Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    14. Srpanj 2015. 21:40

Drage moje ja od simptoma jedino sto imam zatvor, a jos jako puno jedem, inace svako jutro idem na wc cim kavu popijem sad je dosta dana proslo, a ja ne mogu na wc. Pa sada vidjet cemo ja sam opustena i ne nadam se pa mozda ovaj put bude nenadano :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Maja58
    14. Srpanj 2015. 21:40

Drage moje ja od simptoma jedino sto imam zatvor, a jos jako puno jedem, inace svako jutro idem na wc cim kavu popijem sad je dosta dana proslo, a ja ne mogu na wc. Pa sada vidjet cemo ja sam opustena i ne nadam se pa mozda ovaj put bude nenadano :)

baby♡girl
    14. Srpanj 2015. 21:50

Maja58 meni je u prvoj trudnoći zatvor predstavljao veliki problem. Kažu da Donat pomaže i nadam se da ti je to simptom trudnoće :) kad radiš test?

Maja58
    14. Srpanj 2015. 22:01

baby♡girl

Maja58 meni je u prvoj trudnoći zatvor predstavljao veliki problem. Kažu da Donat pomaže i nadam se da ti je to simptom trudnoće :) kad radiš test?

25.7 treba (ne)doci menga pa ako izostane sutra dan cu raditi test  a stomak mi je pri dnu jako natecen a napuhnuta sam i od hrane a i kad zeludac preradi bas se vidi da mi je stomak natecen pri dnu

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Mallla
    14. Srpanj 2015. 22:14

Cure hvala na informaciji. Jedva cekam da potamni pa u akciju, al neka akcije I prije toga.
    Maja58 drzim fige da je to to :) cekamo svi s tobom iduci tjedan dvi crtice 

Maja58
    14. Srpanj 2015. 22:22

Maja

Cure hvala na informaciji. Jedva cekam da potamni pa u akciju, al neka akcije I prije toga.
    Maja58 drzim fige da je to to :) cekamo svi s tobom iduci tjedan dvi crtice 

Hvala draga, sretno i tebi s trakicama 

url=https://lilypie.com]

Nessah
    15. Srpanj 2015. 00:02

Vecer cure 
    Quick update. Ulazim u 10-ti dan kasnjenja tj. 48 dan ciklusa (37 mi je kao prosjek). Bit cu detaljna. Sinocni odnos mi je bio dosta cudan. Nakon orgazma me je tako uzasno stomak (maternica) zabolio kao da cu procuriti svaki cas… Bolio me jedno 5 min i onda sam zaspala. Cijeli dan sam napeta i kao da je prisutna ta bol kad se M treba pojaviti a nje nema idalje. Samo dosta veliki gusti bijeli iscjedak. Nikad ne mjerim bazalnu temp. No veceras si kontam , ma idem si izmjeriti temp (znam da nema smisla jer ne pratim temp. no osjecala sam da trebam). Imala sam 37.2… Vruce mi je jako, natjeram muza da izmjeri svoju nakon mene cisto usporedbe radi , on ima 36.5 iako je ovako vruce i nemamo klimu. Da li bi tolika temp trebala sto znaciti? Na lijevoj cicki sam veceras uocila bolne vidljivije vene. 

Ne zelim si davati lazne nade ali mozda je vrijeme za test, no poznavajuci moje cikluse (variraju od 35 - 60 dana, zadnji ciklus cak 28 dana sto je za mene to sok) kao da mi nesto neda da se predam i da pocnem vjerovati da je mozda ipak moguce… Neznam. Mislim da cu cekati jos malo za test, ne zelim se razocarati…Imam hladnu glavu na sve ovo, ne zalijecem se sa zakljuccima pa se mozda cinim luda jer se ne zelim testirati no stvarno ne zelim bacati novac. Kao da cekam neki znak ''odozgora'' da je vrijeme za djelovanje… Muz je isto opusten oko cijele price, ne smara me, postuje moje stanje i zna moje cikluse tako da me podrzava. Sinoc mi je cak zavirio ovdje i procitao par vasih postova i rekao mi je da smo mi zene cudo koliko mozemo jednostavne stvari napraviti kompliciranima. Hahaahahaha…. Nasmijao me do suza, no ne shvacaju oni koja je to zrtva i tiha patnja. Nikad oni to nece shvatiti… Anyway,bitno da su oni nama podrska u onim bitnim trenucima i da nas razumiju kad kazemo da nam je tesko i da ne pitaju nista nego da samo zagrle i ne pustaju 

Sorry cure, malo sam se raznjezila, pucaju me emocije, nadam se da je to zbog T a ne PMS-a 
    Puse Vam saljem svakoj!!!!!!!

• mama@
    15. Srpanj 2015. 07:33

Nessah citajuci tvoj post sve sam vise uvjerena da je T u pitanju. Te sluz ta temperatura... + kasnjenje... sve to upucuje na T.
    Drzim ti fige draga da je to sada to. A muzu bolje ne daj da cita nasu kompliciranost jer bi mogao doci u realnost 

Mallla
    15. Srpanj 2015. 08:42

Nessah meni ti to isto mirise na T. Posebno taj gusti bjeli iscjedak...nekako nije bas da on ide blizu prije M

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI