Ma ne opterecavam se opustena sam ja i imam taj osjecaj kao da cu svaki tren procuriti, prisutan mi je gusti bijeli rastezljivi iscjedak imam bol u stomaku najvise navecer u lijevom jajniku i imam zatvor tek sam dana imala malo stolice, i jako puno jedem sa 57 kg na 59 se udebljala zadnje dane.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Mama ★ znaci ti Novu cekas sa spremnim torbama.. Bas bi bilo super da ti dode za rodendan najbolji poklon koji si zena moze pozeljeti... Bar zena s ovog foruma.. Jel ti znas spol? Ti vec imas dvoje jel? Predivno...
Samo ti odmaraj i ne izlazi nikud..
Maja58 pa imas ti jos dosta dana do testica.. Cekat cemo ga s veseljem s tobom i nadam se da ces ugledati ono sto ti sve zelimo!
Ja recimo imam vec duze probadanja u jajnicima, jedem cokoladau zadnjih tjedan dana, a ne jedem nikad slatko.. 10-15 kila viska mi je od konkretnog... Grudi mi narasle, a trebam procuriti za 10 dana. Zelim reci da bih inace vec sumnjala da su to simptomi T, a nisam trudna 100% jer mi nema muza danima. Bilo bi nezgodno da jesam
Tako da mi koje smo u pracenju svog ciklusa, stanja primjetimo stvari koje inace ne bi.
Cure moje drage hladite se, odmarajte i uzivajte! Pusa!!
Paula skoro pa vec imam spakiranu torbu . Za Novu Godinu cu biti full spremna. Jos uvijek ne znam spol bebe, al zato vec imam i curu i decka.
Haha dobra si.. Al pametno, za ne daj Boze nek bude spremno. Mene su u trudnoci dvaput ostavili po 5 dana, stvarno bezveze.. Aparat im bio star i pokvaren pa nisu dobro culi otkucaje..?? Za pop. A onda ti objasni muzu, mami gdje je sta... Pa tebi stvarno svejedno , samo da bude zdravo.
Ja imam decka i iskreno mi svejedno, samo da dobijem jos jednu bebicu... Uvijek je ljepse kad imas brata, sestru.. Ako zatrudnim iduci ciklus i ja bih oko rodendana imala termin... Ah, kako bi to bilo predivno...
Paula, od sveg srca ti zelim da dobijes najljepsi rodjendanski poklon! Ako Bog da, meni ce termin biti oko sestrinog i muzevog rodjendana :)
Ja sam se danas narucila kod ginekologa, tj.narucili su me moji kad nisam jos doma....idem tocno za 2 tjedna! Htjela me i kasnije naruciti ali ako odem na more onda bolje 31. Po mom izracunu, tad cu vec biti 8 tjedana trudna, tj.uci u 9.tjedan. Jedva cekam!
Ja uzivam, malo sam se konacno opustila iako se puno odmaramo i nemamo ludjacki tempo kakav bi mozda imali da nisam trudna. Nesto pogledamo, pa odmaramo, jedemo, popijemo kavicu i tako...
Nego, tko sljedeci (ne)ocekuje?
Veliki pozdrav iz zasad suncanog Londona.
Pupa....kad si nam objavila plusić??? Ja sam na mukama, sve me boli i ne mogu dočekati daleki 25.07... 😡
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, prosli ponedjeljak jos, prije 10-11 dana :)
M brzo ce taj 25., proletit ce :) saml opusteno i doc ce... Meni su simptomi poceli 4-5 dana prije ocekivane M, prije toga nisam imala nista...
Tena i ja sam isto nestrpljiva uhhh valja nam docekat taj 25.7 sekunda ko sat. Ljubac Tena veliki
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Paula to stvarno i je najlijepsi moguci rodendanski poklon. Zelim ti ga od sveg srca. Mi nismo tempirali na nista jer smo radili na bebi vise od 15 ciklusa. Nadam se da c3s nas ti obradovati vec iduci cikkus ako ne ovaj
Sortiraj odgovore
Najstariji