Nessah bila sam uvjerena da je to to. Čestitam od srca! Neka bude ugodna I zdrava trudnoća. Čestitaaaaaammmmmmmmm!
Pupa saljem dobre vibre da bude sve u najboljem redu!

url=https://lilypie.com]
Drage cure, mojoj bebi kuca srce :) velika je 0,58 cm! I sve je u redu. Nema nigdje hematoma... Dobila preventivno duphastone do sljedece kontrole iako kaze da mi cak ni ne trebaju, ali da budem mirna i da sve bude pod kontrolom. Ne moram lezati od 0-24 ali se moram paziti i sve polako!
Presretna sam i zaljubljena u tu malu tockicu! Tresla sam se kao mis dok mi je pregledavala, dugo se zadrzala na svim stranama i nis nije govorila. Kad je rekla da kuca i da je sve ok vise mi nista nije bilo vazno! Onda mi je polako pokazivala i objasnjavala.... Eto, ja se odmaram, umorilo me sve to fizicki, a jos vise psihicki.... Neka je sve ok.
Puse svima!!!!
Drage cure, mojoj bebi kuca srce :) velika je 0,58 cm! I sve je u redu. Nema nigdje hematoma… Dobila preventivno duphastone do sljedece kontrole iako kaze da mi cak ni ne trebaju, ali da budem mirna i da sve bude pod kontrolom. Ne moram lezati od 0-24 ali se moram paziti i sve polako!
Presretna sam i zaljubljena u tu malu tockicu! Tresla sam se kao mis dok mi je pregledavala, dugo se zadrzala na svim stranama i nis nije govorila. Kad je rekla da kuca i da je sve ok vise mi nista nije bilo vazno! Onda mi je polako pokazivala i objasnjavala…. Eto, ja se odmaram, umorilo me sve to fizicki, a jos vise psihicki…. Neka je sve ok.
Puse svima!!!!
Etoooooo drago mi je da si sada mirnijaaaaaa :) uživaaaaaaj :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

bok cure, pozdrav svima :)
nova sam ovdje, u želji za bebom i informacijama :)
izgledate mi kao super ekipa i odlična podrška!
imam 30 godina, muž i ja smo tek prije par mjeseci počeli raditi na bebi pa tako čekamo :)
a danas došla nova mjesečnica :(
Super Pupa, bas mi je drago da je sve u redu, neka tako I nastavi! Cuvaj sebe I svoju malu mrvicu!

OhsoBoho Dobro nam dosla I sto manje se zadrzala ovdje!

Pupa tako mi je drago zbog tebe...cekali samo tvoj plusić a sada evo vec i srceko kuca :)
OhsoBoho dobro došla :)
ja neznam vise sta da mislim u vezi sebe, opet mi se cini da ovo nije dobitni ciklus... stalno me nesto steze i probada u maternici ali vise ne vjerujem simptomima i u biti sam spremna da nece biti +...

Peppe
Drage moje, citam vas ja redovito ali nemam nis posebno za prijaviti. Stigli smo konacno do naseg lijepog mora pa se trudim sto vise opustit i odmorit, iako mi bas i ne ide jer je sve oko mene puno kolica i male djece i trudnica (ili meni samo oko bjezi na te slike )
Jos 5-6 dana pa pocinje plodno razdoblje tako da ponovno krece iscekivanje. Malo je nezgodno sto smo naruceni za spermiogram dan prije moje predvidene ovulacije, moramo apstinirati 2 dana prije pregleda pa se nadam da nece O uranit i da cemo iskoristit ovaj mjesec.
Vidim da ima novih trudilica pa im zelim dobrodoslicu,
Isto vidim da ima i novih plusica pa i na njima cestitam.
Ostalim trudilicama saljem tonu podrske u nadi da sve mi vec iduci mjesec predemo u trudnice.

Drage cure, od srca cestitam novim trudnicama!!! Mene su zvali iz spasavanja da se spremim na pripravnost radi vrucina, tako da sam proslu sridu pipi test i bija je negativan (Da znam jel mogu ) 😩M je trebala bit u petak, ali jos je nema, to pripisujem jakim naporima zadnjih dana. Ugl, nemam zaista kada se mislit o tome, On mi zaljeva pozarista po Peljescu iz zraka, ja sam po terenima. Saljem svima puno puno podrske i pozitive!

Nessah čestitam od srca!!!
Kod mene još ništa od M, živčana sam, čini mi se da puno jače osjećam mirise oko sebe, grudi bujaju, trbuh probada… sve kao PMS ali nema M.
Ujutro radim test…
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji