Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    15. Srpanj 2015. 14:59

Paula ja sam isto cekajuci mengu imala milion trudnickih simptoma, ali nikad nista, sad samo ove koje sam napisala i nista vise, pa vidjet cemo :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Pupa2
    15. Srpanj 2015. 15:02

Drage sve, hvala vam svima odreda. Nije se nista ponovilo zasada... Malo smo se dosli u sobu odmoriti, da se ne naprezem previse. Pepita, jel tebi to trajalo jedan dan ili vise? Da, cula sam da je to ili neka kapilarica ili osusena krv... 
    Nessah, htjela sma ti reci da je meni dobitni ciklus bio takav, bas me boljelo tijekom odnosa al onak u trbuhu neka tupa bol... A vene su mi na obje sise bas postale izrazene! Drzim fige tebi i ostalim curama koje ne ocekuju :) Maja58, Tena i sve ostale...

Pepita2109
    15. Srpanj 2015. 15:12

Paula 
    Pupa to mi se pojavilo kroz par dana ne svaki dan i to tri puta koliko se sjećam, i to samo jednom u danu ne kroz cijeli dan

sretno curke

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    15. Srpanj 2015. 19:24

Ja opet sada imam bol u trbuhu i leđima kao da cu dobiti mengu svaki cas, i imam na gacicama gusti bijeli iscjedak, ali kada stavim ogledalo izvinite sto ovako pisem vidim puno gustog bijelog iscjetka u njoj.

Sara10
    15. Srpanj 2015. 20:44

Drage moje, evo mene javljam se poslije nekolila dana, sedmica.. Sve je bilo super, isla sam doktoru, vidjela svoju bebicu, cak smo u 10 nedelji bile, jedva smo podnosili ove vrucine, al dalo se izdrzati.
    I onda, .. biohemijska trudnoca, plod je umro, kako gin. kaze 20% trudnoca tako zavrsi, ali da je bolje sada nego u nekom drugom mjesecu... da bi mi bilo mnogo tesko, nisam se javljala redovno sam vas pratila, uzela sam si par dana odmora i otisla na selo, da odmorim dusu, da odmorim mozak, da jednostavno nadjem odgovore na moja pitanja, zasto? Zasto po drugi put ne mogu uspjeti donjeti na svijet bebu,zasto? O kako sam se bila radovala mislila sam da sam prosla 'onaj period kriticni' ali eto opet se nije dalo, zasto? Poslije tog gubitka sve je odjednom nestalo, nestala je linija kojoj sam se radovala, nestao je stomacic koji sam svaki dan mjerila, grudi kao da su baloni bili, pa pukli, opet sam ista... a ne bih voljela. Samo imam malu sliku ultrazvuka gdje vidim bebicu, i sliku gde je bebica bila,a sada samo maternica koja se vraca u svoje stanje.. Milion pitanja, nema odgovora.. eh po koji put da kazem i ponovim zasto nam zivot nije kao u filmu? pravimo pauzu sada, zbog mojih daljnih pretraga, hormoni, uzrok spontanog itd. da ne nabrajam, nekoliko dana u bolnici provedenih uglavnom..
    Ljubim vas sve, trudnicama zelim sve najljepse da uzivaju u svojoj trudnoci, trudilicama zelim da ubrzo vide svoj plusic, a sebi zelim da me ovo moje trenutno stanje prodje, da nabacim koji osmjeh.

Maja58
    15. Srpanj 2015. 21:49

Sara draga jako mi je zao i ja sam isto izgubila u 10 tjednu trudnocu  za docek 2015. Prirodni spontani i svega se nagledala, uzivala sam oblaceci uske majice dok sam bila trudna a poslije spontanog sam muzeve majice nosala nisam mogla podnijeti da vidim svoje tijelo. Sta god da ti kazem ne moze te utjesiti, isplaci se i otuguj. Ja sam pogrijesila sto sam sve cuvala u sebi i tesko mi bilo ali nisam suze pustila i patila sam sve dok nisam otvorila dusu ispricala se i isplakala. Bit ce bolje, budi jaka. Vrijeme lijeci sve tako je i meni postavljala pitanja zasto Boze bas ja i onda sam rekla necu te Boze kriviti, ako je tako bilo  ti znas zasto i ne krivim te, a dok je plod iz mene izlazio sam, samo sam govorila Boze cuvaj me budi uz mene. Budi jaka zivot je pred nama i vjeruj kao i ja da nas cuva s neba i da nam cuva mjesto u raju kada jednom i mi budemo trebale poci. ♡

Paula5
    15. Srpanj 2015. 22:06

Sara draga pozdravljam te. Maja58 ti je lijepo napisala, slazem se. Nemam rijeci kojima bih te utjesila, zaista mi je od srca zao sto si to morala proci. Samo da ti budes zdrava i da pretrage budu u redu. Nadam se da ces se brzo oporaviti psihicki i fizicki i sto prije donijeti na svijet jedno predivno djetesce. Ostani s nama, znam da ti je tesko veseliti se, ali iskreno vjerujem da cemo se i tvojoj bebici radovati. Ne pitaj se zasto i nemoj misliti da je to zbog tebe, nazalost tako je valjda moralo biti. Kadprodu pretrage mozda da malo probas sa cajevima i vitaminima, da spremna docekas iducu trudnocu.. Nadam se sto prije. Podijeli s nama sto te muci, tu smo u dobru i zlu. Saljem ti veliki poljubac! 

Paula5
    15. Srpanj 2015. 22:10

StellaMaris nadam se da si nam dobro, barem fizicki. Kad budes spremna vrati nam se.. Mislim na tebe.. Poljubac tebi i tvojoj srecici koju imas pored sebe!  

Mallla
    15. Srpanj 2015. 23:25

Sara, zao mi je! Tuzno I bolno iskustvo. Ali vidim u tvojim rjecima I pozitivu, zelim ti da se dobro odmoris, duboko udahnes I da nastavis dalje I uskoro uskoro na svjet doneses svoju bebicu. Samo neka je zdravlja! A tvoja mala tockica ce uvjek bit u tvom srcu! 
    Pupa vjerujem da je sve u redu. Mozda malo vise naprezanja. Bit ce sve u redu!

Maja58, Nessah I druge cekalice ozbiljno se radujem vasim plusicima!

url=https://lilypie.com]

Nessah
    15. Srpanj 2015. 23:46

Vecer moje virtualne partners in crime 
    Sara prije iceg suosjecam sa tvojim gubitkom.Ne krivi nikog a najmanje sebe. Ja to shvacam ovako. Bog odredjuje vrijeme radjanja i vrijeme umiranja (tako kaze Biblija). Mi smo bepomocni tu, mozemo mu samo vjerovati i osloniti se na Njega da zna sto radi. Svaki zivot koji se zacne ima svrhu koju je Bog unaprijed vidio jer Bog je bezvremen, kod Njega je sve SAD. On ne podlijeze vremenu i ne stari. On je stalan, kako kaze u Bibliji "'I AM" (Ja Jesam). Zivot tvoje mrvice je imao svrhu. Bog je vidio tu svrhu no i vidio je gresku koja dolazi sa tom svrhom. On je napravio nasa tijela tako savrseno da kad tijelo prepozna da nesto nije uredu da se samo pocne braniti protiv necega sto nije sudjeno jer je i tvoje zdravlje u pitanju. Nikad nebi smjela kriviti Boga ili jos gore, sebe, za stvari koje se dogode. Vjeruj mi On je vidio zivot tvoje mrvice prije nego se rodila i vjerujem da je s razlogom ishod takav kakav jest. Mozda te priprema za puno vece stvari koje te cekaju jer pazi, On vidi i tvoj zivot i tvoju svrhu… Nadam se da si me shvatila i da ces se bar malo umiriti. Saljem ti topli zagrljaj razumjevanja 

E sad, update. Prije svega, hvala vam na toplim porukama i slicnim iskustvima. Uistinu me tjese i veselim se skorom testu. Drago mi je da nisam jedina imala bolan odnos, zapravo me zabolilo poslije odnosa tj. orgazma. Ulazim u 49-ti dan ciklusa, 11-ti dan kasnjenja. Opet sam mjerila temperaturu i veceras (luda sam znam, ali nesto mi govori da je mjerim) opet imam 37,2… Ono, gorim + ova vrucina ahhhh…. Najveci sok mi je bio danas. Bacim kupanjac, istusiram se i radim cijeli dan kad negdje oko rucka (14h) me full zaboli stomak kao da cu procurit i kontam si  pa ajde vise ako imas doc dodji, nemoj me mucit vise, ja u wc a ono kad sam se obrisala full ravna crvena linija (kako sam se obrisala) friske crvene krvi. Kontam si, evo je uskoro garant. Nemam mira. Vratim se raditi. Odem opet na wc za 10min i opet se obrisem, i opet mi samo jedna linija crvene krvi no ovaj put je bio prisutan i bijeli iscjedak. Kao da mi je netko tada u glavi rekao, nije tebi to M. Pomislih na implantacijsko no to stvarno nije puno krvi (samo par linija kako se obrisem). Kasnije mi se vise nije pojvljivalo nista. Evo ni veceras apsolutno nista. Nema ni M , a ni te krvi vise. Btw, ja nemam problema sa zatvorom, dapace ko grlica sam . Idalje sam na Prenatalu i Femisan A kapima. Pauzirala sam Vrkutu dok ne vidim sto ce biti samnom ovaj ciklus. Moram po test to je sigurno!!!!!! ++++++ Sto vi mislite cure u vezi ovog blagog ''krvarenja'' koje nemogu tako ni nazvat jer je stvarno bilo nezamjetno ali opet prisutno??? Mislim da me lovi nestrpljivost protiv koje sam se borila cijelo ovo vrijeme. No opet ako je ovo PMS a ne T, ono, slom zivaca ne gine 
    Izvinite na mojim romanima ali bas sam pod dojmom. Hvala vam svakoj na vremenu , zelim vam uredne trudnoce, cekalicama zelim najkrace trke do plusica i onima koje ce nam se pridruziti zelim da se sto krace zadrze kod nas. Veselim se vasim plusevima kao mojima te se nadam da cemo se veseliti uskoro i mojem! Puse sa sparnog Jadrana!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.