Drage moje dobro večer 😊
Nessah čestitam od srca, znala sam da je to to. Nek ti bude ugodna i zdrava trudnoća. 💜
NMareN draga očekujem tvoj plusić uskoro.
LuKi ne traži žvake. Toliko trči da ne vidi ništa ispred sebe. Priča pomalo. Naučila sam ju reći hvala pa sad non stop na nečemu zahvaljuje. Ispunjava mi život. Kako si mi ti i tvoj maleni? 💜💜💜
ostalim trudilicama puno sreće i nek vam je ovaj ciklus onaj dobitni. Žao mi je što vas sve ne mogu poimence napisati i odgovoriti na neko vaše pitanje ili dati neki savjet, ali zadnjih dana nisam bila u hrv pa nisam ni internet imala. A i rjeđe pišem jer imam osjećaj kao da nemam šta ni napisati. Obzirom da mi dragog još nema pa nisam ona baš baš aktivna trudilica. Nadam se da ću vas do jeseni sve ispratiti na drugi pdf.
Moja M bila prečudna. 15 dana. Malo smeđe, malo crno, malo žuto, malo krvi. Pa opet smeđe pa bijelo. Ono wtf?? Znači poslije te freaky M odmah bijelo. A inače suha do plodnih dana. Ma preluda sam. Nadam se da sljedeći ciklus dolazi normalan. I da će ovih 38 dan proći jako brzo. Fali mi moj muž. Uh.
Pusa svima :*
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Drage moje, evo da vam se malo javim, nije me bilo neko vrijeme, većinom zbog prevelike vrućine i frustracije što se ovaj mjesec nismo uspjeli po planu "potruditi" totalno sam nezadovoljna, ali idemo dalje, a i tko zna možda baš zato što nismo sve pokrili bude plus đenje đenje
Svim novim trudilicama želim dobrodošlicu što nas je više to će nam biti lakše, barem je meni tako kad čitam sve vaše postove koji su tako iskreni i puni podrške.
Trudnicama šaljem
E moja Bambola… dodes na par dana i roda te obide... Ja u srcu slavonije i nisam ju vidjela godinama... Draga moja ja iskreno vjerujem da ces nas ti obradovati...
Ma naci cu i ja jednu
Nek si ti nama dobro, na sigurnom, a onda preksutra slavimo...
Babygirl pa javi nam se cesce, kad god ti je tesko, a i kad si sretna... Imas lutkicu koja te okupira sve vrijeme, a nadam se da ces uskoro imati joa jednu mrvicu...
Frufi , ali znas da smo ovdje skuzili da nista ne kuzimo...
Nadam se da ste uhvatili koji plodni... cekamo...
Bambola od srca ti želim plusić kao i svim čekalicama vještice za koju se nadam da će vas zaobići
Maja ma nema veze hehe vidjeti ćemo kako će biti ali svakako ćete biti upućene u sve
Vecka samo akcija, ja nisam pratila plodne dane taj jedan ciklus sam odlučila bez ičega sam akcija svaki dan ili svaki drugi i eto
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro jutro drage moje, sto se tice rode kod mene je jednu kucu obilazila nikad moju, i rastiljamo mi svi obiteljski kad vidi svekrva rodu i kaze nam kad ona prijedje i preko nase kuce :) to je bilo za vrijeme ovulacije, meni sutra dolazi menga pa vidjet cemo hoce li doci ili ne ☺😙
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Drage moje kad sam vam napisala ovu zadnju poruku nije proslo malo trcala u wc povratila neku kiselinu
Draga Maja 58 nadam se da i tebi roda donese ono što priželjkuješ! Moju šogicu koja je trudna 3mj par puta je posjetila roda, veli ona sumnjive su meni susede možda je kaj novog kod njih,a ja si mislim možda meni nešto žele rode pošto sam im ja samo 15km dalje pa im je predaleko da dodju do mene! A inače MM i ja nismo nikome rekli da planiramo bebicu jer smo tek friško oženjeni i mojima je u planu da ja nadjem posao, i to bolji nego prošli,a mi bi bebicu. 😍 na kraju nije bilo jučer ništa od akcije jer ja nisam bila opuštena i kad smo počeli nekaj me probadalo dolje.a rekli smo da ništa na silu! tad da bit će bolje danas valjda! 😊 i od jučer navečer sam osjetila da su mi grudi osjetljivije.. a već ludim,al bit će bolje.. oprostite na podužem postu,al sad mi je puno lakše kad mogu nekom reći što me tišti. Cure, žene odlične ste, i vaši postovi. Šaljem vam puse.. 😘😘
Pozdrav trudilice i trudnice! Hvala jos jednom svakoj od Vas na lipim željama
Evo nadjoh vremena da vam se javim jer je danas oblačno i nema puno posla (Hvala Bogu da malo odmorim od svega). Inace ja radim normalno po cijeli dan, od 10h - 20h navecer bez ikakvih problema i nemam nikave umore i smetnje otkad sam saznala da sam trudna. Pomalo me to plaši iskreno jer se stvarno dobro osjećam. Jedva čekam potvrdu trudnoće 29.07.2015 i nadam se da je sve uredu… Moj jedini , ali jedini simptom a da mi smeta jest jutarnji pro**v. Ispričavam se na direktnom izrazu ali otkada sam valjda ostala trudna nema jutra a da ne moram uz pi-pi i to obavit. Ono baš svako jutro čim se ustanem moram trčati na wc. Izgleda da mene zaobilaze mučnine ali moji simptomi idu na "drugu stranu"… Hahahahhahaa!!!! Ja se ne bunim, samo neka nema mucnina… Ima li koja buduća mama da ima sličan "problem"? Anyway, osjećam se dobro, pijem idalje Prenatal , ostavila sam Vrkutu i Femisan A, jedem puno voća i povrća, pokusavam izvući folne kiseline iz svih namirnica
Maja58 ja imam blagi feeling da si i ti riješena i da imaš skori plusek samo se nadam da ne umisljaš previše simptoma. Ali po svemu ovom što kažeš mislim da je to to Neka ti bude kao i meni
Svim trudilicama i trudnicama zelim ugodan dan i jos novih pluseka što prije!
Nessah skroz sam prisebna i nisam umislila ni jedan simptom, ☺ ali sam smirena jer slicni su simptomi od menge i trudnoce pa ne mogu unaprijed nista reci, jedino sto me vec oko 20 i nest dana od prilike boli stomak kao pred mengu e jedino to me malo podsjeca na T… eh sada ne osjecam se da cu dobiti mengu sutra, ali opet ono ne nadam se nicemu, strpljena sam do sutra. Pa necu unaprijed da ludujem sutra mora doci i sutra cu i znati 😊 😏😙 za tebeee
Maja58 navijam da ne dodje M. S po svemu sto kazes mislim da je to to :) drzim figr da je!
Minions samo naprijed po bebicu. Tvoji ti zele samo najbolje iako nas nekada s tim sputavaju, ali kad prime bebicu u ruke zaboravit ce na to sta oni misle sta je za tebe najbolje I tada ce znat da ono sto je najbolje za tebe je bebica. Vjeruj u sebe I u svoje zelje! Posao ce kad tad doci...
Nikada nikome zivot nije idealan. Najvaznije je zdravlje, a ti samo vjeruj u svoju odluku.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji