Ma Pupa šta to pričaš! Hvala Bogu nema krvarenja ni bolova. Pa normalno da te ne pucaju simptomi stalno. Meni od testa (29dc) pa do 8-9 tjedna nije bilo nikakvih simptoma. E onda su počele mučnine, ali samo to.. Kako nemaš simptoma, pa ta tuga što te trenutno puca ti je od hormona, nagle promjene raspoloženja... Eto malo sam te izgrdila jer ne volim kad si takva.. Pupa koju ja znam je vesela, pozitivna, divna buduća mama! A sad uživaj još par dana pa kad se vratiš na pregled da mirno spavaš.. Iš, iš ružne misli! Šaljem ti ogromni poljubac i zagrljaj!!
Pupa hormoni su čudo, to je sve od njih.. osjećaj da nisi trudna iako si trudna je normalan, kao što je normalno da ti sise nisu više napete, normalno je da nemaš simptome, ma sve je normalno, ne krvariš a to je najbitnije.. samo ti polako, uživaj, i pokušaj biti pozitivna i uživati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Paula i Pepita, ma vi ste zene divne, to je cudo jedno. Bas se ponasam kao razmazeno deriste. Pokusat cu biti sto pozitivnija :) samo da je moja mrvica dobro! Ma ja sam navikla da sve zene oko mene u trudnoci grle wc skoljku, spavaju itd. A ja nista. Al ocito moram zahvalitj Bogu sto je tako!
Hvaala vam, bas me oraspolozite.
Pepita kako ste vas dvoje? Jel znas hoce biti curica ili decko?
Pusa svima
Paula i Pepita, ma vi ste zene divne, to je cudo jedno. Bas se ponasam kao razmazeno deriste. Pokusat cu biti sto pozitivnija :) samo da je moja mrvica dobro! Ma ja sam navikla da sve zene oko mene u trudnoci grle wc skoljku, spavaju itd. A ja nista. Al ocito moram zahvalitj Bogu sto je tako!
Hvaala vam, bas me oraspolozite.
Pepita kako ste vas dvoje? Jel znas hoce biti curica ili decko?
Pusa svima
Nisi razmaženo derište, nego ti hormoni luduju :) i da imaš simptome našla bi nešto da strahuješ a to je sasvim normalno, samo opušteno i pozitiva, glavno da ne krvariš :) a stigne te to sve uloviti bez brige :) mi smo dobro evo beba me lupka svako malo, sve je to još nježno, spol ne znamo jer ga beba vješto skriva, za 12 dana je kontrola pa ćemo vidjeti da li se predomislila i odlučila raširiti nogice i pokazati šta skriva
🙏👸👸🙏❤️

Nisi ti razmaženo derište pa normalno je da se brineš..Želim ti samo ukazati da nemaš posebnih razloga za brigu, osim onih kao i svaka trudnica..
Pozitiva, sreća i lijepe misli...
Šta misliš da su ti počele mučnine pa da sad ne možeš uživati u Londonu? Uživaj draga i pazi na se! Kissssss!!
Aaaaaa Pepita, mrvica mala sramežljiva... Svaki pregled ogromna radost, uzbuđenje, sa dozom zabrinutosti da sve bude ok. Uživaj u svakoj minuti, prebrzo prođu.... Ali tek onda kreće sreća i radost Naspavaj se...
Veliki poljubac tebi i bebici!!
Paula točno tako kako si opisala, živim od pregleda do pregleda, trudim se uživati u svakom trenutku od početka trudnoće, pa tako i sada.. šta se tiče spavanja nekada bih spavala do 9 bez problema,a sada sam budna već u 6, kasno legnem, možda su to pripreme heheh, hvala ti puuuno draga divna si kao i sve ovdje želim vam od srca da što prije grlite vaše bebačice mislim na sve vas
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje, pozdravljam vas, kako vi izdrzavate ovu vrucinu? Mene sinoc bolio lijevi jajnik, sada sam imala stolicu, ali grudi me jos nikako ne bole, pa ja pretpostavljam da meni ni ovaj mjesec nista od plusica jer nemam nikakav simptom po kojemu bi znala da je trudnoca mozda. Pozdrav veliki vam saljem :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Sara ostajem bez teksta nakon ovakvih tuznih postova. Nemam te rijeci koje mogu utjesiti tek nastalu majku. Stvarno nemam. Vrijeme ce izlijeciti sve. Samo ti ostani sabrana i pozitivna. Svi smo mi negdje zepisani. Ceka i tebe tvoj termin.
Nessah vidim da se javis kad ulovis vremena i napises kilometarski post. Ali mi nije jasno sto jos cekas s tim testom? Pa mi cemopoluditi ovdje od iscekivanja
Pupa sve je normalno. Dok ne boli ili ne vidis neke komplikacije...sve je normalno. Doslovno. To sto te ne hvataju simptomi vec sada..budi zahvalna. Ja u prvoj trudnoci nisam imala nista, ali doslovno nista od simptoma do 5mj trudnoce. Niti mucnina, umor, stomak, kile..ma nista. Samo ti uzivaj.

Jao Pepita predivno, samo ti nastavi uzivati u trudnoci, a beba ce se vec pokazati, ako ne sada onda u 11.mjesecu :) hehhehehehe.... Mojoj seki do 8.mj trudnoce govorili da je curica, kad tamo u 9.mj da je ipak decko. Svejedno je, samo neka bude zivo i zdravo!!!!
Maja58, nemora znaciti da nista od plusica. Ja sam osjecalaa kao da cu dobiti M. Probaj malo ne analizirati preevise simptome jer sto god da ti se dogada moze biti znak M ili T. Al naravno, lako je to rec, ja sam prva koja sve izanalizira. Hehehe
Mama, ma sve je ovako ok samo me par puta u danu zna onak zaboljeti kao kad trebam dobiti. Malo me to brinulo al sam cula od dosta cura da im je bilo tako. Valjda beba pravi mjesta u maternici. Jedna mi je rekla da je morala doslovno lezati na krevetu kolko ju je boljelo. A valjda je normalno! Nemam pojma stvarno.
Paula, jel u slavoniji pakleno??? U londonu je 22 stupnja i mogu ti reci da uzivam u toj temperaturi :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji