Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dulcinela
    18. Srpanj 2015. 16:05

Pupa, samo spomeni sve ginekologu na pregledu iscjedak, iako mi se tvoj po opisu cini potpuno normalan. Ja sam ti sad trudna 11+4.
    PepperPula, tako je i mene dobitni ciklus boljelo s vanjske strane grudi i osjetljive bradavice. Nisu mi uopce bile jako bolne grudi kao u ponekom pms-u i pocela sam ih osjecati tek 6. dpo, a 13.dpo sam vec imala plusic na testu. Sretno, drzim fige da je to to.
    Breskvice, znam da vec dugo pokusavate, ali nemoj gubiti volju i nadu. Ako ovo sad nije dobitni ciklus, napravi kako si planirala, odi na pretrage. To je bio i moj plan od jeseni, ali srecom nije trebalo. Drzim fige! 
    NMareN, sretan ti odmah prvi ciklus, zasto ne bi odmah upalilo! 

Paula5
    18. Srpanj 2015. 17:20

Pozdrav drage moje!
    Dulcinela hvala ti.. Super ste mi vi trudnice koje nas posjecujete, bodrite i savjetujete. To pokazuje koliko ste divne i nesebicne i da imate veliko  ! Rijesit cete vi to antibioticima i sve ce biti u redu. 
    Breskvica zelim ti da M ne stigne, ali ako ipak dode ne gubi nadu i ne budi tuzna. Doci ce i tvoj +, nadam se ovih dana..
    NMaren ja ti temp ne kuzim, ali ako si imala iscjedak, bolove i doktor ti je rekao da O nastupa, sigurno je i bila. Bas bi bilo super da upali od prve, saljem ti vibrice...
    Peppepula, Tena, Maja58 nadam se da se mrvice gnijezde..
    Moj 20dc, za tjedan dana ocekujem M, pa kad prode hrabro krecem u 11 ciklus, nadam se da ce napokon upaliti! Bas se dobro osjecam, da sam u ocekivanju + sad bih vec lagano pocela nervoza.. Na pregledu prije 10 dana sam rekla doktoru da radimo godinu dana na bebi, komentar je bio kud zurite... Imam 35! A kad je cuo da vec imam dijete rekao je a pa onda dobro. U smislu imas jedno sta bi ti... ma krelac!
    Cure pozdravljam vas sve odreda!! 

Maja58
    18. Srpanj 2015. 18:15

Paula prije svega hvala ti puno, imam neki osjecaj da ces nas ti sljedeci ciklus iznenaditi sa jednim velikim + 

Ja imam stalno probadanje u lijevom jajniku i ledjima i gusti bijeli iscjedak, sa zatvorom nadam se da vise nemam problema i danas sam imala stolicu, bol je prisutna vec 15 dana kao da cu svaki tren procuriti, a za 7 dana treba doci menga, 
    Paula , Tena, NmareN, PeppePula  a naravno nadam se da su nam dobro i Agness i Mišica i GogaŠ. Koje vec duze vrijeme ne vidim tu 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Pupa2
    18. Srpanj 2015. 20:02

Drage moje, moj odmor se konacno priblizava kraju. Koliko mi je lijepo, toliko jako zelim ici doma. Danas mi je opet malo iscurilo smedjega. Znaci samo jednom, poslije (zasad) se nije poonovilo. Isla sam i na wc i nije bilo na papiru nicega... Danas smo se opet preforsirali, cijeli dan hodali. Ne znam vise sta da mislim, osim sto molim Boga da vrijeme prode da vise dodem doma i budem makar na sigurnom blizu doktora i da vise ne hodam ovoliko. Sutra ne idemo nikud, osim vlakom na rucak i u park sjest na kavu. Nikakva setnja.... 
    Kako ste mi vi? Peppepula, maja i ostale sretnoooo! Razveselite nas!
    Paula, 8.mj ce biti tvoj :)

Paula5
    18. Srpanj 2015. 20:19

Hvala ti Maja58... 
    Pupa u pravu si, bolje da si kod kuce. Ja iskreno mislim da je to sve ok, rekla sam ti da je i meni to bilo dva dana i jako malo. Bitno da nije svjeza krv i da nemas bolove. U pon dolazis kuci? Uzivaj jos taj dan i polako.. 
    Ovaj mjesec ti stize peppepula, naravno i jos cura, a ja iduci.. Pa cemo u proljetne bebe 2016. Aaaa jedva cekam!! Saljem ti najvecu pusu!!! 

Pupa2
    18. Srpanj 2015. 20:34

Paula, ma ne boli me, mislim, neka normalna bol par puta dnevno inace bude (kao malo grcenje) ali nista strasno da tipa ne mogu hodati ili da mi treba tableta ili takvo nesto. Nadam se da je sve ok, vec me ovo izluduje!!
    Joj jedva cekam da i vi objavite plusice. Ja mislim da ja spadam jos u zimske, ali 3.mj je pa ja to vec u proljece racunam :)

Paula5
    18. Srpanj 2015. 20:52

Pupa jedva cekam da odes na pregled i da ti potvrdi da je sve ok. A i srceko ces cuti..   Mali grcevi ili probadanje su normalni, beba pravi mjesta.. Ne daj Boze jacih bolova ili krvarenja, odmah doktoru! Samo ti uspori tempo, sve je to ok. 
    Nessah sta ima kod tebe? Predugo nam se ne javljas, nadam se da je sve ok..

Pepita2109
    19. Srpanj 2015. 10:05

Trudilice i iščekivačice držim vam palčeve da što prije ugledate svoj plusić, stalno vas čitam, ali preko moba mi neće prihvatiti napisani moj post pa eto hvatam se za laptop kad god mogu.. 
    NmareN bazalnu nisam počela mjeriti taman sam se pripremala na to, i sad iskreno me zbunjuje tvoja temperatura, ne znam šta da kažem osim da ti želim sreću da se mrvica ugnijezdi jako brzo i kao i svim ostalima ovdje da napustite ovaj pdf i napravite mjesta za neke nove koje ćemo naravno zajedno bodriti..

Evo ja se borim sa vrućinama i slabosti koja me hvata i dragi mi ide na teren (vojnik je a kako je 20. godišnjica Oluje imaju posebne pripreme)  na 18 dana i teško mi pada i Bogu hvala dolazi mi sestra pa će mi biti lakše nadam se 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sanjarka88
    19. Srpanj 2015. 13:53

Pozdrav ekipa 

Primate li nove u svoje redove?
    Od prije neki dan ja i moj budući se više ne pazimo, ovi mjesec su nam prošli već plodni dani, s obzirom da nam je svadba za 3tjedna, možda i bolje :) 
    Više smo u điru ajmo se prestat pazit pa šta bude bez puno opterećivanja....no nadam se da će s Božjom pomoći  to sve ići glatko i bez puno problema.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa2
    19. Srpanj 2015. 13:59

Pepita, ja sam bas muzu neki dan rekla kako mi je tesko vec sada nekad kad hodam i to, a nisam na vrucinama... Mogu mislit kak je onda vama koje ste vec duboko u trudnoci... Samo polako... Sestra ce ti malo skratiti vrijeme :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.