Hajde Nessah obraduj nas :) kupi test prije posla i napravi ga na pauzi :D jooojjjj svaka cast, ma ja bi vec 100 puta napravila test na tvom mjestu...

Peppe
Jutro cure ;)
Evo odbrojavam zadnje dane neizvjesnosti..koliko vidim, nemam nikakve simptome pms-a i grudi me i dalje bole. Veli mi dragi da mi je tako bilo i prvi puta kad sam bila ono malo trudna...ja se ne sjećam jer me uz to prate druga sjećanja ali navijam za plusić <3
Još nas je nekoliko u takvom isčekivanju pa nam svima želim pozitivan ishod :*
ljubim vas svee!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Agness lako moguce da je implatacijsko. Sve sto si napisala vuce mi na to. Drzim ti fige pa da nam se pridruzis.
Tena tvoja vjest bi mi uljepsala dan. Nadam se da dragi ne grijesi i da je to to.
Nessah zar jos nisi napravila test... Ma ni ne moras. To je to. Lagano se naruci za pregled . Sutra javi ishod svakako. Ne budi lijena. I malo uspori s radom. Ima vremena. Posao nece nitko oteti to budi sigurna.
Ostale trudilice i vi koji odbrojavate...zelim vam svu srecu da sto prije odbrojite svoje na ovom pdf-u.
Veliki pozdrav iz vruce nam Slavonije.

Curkee, kaj ako je temp.povišena onda je možda trudnoća? ili? nemojte mi se smijati...ne kužim to...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena tako je, da.. ako temp ostaje visa nego li prije O i ne spusti se ni na dan ocekivane M .. onda je to to...

Pozdrav, meni je u subotu bio 30. dc. ciklus mi je u pravili 28-29 dana. danas je ponedjeljak i još nisam dobila, nema ni smeđeg ili roza iscjetka... danas osjećam da su mi grudi osjetljive i postaju tvrđe. malo sam nervozna. tu i tamo prodanje, i ujutro mi bude mučno nekiih sat vremena, od 8-9 h... bojim se da je sve opet umišljeno..
iskreno, toliko se bojim razočaranja da najradije ne bi ni radila test, ali mislim da ću ga sutra kupiti i u srijedu napraviti.
ooo...pa super... meni je temp.37.6 hehe..vidjet ću još koji puta...
Hvala Mama *!!
Feeling very happy :D
Hvala svima na dobrodošlici, odlične ste
Držim vam svima fige do neba da čim prije ugledate taj famozni plusić.
Ja menstruaciju očekujem u subotu, bar je na piru neću imat :D
Kao što sam i rekla sploni odnos bez zaštite smo prvi put imali 20. dan ciklusa, mislim da je to dobrano kasno, s obzirom da mi je prosječan ciklus traje 28 dana, no zna i varirat ajmo reć da mi je 26-32 sve normalno....
Baš se veselim sljedećim mjesecima, i tim slatki iščekivanjima :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Neznam da li ce vam pokazati sliku u postu prije pa evo da napisem.
Za divno cudo ovo ce mi biti najkraci post otkad sam ovdje.
Cure IMAMO + !!!!!!!!!!!!!
Jutros u 5:30h test napravljen i instant plusek se pokazao. Jos nisam svijesna da je to to ali evo imate cast pored muža znati prve posto sam od vas puno toga naucila.
Ispricat cu svoju pricu cim uhvatim vremena kako bi ohrabrila nase trudilice da ne gube nadu
Puse vam saljem i pisem Vam cim dođem k sebi. A sad odoh sa mužem na kavu da proslavimo
Neznam da li ce vam pokazati sliku u postu prije pa evo da napisem.Za divno cudo ovo ce mi biti najkraci post otkad sam ovdje.Cure IMAMO + !!!!!!!!!!!!!Jutros u 5:30h test napravljen i instant plusek se pokazao. Jos nisam svijesna da je to to ali evo imate cast pored muža znati prve posto sam od vas puno toga naucila. Ispricat cu svoju pricu cim uhvatim vremena kako bi ohrabrila nase trudilice da ne gube nadu Puse vam saljem i pisem Vam cim dođem k sebi. A sad odoh sa mužem na kavu da proslavimo
Znala sam. Cestitam ti od srca. Doslo i tvoje vrijeme. Wuhuuuuu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji