gori malo doli, I evo sad imam 61 kilu, I stalno pada, a isto se hranim. Oduvijek me zezaju te kile, malo bi gori, malo bi doli....Iskreno se nadam da ce te uskoro posjetit T I otjerat mengu na minimalno 9 mjeseci.
Nessah, mene prije fanoznih mucnina zezao proljev u trudnoci, trcala sam ko luda na wc obaveznio svako jutro, pa je nakon toga usljedio zatvor u sklopu mucnina, posto nisam mogla uopce jesti, sto god bi stavila u usta odmah bi povratila. Evo drzim fige da te mucnine zaobidu.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji