Paula, ma ne boli me, mislim, neka normalna bol par puta dnevno inace bude (kao malo grcenje) ali nista strasno da tipa ne mogu hodati ili da mi treba tableta ili takvo nesto. Nadam se da je sve ok, vec me ovo izluduje!!
Joj jedva cekam da i vi objavite plusice. Ja mislim da ja spadam jos u zimske, ali 3.mj je pa ja to vec u proljece racunam :)

Pupa jedva cekam da odes na pregled i da ti potvrdi da je sve ok. A i srceko ces cuti.. Mali grcevi ili probadanje su normalni, beba pravi mjesta.. Ne daj Boze jacih bolova ili krvarenja, odmah doktoru! Samo ti uspori tempo, sve je to ok.
Nessah sta ima kod tebe? Predugo nam se ne javljas, nadam se da je sve ok..
Trudilice i iščekivačice držim vam palčeve da što prije ugledate svoj plusić, stalno vas čitam, ali preko moba mi neće prihvatiti napisani moj post pa eto hvatam se za laptop kad god mogu..
NmareN bazalnu nisam počela mjeriti taman sam se pripremala na to, i sad iskreno me zbunjuje tvoja temperatura, ne znam šta da kažem osim da ti želim sreću da se mrvica ugnijezdi jako brzo i kao i svim ostalima ovdje da napustite ovaj pdf i napravite mjesta za neke nove koje ćemo naravno zajedno bodriti..
Evo ja se borim sa vrućinama i slabosti koja me hvata i dragi mi ide na teren (vojnik je a kako je 20. godišnjica Oluje imaju posebne pripreme) na 18 dana i teško mi pada i Bogu hvala dolazi mi sestra pa će mi biti lakše nadam se
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav ekipa
Primate li nove u svoje redove?
Od prije neki dan ja i moj budući se više ne pazimo, ovi mjesec su nam prošli već plodni dani, s obzirom da nam je svadba za 3tjedna, možda i bolje :)
Više smo u điru ajmo se prestat pazit pa šta bude bez puno opterećivanja....no nadam se da će s Božjom pomoći to sve ići glatko i bez puno problema.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pepita, ja sam bas muzu neki dan rekla kako mi je tesko vec sada nekad kad hodam i to, a nisam na vrucinama... Mogu mislit kak je onda vama koje ste vec duboko u trudnoci... Samo polako... Sestra ce ti malo skratiti vrijeme :)

Sanjarka dobrodosla :)
I mi smo tako krenuli tako u 3.mj pa par mjeseci nije uspjelo, nismo ni pazili plodne dane ni nista... Onda sam pocela mjeriti temperaturu i 2.mjesec ostala trudna :)
Sretno i opustenoooooo, sve ce to biti supeer!!

Drage moje trudnice znam kako vam je, ne mrdajte nikud ako bas ne morate.
Pupa nadam se da ces se prilagoditi na ovih 40 stupnjeva kod nas... barem psihicki.. stvarno je koma..
Pepita nemoj biti tuzna, malo ces nadoknaditi vrijeme sa sekom (dosta ste udaljene koliko sam skuzila?) I meni fali muz, al nekad i malo dobro dode "odmora"... Brzo ce to proci...a imas i nas....
Sanjarka88 dobro nam dosla! Vidjet ces kako je ovdje super, cure su super i podijelit cemo s tobom radost i tugu.. Zelim da vam sto prije upali i cestitke na svadbici...
Breskvica kakvo je stanje kod tebe?
Drage moje stare i nove saljem vam puno dobrih vibrica i slanih i suncanih pusica.. nazalost ne stignem vas ni pratit ni pisati ali evo malo vremena :)))
Trbam vase misljenje 10.07 bila O imali odnos i sad unatrag 3 dana neko slabo krvarenje svaki dan na gacicama danas me dosta bolno probadalo ovo mi je prvi puta tako i neznam sto bi to bilo dal je mozda implantacijsko i je li normalno da tako probada ?
I begin to see the good in everyone and everything <3
Curke, quick update! Ako ne uspijem od posla sutra Betu odraditi, kupujem test jer znam znam znam, najkrajnje je vrijeme ali evo ja ne stizem od posla dignit glavu… Citam vas i hvala vam na brizi ali evo-covijek nemoze ni potvrdit trudnocu od posla… Hehehehehheeheh :))))))
Dobro nam dosle nove i sto krace ostale, hvala trudnicama sto nas prate i bodre svaki nas simptom, srce ste!
Ja idalje imam obilan mlijecnobijeli iscjedak,bolne cicke, sa strane prema bradavicama, bradavice su dosta sensitive. Nakon onog dana "crtice krvi" vise nista slicno nisam dozivila. Mjerim temp ujutro i navecer, svaki put mi je ili 37 ili 37,2… Temperatura me najvise drzi u misli da je ovaj ciklus dobitni! Sutra cu znati sve pa vam objavim radosnu vijest ❤️
Ljubi vas sve vasa Nessah 💋💋💋

Op op opa Nessah mislim da ti je ovaj definitivno dobitni. Sutra se veselim tvojoj radosnoj objavi!
Sve pratim, citam, nekad ne stignem napisat, a nekad ni nemam sta napisat.
Nadam se O oko 25.07. Trosim LH trakice. Uglavnom danas se osjecam kao da cu dobit M, nervozna, na trenutke jako zivcana I razdrzljiva, preko jajnika probada malo, cike malo u porastu, a ni O ni M jos ne bi trebalo bit na vidiku. Valjda je to sve od ove vrucine!
Cekalicama zelim puuuno ljetnih plusica!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji