Luki, tek sad sam pogledala tvoj post kako spada. Nekako mi se moji problemi u usporedbi s tvojima cine neznatnima. Kukam, a ni ne znam jel sve u redu ili nije, moguce da nije nista strasno... Ti bas imas puno toga s cim se moras nositi i suocavati. Stvarno si jedna hrabra zena i nadam se da ce ti sve biti dobro!!! Sretno sa svim pretragama i nalazima i javljaj nam kako stvari stoje...
Nessah cestitam
uzivaj u plusiću i čuvaj se, smanji tempo... znam da je tesko u sezoni, ali treba naci nacina....
Bas sam sretna zbog tebe....
Peppe
Nessah čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ma znala sam da je i kod tebe plusić želim ti ugodnu i školsku trudnoću
LuKi nadam se da će sve biti u redu ti si naša žena zmaj
Pupa nemoj previše paničariti jer od toga ti neće biti bolje smeđe u sluzi je normalno, još si i putovala sve su to velike promijene sada odmaraj do pregleda i sretno
ostale trudilice držim vam palčeve da ishod bude kao kod Nessah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Nessah čestitaaaaaaam tiiii od srcaa!!! <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Nessah bila sam uvjerena da je to to. Čestitam od srca! Neka bude ugodna I zdrava trudnoća. Čestitaaaaaammmmmmmmm!
Pupa saljem dobre vibre da bude sve u najboljem redu!
url=https://lilypie.com]
Drage cure, mojoj bebi kuca srce :) velika je 0,58 cm! I sve je u redu. Nema nigdje hematoma... Dobila preventivno duphastone do sljedece kontrole iako kaze da mi cak ni ne trebaju, ali da budem mirna i da sve bude pod kontrolom. Ne moram lezati od 0-24 ali se moram paziti i sve polako!
Presretna sam i zaljubljena u tu malu tockicu! Tresla sam se kao mis dok mi je pregledavala, dugo se zadrzala na svim stranama i nis nije govorila. Kad je rekla da kuca i da je sve ok vise mi nista nije bilo vazno! Onda mi je polako pokazivala i objasnjavala.... Eto, ja se odmaram, umorilo me sve to fizicki, a jos vise psihicki.... Neka je sve ok.
Puse svima!!!!
bok cure, pozdrav svima :)
nova sam ovdje, u želji za bebom i informacijama :)
izgledate mi kao super ekipa i odlična podrška!
imam 30 godina, muž i ja smo tek prije par mjeseci počeli raditi na bebi pa tako čekamo :)
a danas došla nova mjesečnica :(
Super Pupa, bas mi je drago da je sve u redu, neka tako I nastavi! Cuvaj sebe I svoju malu mrvicu!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji