Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    15. Srpanj 2015. 11:03

Nessah imam prijateljicu koja, dok jos nije znala da je trudna, a nakon odnosa isto tako imala bolove i nesto mrvu kasnije okus metala u ustima. Al opet, jedini nacin je test. Znam da nije lako se borit sa razocaranjem, al nadvladaj i popiski test, ako je Plus slavimo, ako nije idemo dalje bez osvrtanja. Ti simptomi zaista ukazuju na T, al bez pi pi jednostavno nema smisla nagadjati. A muskarcima je bolje po njihovo zdravlje da ne  zaviruju u ovaj nas svemir jer im predvidjam udar na ganglije 😂😂

Tena9
    15. Srpanj 2015. 12:11

daaaaaan....evo već dva dana me cice ubijaju od bolova i ne znam kaj je to. M treba stići tek 25.07....mislim si sve neću se obazirati ali ne mogu ne primjetiti.. sa testom ću probat čekat bar dva dana kašnjenja...hmmm...nadam se da neće doćii ;) <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

PeppePula
    15. Srpanj 2015. 12:12

Evo opet mene dosadne lh-trakice u biti pokazu taj pik koji je 24-48h prije ovulacije...onda je u biti logicno da kada je ovulacija testna trakica nije tamnija ili jednaka zato sta je pik vec prosao...mozda je onda kod mene i bio u ponedjeljak ili jucer ali nisam mogla izmjeriti...

Peppe

Maja58
    15. Srpanj 2015. 12:38

PeppePula imas u uputama koje su ti dosle uz trakice i prikazani kakvi testici trebaju biti, naime ja sam ih radila svaki dan u uputama pise ako vam traje menga toliko od tog i tog dana pocnite raditi trakice i ja sam pocela tako i kako meni pokazivaju crtice tako sam ih uporedjivala sa crtezom na uputama, i procitala vezano za to, tako mi je bilo lakse, ali ovaj mjesec sam imala jako bolnu ovulaciju da sam bez gledanja radila trakice i dosla do puno tamnije crtice nego sto je kontrolna s tim da sam imala odnos svaki drugi dan.

Evo ja prijavljujem novi simptom mucno mi je poslije kave drugo jutro kad ju popijem. Imam nagone da povratim ali ne mogu, i stalno puno jedem zadnje dane i sinoc se prejela, jutros se probudila uhvatila me glad ko da nikada nisam jela. Tena i ja trebam 25.7. (NE)dobiti mengu 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Maja58
    15. Srpanj 2015. 12:38

PeppePula imas u uputama koje su ti dosle uz trakice i prikazani kakvi testici trebaju biti, naime ja sam ih radila svaki dan u uputama pise ako vam traje menga toliko od tog i tog dana pocnite raditi trakice i ja sam pocela tako i kako meni pokazivaju crtice tako sam ih uporedjivala sa crtezom na uputama, i procitala vezano za to, tako mi je bilo lakse, ali ovaj mjesec sam imala jako bolnu ovulaciju da sam bez gledanja radila trakice i dosla do puno tamnije crtice nego sto je kontrolna s tim da sam imala odnos svaki drugi dan.

Evo ja prijavljujem novi simptom mucno mi je poslije kave drugo jutro kad ju popijem. Imam nagone da povratim ali ne mogu, i stalno puno jedem zadnje dane i sinoc se prejela, jutros se probudila uhvatila me glad ko da nikada nisam jela. Tena i ja trebam 25.7. (NE)dobiti mengu 

Maja58
    15. Srpanj 2015. 12:47

Joj mob mi poludio salje dva puta iste por vec drugi put, i jos nesto sinoc sam imala opet tupe bolove u stomaku i ledjima mislila sam to je to gotovo je sutra cu procuriti mislila sam da ce uraniti, ali nije uhh. 

Pupa2
    15. Srpanj 2015. 12:47

Drage sve, evo da vas pozdravim. Mi smo se jucer nahodali jako jako puno i kad sam dosla u kucu, vidjela sam mali mali smedji iscjedak na gacicama. Vec pomalo osuseni. Kad sam se birsala nije bilo nicega. Odmah sam napravila paniku... Zvala sve svoje koji su mi rekli da se smirim i legnem i da pricekam. Moguce da je neka kapilarica. Cijelu noc i jutro i evo do sada nicega nema... Samo uobicajni bijeli ili prozirni (imam ga stalno)... Za svaki slucaj smo nasli ovdje ginekologa i spremili novac za ne daj Boze... Nadam se da nije nista ozbiljno! Cula sam se sa svojima i rekli su mi da su i one imale tako malo, ali kad se nastavilo da su otisle kod doktora. Nadam se da se nece vise pojaviti jer sam ja prestravljena!!!! Danas smo odlucili polako, sad sam bila u muzeju na wc-u, stanje je cisto u gacicama i na papiru.... Drzite fige da to sve bude ok.... Nadam se da nema razloga vise za paniku. Slobodno mozete napisati svoja iskustva. Ja jedva cekam da idem kuci, iako mi je lijepo, nakon ovoga se ne mogu opustiti, a vidim da ni muzu nije bas lako...
    Sve vas pozdravljam iz kisnog Londona!

PeppePula
    15. Srpanj 2015. 12:50

Maja58 thnx na odgovoru...ovo su sa ebaya jeftine trakice tako da nema posebnih uputstva kada treba poceti sa mjerenjem ( to sam nasla na netu kada treba poceti s obzirom na moju duzinu ciklusa ), pokazano je samo kada je o ili nije...ja također osjećam jajnik i evo sada je crtica počela tamniti...sto znaci da je pon definitivno bio prerano za odnos....:(

Peppe

Maja58
    15. Srpanj 2015. 12:58

Pupa, mislim da nema razloga za brugu ja kada sam ostala trudna a nisam znala pojavila mi se smedja suha mrljica na gacicama sto je znacilo da se mrvica ugnjezdila, ali ja to nisam povezivala nisam znala dok nisam otisla ginekologu. Mislim da nema brige da je nesto krvarenje bi se nastavilo. Samo se ti opusti i uzivaj, 
    PeppePula tako je znaci da sada pocinju bas plodni dani. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.