Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    17. Srpanj 2015. 16:57

Da Tena, jos malo i vidjet ces da ce biti ++  💏👪

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Paula5
    17. Srpanj 2015. 16:58

Pupin dobitni 6. mj, sad je na redu Peppepula, a ja cu u 8.mj. Pa da rijesimo 3P... 
    Maja58, Tena iscekujemo plusice, jos cca tjedan dana.. 
    Agness ne javljas se dugo, sta ima kod tebe? 
    MalaNo?
    Nessah mi i dalje nestrpljivo cekamo...
    Cure slabo danas pisete, pa sta radite po ovoj vrucini?  
    Ja malo upalila klimu, iako ju ne podnosim, eto cekala sam stvarno 40! A malo cemo i odmoriti...

dulcinela
    17. Srpanj 2015. 17:10

Sara, neopisivo mi je zao zbog tvoga gubitka...Ne mogu ni zamisliti kako se osjecas. Po tvome postu vidim da ces izaci iz ove price hrabrija, dignute glave i da ces smoci snage krenuti na pretrage i u nove pobjede. Od srca ti zelim sto prije urednu trudnocu i mnogo srece. Drzi se draga!
    Pupa, vjerojatno si preforsirala hodanjem pa imala smedji iscjedak. Moja prica s iscjedkom je vec poznata, imam ga cijelo vrijeme, zuckast je. Jedno jutro, nedavno, bio mi je smedji, trajao je manje od jednoga dana i nije bio obilan. Nije bilo svjeze krvi. Prestrasila sam se i to ispricala doktoru. Iako mi se vise nije smedji pojavljivao, napravio mi je briseve cerviksa zbog moga zutog iscjedka i nasli su mi ureaplasmu. Sad smo na antibiotiku, muz i ja. Naravno da sam sretna sto se otkrilo i nadam se da ce biti sve u redu. Ne boj se, bjelkasti iscjedak koji imas ti je normalan, a ovaj jedan dan smedjega je sigurno neka kapilarica ili se maternica cisti od zaostalih necistoca. Uzivaj u Londonu, a kad dodjes na prvi pregled, 8/9 tj, to je najbolje vrijeme da sve vidis na uzv!
    Paula, nema veze zbog ovoga ciklusa, drzim fige da je sljedeci tvoj. Sigurna sam da ce uskoro tvoj sin dobiti bracu ili seku.
    Nessah, napravi test, to je sigurno to!
    LuKi, iako znam cijelu tvoju pricu, svaki put kad nekome novome pises o tome, bas mi bude zao i tesko to citati. Drzi se, lavice nasa, izljecit ces se! Pozdrav princu! 
    Babygirl, sad je na zalost tako, ali zelim ti sto prije malo laksu situaciju i vise zajednickih trenutaka s muzem i da uspijes otici na pregled. Pusa princezi.
    AlmS, nema te...a pridruzi nam se i na zimskim bebama, cekamo te!
    StellaMaris, ako nas nekad citas...
    Drage trudilice, sve od reda, sretno dalje u pokusavanju i objavljujte pluseve.

dulcinela
    17. Srpanj 2015. 17:15

Tena, takodjer saljem dobre vibre za tvoj plusic! To bi nas jako obradovalo. Sretno draga!

Pupa2
    17. Srpanj 2015. 22:34

Peppepula, onda navijamo za tebe kao i za maju i tenu :)
    Dulcinela, i moj iscjedak je bjelkasto zuckast... Ne znam kak da ga opisem al bude proziran i onak rub zuckast. Nekad bude vise bijel, nekad vise zuckast, ali kao da je uvijek i jedne i druge boje. Reci cu to ginekologu svakako... A ne brinem se vise za smedjarenje iako svaki puta kad osjetim da nesto iscuri ili idem na wc imam blagi strah, ali to je valjda normalno! Imas pravo, bolje da ste vi otkrili to i da se lijecite i sve ce biti ok! Koliko si ti sada trudna?

Pupa2
    17. Srpanj 2015. 22:34

Peppepula, onda navijamo za tebe kao i za maju i tenu :)
    Dulcinela, i moj iscjedak je bjelkasto zuckast... Ne znam kak da ga opisem al bude proziran i onak rub zuckast. Nekad bude vise bijel, nekad vise zuckast, ali kao da je uvijek i jedne i druge boje. Reci cu to ginekologu svakako... A ne brinem se vise za smedjarenje iako svaki puta kad osjetim da nesto iscuri ili idem na wc imam blagi strah, ali to je valjda normalno! Imas pravo, bolje da ste vi otkrili to i da se lijecite i sve ce biti ok! Koliko si ti sada trudna?

PeppePula
    18. Srpanj 2015. 11:11

drage trudnice, vise se ne sjecam tko je to pisao, ali cini mi se da sam to procitala... mene recimo danas pocele boljeti grudi... 11 dana prije M sto je preeeevise za pms...i bole me bas onako sa strane ( vanjske i bradavice ).... kao da sam citala da je netko pisao da su ga tako pocele boljeti, bas sa vanjske strane, kad imam pms onda me bole cijele :D

Peppe

• Breskvica4
    18. Srpanj 2015. 11:24

Drage cure, vidim da sve analizirate simptome, ja sam se u proteklih 11 mj umorila od njih, pa sam rijetko ovdje. Meni je ovaj ciklus skroz čudan. danas sam trebala dobiti, ali ništa. INače mi dan dva prije nego dobijem krene roza i smeđi isjedak. ovaj mj ništa, 10 dana budu bolne i otečene grudi, sada ništa. Kao osjetila sam mučnine zadnjih 5-6 dana tijekom prijepodneva, ako popijem kavu, moram  u wc odma. i kao čudan okus u ustima, čak bi mogla reći da je kao okus metala. ali jučer su mi izbila 4 bolna prištića na bradi, probada me lagano u stomaku i probudila sam se s voljom za spremanjem stana, to su inače kod mene simptomi da M stiže. e sad zašto kasni, ne znam, živim na moru pa smo svaki drugi dan na kupanju pa možda blaga prehlada. Inače mi je točna, 28-30 dana. Danas je taj 30.dan a nema nikakvog smđeg ili roza iscjetka. Totalno sam zbunjena. Možda je bio anovulacijski ciklus, pa zato nije bilo simptoma PMS-a,
    Ako dobijem, odma ću se naručiti na pretrage. ne da mi se više ovako. Želim znati na čemu sam. Slagat ću da je prošlo godinu dana.
    Cure šaljem vibre :*

NMareN
    18. Srpanj 2015. 12:22

Sara tako mi je zao, znam kako ti e jer sam i ja to prozivjela,iako ako sam dobro shvatila tebi je ovo drugi put... Zelim ti da nades snagu i evo zaista vrijeme lijeci rane, nije da sam zaboravila,ali evo nakon cca 5mj puno mi je lakse. Hrabra i sve ce biti u redu,sigurna sam  u to .
    Nessah,Tena i sve ostale trudilice drzim vam palčeve da su plusici vec tu .
    Meni je ovaj mjesec temp.malo čudna,naime zadnja 3mj koliko mjerim bazalnu O je svaki put pu bazalnoj bila 17.dc,danas je 18dc i nije bila 17. a nemogu shvatiti ni dal je bila jer je temperatura gotovo stalno cik cak. 10dc bila sam kod dr i reko je da ce O nastupiti kroz 3dana,što sam po iscjetku i bolovima(koje nikad do sada nisam imala) osjetila. Valjda je onda bila O otprilike 13dc,a zasto mi to temperatura nije pokazala neznam... Ne gledam simptome jer ih vjerojatno ni nemam, ne opterecujem se nimalo,ipak nam je ovo prvi ciklus pokusavanja nakon odobrenja od strane dr.... M po najduzem cikusu ne ocekujem 02.08..... Početkom tjedna idem na more i jedva cekamo odmor koji smo definitivno zasluzuili ....
    Navijam za vase plusice i veselim se vidjeti ih nakon mora .
    Stella Maris mislim na tebe, budi hrabra i jaka .

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.