Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica4
    20. Srpanj 2015. 15:39

Pozdrav, meni je u subotu bio 30. dc. ciklus mi je u pravili 28-29 dana. danas je ponedjeljak i još nisam dobila, nema ni smeđeg ili roza iscjetka... danas osjećam da su mi grudi osjetljive i postaju tvrđe. malo sam nervozna. tu i tamo prodanje, i ujutro mi bude mučno nekiih sat vremena, od 8-9 h... bojim se da je sve opet umišljeno..
    iskreno, toliko se bojim razočaranja da najradije ne bi ni radila test, ali mislim da ću ga sutra kupiti i u srijedu napraviti.

Tena9
    20. Srpanj 2015. 15:55

ooo...pa super... meni je temp.37.6 hehe..vidjet ću još koji puta...

Hvala Mama *!! 

Feeling very happy :D

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Sanjarka88
    20. Srpanj 2015. 18:34

Hvala svima na dobrodošlici, odlične ste 

Držim vam svima fige do neba da čim prije ugledate taj famozni plusić.
    Ja menstruaciju očekujem u subotu, bar je na piru neću imat :D
    Kao što sam i rekla sploni odnos bez zaštite smo prvi put imali 20. dan ciklusa, mislim da je to dobrano kasno, s obzirom da mi je prosječan ciklus traje 28 dana, no zna i varirat ajmo reć da mi je 26-32 sve normalno....

Baš se veselim sljedećim mjesecima, i tim slatki iščekivanjima :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Nessah
    21. Srpanj 2015. 07:56

Nessah
    21. Srpanj 2015. 08:03

Neznam da li ce vam pokazati sliku u postu prije pa evo da napisem.
    Za divno cudo ovo ce mi biti najkraci post otkad sam ovdje.
    Cure IMAMO +  !!!!!!!!!!!!!
    Jutros u 5:30h test napravljen i instant plusek se pokazao. Jos nisam svijesna da je to to ali evo imate cast pored muža znati prve posto sam od vas puno toga naucila. 
    Ispricat cu svoju pricu cim uhvatim vremena kako bi ohrabrila nase trudilice da ne gube nadu 
    Puse vam saljem i pisem Vam cim dođem k sebi. A sad odoh sa mužem na kavu da proslavimo 

Pupa2
    21. Srpanj 2015. 08:14

Tooo Nessah, cestitaaaaam! Sad lijepo proslavi i kasnije se cuvaj!!! Dobrodosla u klub....
    Bas mi je drago :) jos gledam sta si to poslala prvo ja nis ne vidim!
    Nego, ja danas idem nenajavljeno kod ginekologa... Sva sam zabrinuta i uzasnuta. Jucer smo napokon dosli doma, sinoc vidim neki cudan iscjedak pun nekih sluzavih grudica... Onako ne sluzave nego kao onaj ljigavac ljigave. Ne znam kak da to objasnim. Cijelu noc nista i maloprije vidim malu malu sluzavu svjjetlosmedju tockicu... Isla sam jutros ali tek popodne radi, zamjene su pa svakako rade. Bas sam uzasnuta i preplasena i svasta. Cijelu noc nisam spavala kako treba. Koma... Zao mi je sto kvarim plusic od nase Nessah, ali ne znaci da sam manje sretna zbog nje :)

LuKi5
    21. Srpanj 2015. 08:51

Nessah, ogromne cestitke....Neka ti je ugodna trudnoca sa sto manje tegoba  I sto brzi I laksi porod 

Pupa, mirovanje. Kad je vec bilo prisutno krvarenje potrebno je strogo mirovanje. Cim prije kod ginekologa, ne zelim te plasiti, ali miruj, krevet I wc. Cuvaj se I drzi. Zelim da ti sve bude u redu na pregledu.

dulcinela 

Paula, istina sto kazes, nekad su doktori stvarno neodgovorni, citam sad komentar tvog doktora i ne vjerujem da mogu tako nesto neprofesionalno izjaviti, kao da se njega tice koliko ces djece imati. Uzasan komentar.... Vecina njih s kojima sam se srela su bili iznimno ljubazni I susretljivi, tako da su mi uvelike olaksali sve skupa. Sve bi mi odmah rekli stvari kako stoje I doslovno u detalje zasto je sto kako, bez da moram iz njih izvlaciti informacije. Tako  da su mi vratili vjeru u zdravstvo, ali eto ima ih I takvih bisera kao sto je taj tvoj. Ne kuzim kako si to dozvole izjaviti. Uff 

Ja sam jucer napokon dosla na pregled ko ginekologinje. Moram vaditi tumor markere, kompletnu krvnu sliku, TSH, jako tesko mi je lijevi jajnik vidila. Morala sam se premjestat, ne znam zasto, ali  kad sve obavim od pretraga ce se bolje znati. 

Pozdrav drage zene 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    21. Srpanj 2015. 09:00

Pupa, je li imas negdje u blizini hitnu ginekolosku ambulantu, da ne cekas do popodne?

14.06.2014. L ♥

Pupa2
    21. Srpanj 2015. 09:08

Luki, evo lezim i mirujem... 
    Nemam nigdje hitnu ambulantu tako da moram pricekati do 13h... Stanje je zasad ok, nema nikakvog iscjetka.... Jedva cekam 13h da odem i da vise vidim sto je. Nadam se da je beba u redu.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.