Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    21. Srpanj 2015. 15:39

OhsoBoho Dobro nam dosla I sto manje se zadrzala ovdje!

url=https://lilypie.com]

PeppePula
    21. Srpanj 2015. 16:01

Pupa tako mi je drago zbog tebe...cekali samo tvoj plusić a sada evo vec i srceko kuca :) 

OhsoBoho dobro došla :) 

ja neznam vise sta da mislim u vezi sebe, opet mi se cini da ovo nije dobitni ciklus... stalno me nesto steze i probada u maternici ali vise ne vjerujem simptomima i u biti sam spremna da nece biti +...

Peppe

miska
    21. Srpanj 2015. 17:01

Drage moje, citam vas ja redovito ali nemam nis posebno za prijaviti. Stigli smo konacno do naseg lijepog mora pa se trudim sto vise opustit i odmorit, iako mi bas i ne ide jer je sve oko mene puno kolica i male djece i trudnica (ili meni samo oko bjezi na te slike 
    Jos 5-6 dana pa pocinje plodno razdoblje tako da ponovno krece iscekivanje. Malo je nezgodno sto smo naruceni za spermiogram dan prije moje predvidene ovulacije, moramo apstinirati 2 dana prije pregleda pa se nadam da nece O uranit i da cemo iskoristit ovaj mjesec.
    Vidim da ima novih trudilica pa im zelim dobrodoslicu, 
    Isto vidim da ima i novih plusica pa i na njima cestitam.
    Ostalim trudilicama saljem tonu podrske u nadi da sve mi vec iduci mjesec predemo u trudnice. 

Bambola
    21. Srpanj 2015. 17:22

Drage cure, od srca cestitam novim trudnicama!!! Mene su zvali iz spasavanja da se spremim na pripravnost radi vrucina, tako da sam proslu sridu pipi test i bija je negativan (Da znam jel mogu ) 😩M je trebala bit u petak, ali jos je nema, to pripisujem jakim naporima zadnjih dana. Ugl, nemam zaista kada se mislit o tome, On mi zaljeva pozarista po Peljescu iz zraka, ja sam po terenima. Saljem svima puno puno podrske i pozitive!

• Breskvica4
    21. Srpanj 2015. 17:23

Nessah čestitam od srca!!!
    Kod mene još ništa od M, živčana sam, čini mi se da puno jače osjećam mirise oko sebe, grudi bujaju, trbuh probada… sve kao PMS ali nema M.
    Ujutro radim test…

Paula5
    21. Srpanj 2015. 17:35

Nessah
    cestitke od !! Ma mi smo to znale vec danima, a i ti si, samo si se bojala... Draga neka ti je sa srecom i da rodis zivu i zdravu bebicu!! 
    A pupa jesi me isprepadala, al  znam brines... Vjerujem da ti se nakon pregleda osjecas kao da letis... Imas svoju bebicu u pupi!!! Jeee draga, bas sam sretna zbog tebe!! Moje misljenje je da ti ne trebaju duphrastoni. Te smede tockice su ostatci krvi, a ti si prosli tjedan bila dosta u pokretu i kuzim zabrinutost. Ali naravno slusaj doktora i svoj instinkt!! Pusaaa... 
    Luki nadam se da ce nalazi biti u redu, svakako javi.. Kad kreces? Zaista si super i zelim ti da sto prije dodes medu nas tudilice, a jos brze trudnice.. Nisam tog krelca od 75 god, koji radi na ugovor pored mirovine i krati dane, dozivjela ozbiljno. U mom gradu je problem sto svi dobri doktori rade u bolnici, a za redovne preglede smo osudene na dva penzionera.. Spremna sam za iduci ciklus pa cemo vidjeti... Znam ja otici na hitnu.. Zalosno sto moramo muljato da bi dobile 5 min paznje normalnog doktora..
    Breskvica kakvo je kod tebe stanje?
    Peppepula, NMareN, Maja58, Tena… nadam se da ce krajem tjedna biti jos lijepih vijesti...
    Bambola?
    Miska ne brini, pokrivajte sve dane nakon M, ta dva nista i odmah nakon toga nastavite, pa neki punoglavac se mora uhvatiti.. Nadam se da ce njegov nalaz biti ok, i ovaj put mu ne daj da se izvuce..
    OhSoBoho dobro nam dosla.. Nadam se da ces sto prije ugledati svoj plusic..
    Maja, Frufi, Queen..
    I secer na kraju, drage moje trudnice vama naaaajvecaaa pusa!! Sad su tu i pupa i nessah, predivno!! 

Bambola
    21. Srpanj 2015. 17:41

Da Paula, ja osim mog pravog posla trazim po brdima i slicno dehidrirane i izgubljene ljude. zato sam ranije pipi da vidim da li mogu u te napore... Iako sam istrenirana, vrucine su velike, a po navadi Dalmacija je raj za pozare i nezgode u sezoni

Paula5
    21. Srpanj 2015. 17:42

Dok ja napisem post bambola i breskvica me preduhitre..
    Bambola kasni 4 dana? Sretno i cuvaj se.. Veliko postovanje svima koji rade tako stresne i opasne poslove! Javi nam se..
    Breskvica pa sto si tako tuzna? Nadam se da to trudnicki hormoni djeluju.. Sretno i cekamo tvoje novosti sutra! 
    Ajme koliko zalutalih slova u mom proslom postu...

Paula5
    21. Srpanj 2015. 17:50

Bambola radila si test dva dana prije M, danas 6 dana proslo.. Pazi na sebe.. Ja bih jos napravila za svaki slucaj (ali ja nisam bas neko mjerilo). Sretno draga...  

Bambola
    21. Srpanj 2015. 18:07

Hvala Paula puno! Bas mi sad znaci lipa ric! Al ozbiljno!! Saljem svima poljupce, cuvajte se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.