Cure hvala na informaciji. Jedva cekam da potamni pa u akciju, al neka akcije I prije toga.
Maja58 drzim fige da je to to :) cekamo svi s tobom iduci tjedan dvi crtice
url=https://lilypie.com]
Vecer cure
Quick update. Ulazim u 10-ti dan kasnjenja tj. 48 dan ciklusa (37 mi je kao prosjek). Bit cu detaljna. Sinocni odnos mi je bio dosta cudan. Nakon orgazma me je tako uzasno stomak (maternica) zabolio kao da cu procuriti svaki cas… Bolio me jedno 5 min i onda sam zaspala. Cijeli dan sam napeta i kao da je prisutna ta bol kad se M treba pojaviti a nje nema idalje. Samo dosta veliki gusti bijeli iscjedak. Nikad ne mjerim bazalnu temp. No veceras si kontam , ma idem si izmjeriti temp (znam da nema smisla jer ne pratim temp. no osjecala sam da trebam). Imala sam 37.2… Vruce mi je jako, natjeram muza da izmjeri svoju nakon mene cisto usporedbe radi , on ima 36.5 iako je ovako vruce i nemamo klimu. Da li bi tolika temp trebala sto znaciti? Na lijevoj cicki sam veceras uocila bolne vidljivije vene.
Ne zelim si davati lazne nade ali mozda je vrijeme za test, no poznavajuci moje cikluse (variraju od 35 - 60 dana, zadnji ciklus cak 28 dana sto je za mene to sok) kao da mi nesto neda da se predam i da pocnem vjerovati da je mozda ipak moguce… Neznam. Mislim da cu cekati jos malo za test, ne zelim se razocarati…Imam hladnu glavu na sve ovo, ne zalijecem se sa zakljuccima pa se mozda cinim luda jer se ne zelim testirati no stvarno ne zelim bacati novac. Kao da cekam neki znak ''odozgora'' da je vrijeme za djelovanje… Muz je isto opusten oko cijele price, ne smara me, postuje moje stanje i zna moje cikluse tako da me podrzava. Sinoc mi je cak zavirio ovdje i procitao par vasih postova i rekao mi je da smo mi zene cudo koliko mozemo jednostavne stvari napraviti kompliciranima. Hahaahahaha…. Nasmijao me do suza, no ne shvacaju oni koja je to zrtva i tiha patnja. Nikad oni to nece shvatiti… Anyway,bitno da su oni nama podrska u onim bitnim trenucima i da nas razumiju kad kazemo da nam je tesko i da ne pitaju nista nego da samo zagrle i ne pustaju
Sorry cure, malo sam se raznjezila, pucaju me emocije, nadam se da je to zbog T a ne PMS-a
Puse Vam saljem svakoj!!!!!!!
Nessah citajuci tvoj post sve sam vise uvjerena da je T u pitanju. Te sluz ta temperatura... + kasnjenje... sve to upucuje na T.
Drzim ti fige draga da je to sada to. A muzu bolje ne daj da cita nasu kompliciranost jer bi mogao doci u realnost
Nessah meni ti to isto mirise na T. Posebno taj gusti bjeli iscjedak...nekako nije bas da on ide blizu prije M
Nessah meni ti to isto mirise na T. Posebno taj gusti bjeli iscjedak...nekako nije bas da on ide blizu prije M
Paula, hvala na lijepim rijecima Meni su ti svi zdravstveni problemi krenuli kad mi je otkriven problem sa stitnjacom. Imam Hashimoto. PCOS mi je dijagnosticiran sa 15 godina, ali tad uopce nisam pridavala neku paznju tome. Znala sam imati menzis jednom godisnje, pa ga ne bi bilo, pa me dva ljeta zaredom uhvatilo krvarenje, krvarila sam 2 mjeseca bez prestanka, I onda sam dosla na hitnu kod neke ginekologinje koja mi je prepisala krive tablete, tako da sam pocela jos jace krvariti I postala anemicna, tako da sad sve te ginekoloske preglede obavljam privatno. Kad sam dosla kod ovog drugog ginekologa on se uhvatio za glavu kad je vidio sto mi je prepisala....Ma ja sam sigurna da ce tvoj mali princ dobiti bracu ili seku, zelim vam to od srca.
Nessah, meni to kod tebe tako mirise na T, navijam da nam se uskoro javis sa lijepim vijestima I nastavis ovaj niz ljetnih plusica
Maja58, mene isto u trudnoci mucio zatvor, muz se bio salio da ce zvati vatrogasce da me izvuku iz wc-a
14.06.2014. L ♥
babygirl, nadam se da ces uspiti nekako doci na pregled, nadam se da ce sve biti u redu I da ce ti se muz uskoro vratiti s terena, pa da mozete intenzivno raditi na bebici. Kako je tvoja princezica, je li jos trazi zvake po podu? Velika pusa
dulcinela, kako si mi ti draga?
almS, NMareN, Pepita...
14.06.2014. L ♥
cure samo da vas pozdravim i pozelim srecu... vidim da neke opako mirisu na trudnice , drzim palceve da je to to
Pozdrav trudilice moje
Nije me bilo par dana ? Ima li kakvih novosti kod vas? Kod mene je stanje ovakvo - trebala sam M dobit 11… Pokazalo se 10-tog , s tim da meni obično traje 5 dana , i kasnije samo onaj smedji iscjedak.. Jedino me zabrinulo to sta mi je trajalo 3 dana niti boli niti ičega , čak ni onih grudica od ljustenja… ??? A strah me kupit test …
Sortiraj odgovore
Najstariji