Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    15. Srpanj 2015. 13:04

E pa onda čekamo slavni drugi dan kašnjenja i obje slavimo stavljanjem odličnih vijesti ;)

Stvarno jaaaaako želim urednu trudnoću...više od svega!! <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

frufi
    15. Srpanj 2015. 13:09

Pupa samo polako, bez panike, bit će sve u redu. Daleko si pa ti nije svejedno, ali po svim pričama to je sasvim normalno.  šaljem

Nessah jedva čekam da nas razveseliš 

Btw ja sam 12 dpo, za dva dana je navodno O, mi se već bacili u akciju 

Neka pravi i umišljeni simptomi krenu! Hihihi  jedva čekam!

Pusa svima, nekako sam baš vesela danas i šaljem pozitivne vibre svima vama 

Maja58
    15. Srpanj 2015. 13:21

Tena, ja se nadam ma da imam neki strah kako sam imala spontani imam strah da nisam sposobna iznijeti trudnocu, nadam se da ce sve biti ok. Moram se rijesiti tog straha i ocekivati samo dobro

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Pepita2109
    15. Srpanj 2015. 13:40

Nessah ja sam imala takve bolove nakon orgazma i baš sam sa Stellom o tome pričala ona je mislila da mi je možda O, tada sam zbog toga i radila lh trakice koje su mi kao što sam rekla xy puta detektirale trudnoću, držim fige da je i tebi tako :)
    Tena draga sretno želim od srca tebi, NmareN da što manje čekate na svoje plusiće dapače da vam već prvi ciklus bude dobitan i da dobijete svoje zdrave bebice
    Maja58 pratim tvoje stanje koje miriše na + po simptomima i držim fige da je to to
    Pupa i meni je bilo tako isto tako u tom tjednu trudnoće ali ja nisam paničarila ne znam zašto nekako sam vjerovala da je to normalno jer nije svježa krv,ali sam naravno spomenula ginekologu i rekao da je to normalno dok nema svježe krvi i dok nije obilno, a meni bilo tako da bi izašlo sa iscjetkom

pozdrav svim trudilicama, i iščekivačicama :*

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    15. Srpanj 2015. 13:45

Pepita hvala ti puno nadajmo se da ce biti + 

Paula5
    15. Srpanj 2015. 13:55

Pupa ništa ne brini.. Ja sam imala u 5. tjednu dvije večeri tako slabo smeđe krvarenje (oskudno i tamno). To je normalno, gin mi rekao da su to ostaci krvi iz maternice, da se čisti.. Tako da samo se opusti i uživaj.. Naravno ako, ne daj Bože, počne jače krvarenje ili bolovi odmah doktoru! Znam kako ti je, brineš zbog svega, opusti se... Šaljem ti ogromnu pusu!!
    Peppepula i ti krenula s trakicama. Ja od prošlog ciklusa, tj. 19.dc. Uz trakice s ebaya nema uputa. I nemoj gledati upute kad početi s testiranjem, jer imaš kraće cikluse i nikad ne znaš kad će O. Ja krenula odmah nakon M. Nisam ih imala 10-15 dc, a O bila 13, tako da nisam uhvatila pik.. Meni se do M stalno vidjela testna linija, duplo slabije od kontrolne, ali prisutna.. Druga linija znači da O slijedi ili je bila, a kad uhvetiš taj pik kroz 24-48 h slijedi O. Tako kažu iskusne cure, a i upute.. Nadam se da ste ipak uhvatili O..
    Nessah ma to je to, svaka čast na strpljenju sa testom, ja bih već 10 napravila.. Čekamo lijepe vijesti..
    Tena, Maja58, Bambola nadam se da će biti lijepih vijesti drugi tjedan..
    LuKi draga, zaista su ti doktori bezosjećajni i totalno neprofesionalni ponekad. Ajme toliko krvariti! Pa dobro i jesi s obzirom na sve.. Ma svašta bih mogla napisati, ali... Samo se nadam da će ti se zdravlje ustabiliti i da ćeš moći među nas trudilice. Čekamo te...
    MalaNo gdje si nam ti nestala?
    Pepita  
    Moj 17.dc, osjećam se super i čekam svoju M. Ne danas..

Pusa trudnice, trudilice i one koje će nam se uskoro pridružiti..

Maja58
    15. Srpanj 2015. 14:41

Paula hvala i mi se nadamo, ja jedino po cemu mogu pretpostaviti da je mozda trudnoca jest po tomu sto ja jako puno jedem a inace teska sam za jela ikakva, a zadnje dane jedem ma samo da zamislim nesto odmah moram jesti. Sad slano sad slatko a slatko onace ne volim nikako 😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.