Aaaaaa Pepita, mrvica mala sramežljiva... Svaki pregled ogromna radost, uzbuđenje, sa dozom zabrinutosti da sve bude ok. Uživaj u svakoj minuti, prebrzo prođu.... Ali tek onda kreće sreća i radost Naspavaj se...
Veliki poljubac tebi i bebici!!
Paula točno tako kako si opisala, živim od pregleda do pregleda, trudim se uživati u svakom trenutku od početka trudnoće, pa tako i sada.. šta se tiče spavanja nekada bih spavala do 9 bez problema,a sada sam budna već u 6, kasno legnem, možda su to pripreme heheh, hvala ti puuuno draga divna si kao i sve ovdje želim vam od srca da što prije grlite vaše bebačice mislim na sve vas
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje, pozdravljam vas, kako vi izdrzavate ovu vrucinu? Mene sinoc bolio lijevi jajnik, sada sam imala stolicu, ali grudi me jos nikako ne bole, pa ja pretpostavljam da meni ni ovaj mjesec nista od plusica jer nemam nikakav simptom po kojemu bi znala da je trudnoca mozda. Pozdrav veliki vam saljem :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Sara ostajem bez teksta nakon ovakvih tuznih postova. Nemam te rijeci koje mogu utjesiti tek nastalu majku. Stvarno nemam. Vrijeme ce izlijeciti sve. Samo ti ostani sabrana i pozitivna. Svi smo mi negdje zepisani. Ceka i tebe tvoj termin.
Nessah vidim da se javis kad ulovis vremena i napises kilometarski post. Ali mi nije jasno sto jos cekas s tim testom? Pa mi cemopoluditi ovdje od iscekivanja
Pupa sve je normalno. Dok ne boli ili ne vidis neke komplikacije...sve je normalno. Doslovno. To sto te ne hvataju simptomi vec sada..budi zahvalna. Ja u prvoj trudnoci nisam imala nista, ali doslovno nista od simptoma do 5mj trudnoce. Niti mucnina, umor, stomak, kile..ma nista. Samo ti uzivaj.
Jao Pepita predivno, samo ti nastavi uzivati u trudnoci, a beba ce se vec pokazati, ako ne sada onda u 11.mjesecu :) hehhehehehe.... Mojoj seki do 8.mj trudnoce govorili da je curica, kad tamo u 9.mj da je ipak decko. Svejedno je, samo neka bude zivo i zdravo!!!!
Maja58, nemora znaciti da nista od plusica. Ja sam osjecalaa kao da cu dobiti M. Probaj malo ne analizirati preevise simptome jer sto god da ti se dogada moze biti znak M ili T. Al naravno, lako je to rec, ja sam prva koja sve izanalizira. Hehehe
Mama, ma sve je ovako ok samo me par puta u danu zna onak zaboljeti kao kad trebam dobiti. Malo me to brinulo al sam cula od dosta cura da im je bilo tako. Valjda beba pravi mjesta u maternici. Jedna mi je rekla da je morala doslovno lezati na krevetu kolko ju je boljelo. A valjda je normalno! Nemam pojma stvarno.
Paula, jel u slavoniji pakleno??? U londonu je 22 stupnja i mogu ti reci da uzivam u toj temperaturi :)
Pupa zadnje mjerenje s kojim sam upoznata 34. Doslovce s tako isplazenim jezikom hodamo... Oni koji moraju hodati...
Al kazu iduci dani jos toplije... Tako da draga moja uzivaj na idealnim temperaturama i u svim ljepotama te metropole! Vidim da si bolje, malo te covjek pospota i ti odmah nadodes!
Jedva cekam tvoje dojmove s prvog pregleda...
Mama★ kako si nam ti, kad je tvoj termin?
Maja58 malo se opusti, izludit ces od analiziranja.. Kad ju ono tocno ne ocekujemo?
Nessah cekamo......
Pusa svima!!
PAULA 25.7. Ali me cudi da me grudi ne bole
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Paula evo prezivljavam nekako. U Slavoniji ti je gore nego bilo gdje u Hrv. Przimo se doslovno. Izadem uz kuce predvecer jer prije toga ne mogu.
A termin mi je za sada na moj rodendan, 08.01
Sara draga nasa, nikako da ulovim kvalitetno vremena da ti napisem koju rijec...makar znam da te nase rijeci ne mogu utjesiti previse... najbitnije je da sebe ne krivis, nisi ti kriva... nazalost takve stvari se dogadjaju cesce nego sto znamo, zato sto se o njima ne pise...nitko nas ne priprema na to, i onda kada konacno ostvarimo trudnocu nakon vise ili manje cekanja te nam se dogodi da je izgubimo, bol i razocaranje su preveliki...molim te da budes jaka, da istugujes koliko ti treba i da se ne bojis za buducnost...također znam cure kojima se dogodila ista nesreca, ali su kroz koji mjesec ostale ponovno trudne i sada su sretne majke nije se trebalo dogoditi, nitko to ne zasluzuje a pogotovo mi koje se cuvamo, ali kada se vec dogodilo, bolje sada nego kasnije...
zelim ti da se isplaces koliko treba, izbaci tugu i bol, razocaranje i onda nadji snage i srecu za dalje... znam da ces ostvariti svoju zelju uskoro i da ces ponovno biti sretna...
Veeeeliki zagrljaj i puno poljubaca ti saljem
Peppe
Pupa tebi zelim reci da ne brines... ako si imala stvarno samo to malo krvarenja, to nije strasno...Maja58 ja isto mislim da se previse brines, ako ti M netreba doci tek 25.7. jos je prerano za bilo kakve simptome...
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji