Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    15. Srpanj 2015. 08:42

Nessah meni ti to isto mirise na T. Posebno taj gusti bjeli iscjedak...nekako nije bas da on ide blizu prije M

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    15. Srpanj 2015. 09:28

Paula, hvala na lijepim rijecima Meni su ti svi zdravstveni problemi krenuli kad mi je otkriven problem sa stitnjacom. Imam Hashimoto. PCOS mi je dijagnosticiran sa 15 godina, ali tad uopce nisam pridavala neku paznju tome. Znala sam imati menzis jednom godisnje, pa ga ne bi bilo, pa me dva ljeta zaredom uhvatilo krvarenje, krvarila sam 2 mjeseca bez prestanka, I onda sam dosla na hitnu kod neke ginekologinje koja mi je prepisala krive tablete, tako da sam pocela jos jace krvariti I postala anemicna, tako da sad sve te ginekoloske preglede obavljam privatno. Kad sam dosla kod ovog drugog ginekologa on se uhvatio za glavu kad je vidio sto mi je prepisala....Ma ja sam sigurna da ce tvoj mali princ dobiti bracu ili seku, zelim vam to od srca. 

Nessah, meni to kod tebe tako mirise na T, navijam da nam se uskoro javis sa lijepim vijestima I nastavis ovaj niz ljetnih plusica 

Maja58, mene isto u trudnoci mucio zatvor, muz se bio salio da ce zvati vatrogasce da me izvuku iz wc-a 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    15. Srpanj 2015. 09:39

babygirl, nadam se da ces uspiti nekako doci na pregled, nadam se da ce sve biti u redu I da ce ti se muz uskoro vratiti s terena, pa da mozete intenzivno raditi na bebici. Kako je tvoja princezica, je li jos trazi zvake po podu? Velika pusa 

dulcinela, kako si mi ti draga? 

almS, NMareN, Pepita... 

14.06.2014. L ♥

LEIA
    15. Srpanj 2015. 10:56

cure samo da vas pozdravim i pozelim srecu... vidim da neke opako mirisu na trudnice , drzim palceve da je to to 

• Origigy
    15. Srpanj 2015. 10:56

Pozdrav trudilice moje 
    Nije me bilo par dana ? Ima li kakvih novosti kod vas? Kod mene je stanje ovakvo - trebala sam M dobit 11… Pokazalo se 10-tog , s tim da meni obično traje 5 dana , i kasnije samo onaj smedji iscjedak.. Jedino me zabrinulo to sta mi je trajalo 3 dana niti boli niti ičega , čak ni onih grudica od ljustenja… ??? A strah me kupit test … 

Bambola
    15. Srpanj 2015. 11:03

Nessah imam prijateljicu koja, dok jos nije znala da je trudna, a nakon odnosa isto tako imala bolove i nesto mrvu kasnije okus metala u ustima. Al opet, jedini nacin je test. Znam da nije lako se borit sa razocaranjem, al nadvladaj i popiski test, ako je Plus slavimo, ako nije idemo dalje bez osvrtanja. Ti simptomi zaista ukazuju na T, al bez pi pi jednostavno nema smisla nagadjati. A muskarcima je bolje po njihovo zdravlje da ne  zaviruju u ovaj nas svemir jer im predvidjam udar na ganglije 😂😂

Tena9
    15. Srpanj 2015. 12:11

daaaaaan....evo već dva dana me cice ubijaju od bolova i ne znam kaj je to. M treba stići tek 25.07....mislim si sve neću se obazirati ali ne mogu ne primjetiti.. sa testom ću probat čekat bar dva dana kašnjenja...hmmm...nadam se da neće doćii ;) <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

PeppePula
    15. Srpanj 2015. 12:12

Evo opet mene dosadne lh-trakice u biti pokazu taj pik koji je 24-48h prije ovulacije...onda je u biti logicno da kada je ovulacija testna trakica nije tamnija ili jednaka zato sta je pik vec prosao...mozda je onda kod mene i bio u ponedjeljak ili jucer ali nisam mogla izmjeriti...

Peppe

Maja58
    15. Srpanj 2015. 12:38

PeppePula imas u uputama koje su ti dosle uz trakice i prikazani kakvi testici trebaju biti, naime ja sam ih radila svaki dan u uputama pise ako vam traje menga toliko od tog i tog dana pocnite raditi trakice i ja sam pocela tako i kako meni pokazivaju crtice tako sam ih uporedjivala sa crtezom na uputama, i procitala vezano za to, tako mi je bilo lakse, ali ovaj mjesec sam imala jako bolnu ovulaciju da sam bez gledanja radila trakice i dosla do puno tamnije crtice nego sto je kontrolna s tim da sam imala odnos svaki drugi dan.

Evo ja prijavljujem novi simptom mucno mi je poslije kave drugo jutro kad ju popijem. Imam nagone da povratim ali ne mogu, i stalno puno jedem zadnje dane i sinoc se prejela, jutros se probudila uhvatila me glad ko da nikada nisam jela. Tena i ja trebam 25.7. (NE)dobiti mengu 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI