Maja58 , Paula , Maja , Nessah hvala vam cure puno na utjesnim rijecima.
Nessah apsolutno se tu slazem sa tobom, valjda je tako trebalo biti, jedan dio dana razmisljam ok je, proslo je, moralo je, a vec drugi pa zasto jesamli sta krivo uradila,jel do mene, ponekad se pitam jesamli sposobna uopste za to, valjda je to to razmisljanje kad kroz taj period se prolazi, pa ponavljam nisam uspjela po drugi put nisam uspjela donjet na svijet, da upozna mamu tatu,obadvije bake sto ga zeljno cekaju, da upozna prve zrake sunca, prvi vjetar,moje suze kad ga vidim kako veselo 'mlatara sa rukicama, nogicama', kako kazu valjda nije bilo sudbine.
Radujem se svakoj novoj trudnici, svakoj objavi vasoj zaista, al nisam bila bas u stanju da se javljam dok svoje misli nisam malo razabrala, odmorila se od svega.. sada primam terapiju,neki cudan osjecaj imam stvarno, kad kad nocu ( dok sam bila trudna) umirim se pa milujem stomak, nisam umisljala osjecala sam kao male baloncice po dnu stomaka heheh pa sva se skupim od srece,a muz zagrli pa kaze ''' ista ce majka svoja biti'' srce puno bile, sada kad legnem umirim se ne osjecam nista, al se opet skupim, al ne od srece vec od tuge, pa se isplacem..
Veliki je Bog, ima mjesta i mojoj sreci, cekamo bolja vremena, mozda me sledeci put obraduje sa blizancima heheh.
Hvala vam cure jos jednom na utjesnim rijecima, veliku poljubac vam saljem i veliki zagrljaj, a sad idem da se skupim i isplacem. kako kaze narod '' novi dan, nova nafaka'' tako je i meni.
ljubim vas sve mnogo mnogo
Draga Nessah to mi zvuci kao implantacijsko, sto ti od srca zelim. Takve mizerije krvi ne znace nista ozbiljno i opasno. Nadam se da vise nece biti. Sutra po test i pravi vise, ne mozemo docekatiiii!!! Sretno i odmah javi, sta god se desavalo! Puno pozitivnih misli saljem iz vrele Slavonije!
Idem se pomoliti pa spavanje, i za tebe cu...
Svaki vas plus je korak ka mom, iskustva i dokaz da je sve moguce kad zaista zelis mi daju snagu da izdrzim kad je tesko..
Poljubac svima i laka vam ova topla noc!
Sara voljela bih da postoji riječ kojom bih izbrisala tvoju bol, kao i svake žene koja prolazi kroz gubitak svog anđela. Mogu ti reći da će biti sve u redu, da ćeš jednog dana zaista u svojim rukama držati svoje malo klupko sreće i da jedine suze na tvom licu tog trena biti će suze radosnice. Sigurna sam da znaš da je tako. Daj si vremena, nadam se da će brzo otkriti uzrok spontantog i da ćeš nas ubrzo razveseliti vješću da je novi plusić tu, plusić koji će ti donijeti sreću. I da Paula ti je spomenula čajeve, ja ti preporučujem vrkutu od srca (samo je ne smiješ piti uz hormonsku terapiju). Sretnooo draga
Nessah ne znam kakav posao radiš,ali ako je fizički težak ja ti preporučujem da što prije napraviš test jer imam neki osjećaj da je to to btw i meni je tempica bila tako povišena, i ma uglavnom sve simptome koje imaš imala sam i sama
osim implantacijskog krvarenja to me izbjeglo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sara od srca ti želim da se što prije oporaviš i kreneš u nove pobjede. Nitko nije kriv, a najmanje ti,jednostavno je tako suđeno. Preveliki broj mojih dragih prijateljica je nažalost izgubio svoje mrvice u prvim pokušajima, a poslije su uredno iznijele trudnoće i sada gledaju u oči svojih kopija. Vjerujem da ćeš tako i ti, samo ne daj da te ponese tuga, isplači sve što imaš i pokušaj ostaviti to za sobom
Nessah ajde više po taj test hihihi luda sam od čekanja
Sara, jako mi je zao sto si prozivjela to. Cure su vec rekle da nema te rijeci kojom bi te netko utjesio... Probaj biti jaka za svoju buducu mrvicu. Ja sam sigurna da ces ju uskoro drzati u rukama zdravu i veselu. Bas sam se jezila dok sam citala tvoj post valjda jer se nalazim blizu tog tjedna trudnoce, stalno sam zabrinuta jer jos nisam ni dobila potvrdu da sam trudna. Stalno si promatram simptome kojih nema. Sise mi vise nisu tak napete, nemam apsolutno nista osim povremene boli kao pred menstruaciju.... I stalno pomisljam na najgore. Smedjarenje se nije nastavilo, hvala Bogu. Ali bas sam neka tuzna i depresivna. Stalno cekam osjecaj da sam trudna a ne dolazi. Bas me valjda zbog toga pogodila uzasno Sarina prica, evo citam ju po tko zna koji put zaredom i jezim se... Ne dao Bog nikome... A Sara, ti si jedna hrabra zena koja ce izaci iz toga jaca i jos hrabrija. Vjerujemo u tebe... Podijeli s nama sto te muci i bit ce ti bolje... Odmori se i napuni snagom... Sretno draga!
Nessah, ma ti si trudna sigurno. Meni je isto sve tako bilo osim crvenih crta na papiru....ali sve ostalo sto si napisala stoji! Sretno... Obraduj nas sve...
Paula draga
Ma Pupa šta to pričaš! Hvala Bogu nema krvarenja ni bolova. Pa normalno da te ne pucaju simptomi stalno. Meni od testa (29dc) pa do 8-9 tjedna nije bilo nikakvih simptoma. E onda su počele mučnine, ali samo to.. Kako nemaš simptoma, pa ta tuga što te trenutno puca ti je od hormona, nagle promjene raspoloženja... Eto malo sam te izgrdila jer ne volim kad si takva.. Pupa koju ja znam je vesela, pozitivna, divna buduća mama! A sad uživaj još par dana pa kad se vratiš na pregled da mirno spavaš.. Iš, iš ružne misli! Šaljem ti ogromni poljubac i zagrljaj!!
Pupa hormoni su čudo, to je sve od njih.. osjećaj da nisi trudna iako si trudna je normalan, kao što je normalno da ti sise nisu više napete, normalno je da nemaš simptome, ma sve je normalno, ne krvariš a to je najbitnije.. samo ti polako, uživaj, i pokušaj biti pozitivna i uživati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Paula i Pepita, ma vi ste zene divne, to je cudo jedno. Bas se ponasam kao razmazeno deriste. Pokusat cu biti sto pozitivnija :) samo da je moja mrvica dobro! Ma ja sam navikla da sve zene oko mene u trudnoci grle wc skoljku, spavaju itd. A ja nista. Al ocito moram zahvalitj Bogu sto je tako!
Hvaala vam, bas me oraspolozite.
Pepita kako ste vas dvoje? Jel znas hoce biti curica ili decko?
Pusa svima
Nisi ti razmaženo derište pa normalno je da se brineš..Želim ti samo ukazati da nemaš posebnih razloga za brigu, osim onih kao i svaka trudnica..
Pozitiva, sreća i lijepe misli...
Šta misliš da su ti počele mučnine pa da sad ne možeš uživati u Londonu? Uživaj draga i pazi na se! Kissssss!!
Sortiraj odgovore
Najstariji