Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    19. Srpanj 2015. 14:01

Sanjarka dobrodosla :)
    I mi smo tako krenuli tako u 3.mj pa par mjeseci nije uspjelo, nismo ni pazili plodne dane ni nista... Onda sam pocela mjeriti temperaturu i 2.mjesec ostala trudna :)
    Sretno i opustenoooooo, sve ce to biti supeer!!

Paula5
    19. Srpanj 2015. 14:22

Drage moje trudnice znam kako vam je, ne mrdajte nikud ako bas ne morate. 
    Pupa nadam se da ces se prilagoditi na ovih 40 stupnjeva kod nas... barem psihicki.. stvarno je koma..
    Pepita nemoj biti tuzna, malo ces nadoknaditi vrijeme sa sekom (dosta ste udaljene koliko sam skuzila?) I meni fali muz, al nekad i malo dobro dode "odmora"...  Brzo ce to proci...a imas i nas....
    Sanjarka88 dobro nam dosla! Vidjet ces kako je ovdje super, cure su super i podijelit cemo s tobom radost i tugu.. Zelim da vam sto prije upali i cestitke na svadbici... 
    Breskvica kakvo je stanje kod tebe?

agness 33
    19. Srpanj 2015. 21:28

Drage moje stare i nove saljem vam puno dobrih vibrica i slanih i suncanih pusica.. nazalost ne stignem vas ni pratit ni pisati ali evo malo vremena :)))
    Trbam vase misljenje 10.07 bila O imali odnos i sad unatrag 3 dana neko slabo krvarenje svaki dan na gacicama danas me dosta bolno probadalo ovo mi je prvi puta tako i neznam sto bi to bilo dal je mozda implantacijsko i je li normalno da tako probada ?

I begin to see the good in everyone and everything <3

Nessah
    19. Srpanj 2015. 23:44

Curke, quick update! Ako ne uspijem od posla sutra Betu odraditi, kupujem test jer znam znam znam, najkrajnje je vrijeme ali evo ja ne stizem od posla dignit glavu… Citam vas i hvala vam na brizi ali evo-covijek nemoze ni potvrdit trudnocu od posla… Hehehehehheeheh :)))))) 
    Dobro nam dosle nove i sto krace ostale, hvala trudnicama sto nas prate i bodre svaki nas simptom, srce ste!  
    Ja idalje imam obilan mlijecnobijeli iscjedak,bolne cicke, sa strane prema bradavicama, bradavice su dosta sensitive. Nakon onog dana "crtice krvi" vise nista slicno nisam dozivila. Mjerim temp ujutro i navecer, svaki put mi je ili 37 ili 37,2… Temperatura me najvise drzi u misli da je ovaj ciklus dobitni! Sutra cu znati sve pa vam objavim radosnu vijest ❤️
    Ljubi vas sve vasa Nessah 💋💋💋

Mallla
    19. Srpanj 2015. 23:56

Op op opa Nessah mislim da ti je ovaj definitivno dobitni. Sutra se veselim tvojoj radosnoj objavi!

Sve pratim, citam, nekad ne stignem napisat, a nekad ni nemam sta napisat.
    Nadam se O oko 25.07. Trosim LH trakice. Uglavnom danas se osjecam kao da cu dobit M, nervozna, na trenutke jako zivcana I razdrzljiva, preko jajnika probada malo, cike malo u porastu, a ni O ni M jos ne bi trebalo bit na vidiku. Valjda je to sve od ove vrucine!
    Cekalicama zelim puuuno ljetnih plusica!

url=https://lilypie.com]

PeppePula
    20. Srpanj 2015. 08:49

Hajde Nessah obraduj nas :) kupi test prije posla i napravi ga na pauzi :D jooojjjj svaka cast, ma ja bi vec 100 puta napravila test na tvom mjestu...

Peppe

Tena9
    20. Srpanj 2015. 10:30

Jutro cure ;)
    Evo odbrojavam zadnje dane neizvjesnosti..koliko vidim, nemam nikakve simptome pms-a i grudi me i dalje bole. Veli mi dragi da mi je tako bilo i prvi puta kad sam bila ono malo trudna...ja se ne sjećam jer me uz to prate druga sjećanja ali navijam za plusić <3 

Još nas je nekoliko u takvom isčekivanju pa nam svima želim pozitivan ishod :*

ljubim vas svee!!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• mama@
    20. Srpanj 2015. 14:26

Agness lako moguce da je implatacijsko. Sve sto si napisala vuce mi na to. Drzim ti fige pa da nam se pridruzis.
    Tena tvoja vjest bi mi uljepsala dan. Nadam se da dragi ne grijesi i da je to to. 
    Nessah zar jos nisi napravila test... Ma ni ne moras. To je to. Lagano se naruci za pregled . Sutra javi ishod svakako. Ne budi lijena. I malo uspori s radom. Ima vremena. Posao nece nitko oteti to budi sigurna.

Ostale trudilice i vi koji odbrojavate...zelim vam svu srecu da sto prije odbrojite svoje na ovom pdf-u.
    Veliki pozdrav iz vruce nam Slavonije.

Tena9
    20. Srpanj 2015. 15:22

Curkee, kaj ako je temp.povišena onda je možda trudnoća? ili? nemojte mi se smijati...ne kužim to... 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• mama@
    20. Srpanj 2015. 15:33

Tena tako je, da.. ako temp ostaje visa nego li prije O i ne spusti se ni na dan ocekivane M .. onda je to to...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.