Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    21. Srpanj 2015. 08:14

Tooo Nessah, cestitaaaaam! Sad lijepo proslavi i kasnije se cuvaj!!! Dobrodosla u klub....
    Bas mi je drago :) jos gledam sta si to poslala prvo ja nis ne vidim!
    Nego, ja danas idem nenajavljeno kod ginekologa... Sva sam zabrinuta i uzasnuta. Jucer smo napokon dosli doma, sinoc vidim neki cudan iscjedak pun nekih sluzavih grudica... Onako ne sluzave nego kao onaj ljigavac ljigave. Ne znam kak da to objasnim. Cijelu noc nista i maloprije vidim malu malu sluzavu svjjetlosmedju tockicu... Isla sam jutros ali tek popodne radi, zamjene su pa svakako rade. Bas sam uzasnuta i preplasena i svasta. Cijelu noc nisam spavala kako treba. Koma... Zao mi je sto kvarim plusic od nase Nessah, ali ne znaci da sam manje sretna zbog nje :)

LuKi5
    21. Srpanj 2015. 08:51

Nessah, ogromne cestitke....Neka ti je ugodna trudnoca sa sto manje tegoba  I sto brzi I laksi porod 

Pupa, mirovanje. Kad je vec bilo prisutno krvarenje potrebno je strogo mirovanje. Cim prije kod ginekologa, ne zelim te plasiti, ali miruj, krevet I wc. Cuvaj se I drzi. Zelim da ti sve bude u redu na pregledu.

dulcinela 

Paula, istina sto kazes, nekad su doktori stvarno neodgovorni, citam sad komentar tvog doktora i ne vjerujem da mogu tako nesto neprofesionalno izjaviti, kao da se njega tice koliko ces djece imati. Uzasan komentar.... Vecina njih s kojima sam se srela su bili iznimno ljubazni I susretljivi, tako da su mi uvelike olaksali sve skupa. Sve bi mi odmah rekli stvari kako stoje I doslovno u detalje zasto je sto kako, bez da moram iz njih izvlaciti informacije. Tako  da su mi vratili vjeru u zdravstvo, ali eto ima ih I takvih bisera kao sto je taj tvoj. Ne kuzim kako si to dozvole izjaviti. Uff 

Ja sam jucer napokon dosla na pregled ko ginekologinje. Moram vaditi tumor markere, kompletnu krvnu sliku, TSH, jako tesko mi je lijevi jajnik vidila. Morala sam se premjestat, ne znam zasto, ali  kad sve obavim od pretraga ce se bolje znati. 

Pozdrav drage zene 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    21. Srpanj 2015. 09:00

Pupa, je li imas negdje u blizini hitnu ginekolosku ambulantu, da ne cekas do popodne?

14.06.2014. L ♥

Pupa2
    21. Srpanj 2015. 09:08

Luki, evo lezim i mirujem... 
    Nemam nigdje hitnu ambulantu tako da moram pricekati do 13h... Stanje je zasad ok, nema nikakvog iscjetka.... Jedva cekam 13h da odem i da vise vidim sto je. Nadam se da je beba u redu.....

LuKi5
    21. Srpanj 2015. 09:15

Pupa

Luki, evo lezim i mirujem… 
    Nemam nigdje hitnu ambulantu tako da moram pricekati do 13h… Stanje je zasad ok, nema nikakvog iscjetka…. Jedva cekam 13h da odem i da vise vidim sto je. Nadam se da je beba u redu…..

Nadam se da ce biti sve u redu. Samo nek se ne pojavljuje vise taj iscjedak. 

14.06.2014. L ♥

Pupa2
    21. Srpanj 2015. 09:30

Luki, tek sad sam pogledala tvoj post kako spada. Nekako mi se moji problemi u usporedbi s tvojima cine neznatnima. Kukam, a ni ne znam jel sve u redu ili nije, moguce da nije nista strasno... Ti bas imas puno toga s cim se moras nositi i suocavati. Stvarno si jedna hrabra zena i nadam se da ce ti sve biti dobro!!! Sretno sa svim pretragama i nalazima i javljaj nam kako stvari stoje...

PeppePula
    21. Srpanj 2015. 10:00

Nessah cestitam 

uzivaj u plusiću i čuvaj se, smanji tempo... znam da je tesko u sezoni, ali treba naci nacina....

Bas sam sretna zbog tebe....

Peppe

Pepita2109
    21. Srpanj 2015. 10:44

Nessah čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ma znala sam da je i kod tebe plusić  želim ti ugodnu i školsku trudnoću 

LuKi nadam se da će sve biti u redu ti si naša žena zmaj 

Pupa nemoj previše paničariti jer od toga ti neće biti bolje smeđe u sluzi je normalno, još si i putovala sve su to velike promijene sada odmaraj do pregleda i sretno

ostale trudilice držim vam palčeve da ishod bude kao kod Nessah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    21. Srpanj 2015. 11:45

Nessah čestitaaaaaaam tiiii od srcaa!!! <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI