Cure hvala vam na podrsci i lijepim rželjama. Eto konacno smo i mi krenuli nakon duuugih 4mj stanke (naravno da smo se mi druškali ali morali smo se stititi ), Danas je 12dc i po svemu sudeci danas je bila O, M ne ocekujemo krajem 7mj, vidjet cemo... Volimo se,ljubimo i bude nam i bebica došla,
. Laku noc cekaiicama,trudilicama i trudnicama
.

Ja to mogu, ja to hoću....
Cure drage da se javim i svima pozelim puno srece i Plusica ❤️❤️ nemam vam nista pametno za napisat, tako da bolje da vam/nam svima samo pozelim ljetne bebace! Moja M je tek oko petka, grudi bole, imala sam ovulaciju, al sta bude i kad bude me beba htjela odabrat bit ce ljubljena i voljena! Laku noc drage zene

Pozdrav drage moje!
Nessah ima li novosti, tj. jesi pripremila testić?
NMareN draga želim ti svu sreću i sigurno ćeš i ti uskoro u trudnice..
Bambola , znači ovaj tjedan i tvoj plusić čekamo...
Pupa draga moja otišla ti nama... Lijepo se provedi, uživaj, a kad se vratiš slavit ćemo malo srčeko koje tuče..
Meni danas 16.dc. Napokon mogu reći da znam kad je bila O, nakon nekoliko mjeseci. Prije sam uvijek imala simptome kao i ovaj mjesec. Dakle bila je 13.dc. Jajnici razvaljivali, lijevi pogotovo, a sluzi bilo za izvoz.. Međutim zadnju trakicu sam potrošila 9.dc, a jučer stigle druge, tako da nisam uspjela uhvatiti pik, što mi je baš žao... Jučer trakica duplo svjetlija od kontrolne... Imam ih sad puno pa ću svaki dan piškiti..
Vrkutu pijem mjesec i pol i vjerujem da je pripomogla O.. Prenetal pijem tjedan dana. No kako nisam ovaj mjesec pokrila ni jedan dan jer mi nema muža , ne očekujem ni +. No zato kad prođe M moj godišnji počinje, a s njim i plodni dani i druženje s mužem.. Tako da spremna i sretna čekam početak kolovoza, a nadam se da će mi kraj biti još ljepši od početka pa možda na svijet dođe još jedna svibanjska bebica...
Drage trudilice želim da se upeca što više mrvica ovih vrućih dana!
Trudnice moje šaljem vam najveću pusu iz suncem obasjane Slavonije!!
Drage cure, pozdravljam vas nakon nekog vremena.
Kao prvo, Pupa, cestitam od srca na trudnoci! Ovo je zaista divna vijest. Zelim ti sve najbolje i bez tegoba. Provedi se u Londonu i onda lagano na pregled. Ma super, bas si me razveselila.
Vidim da ima puno novih trudilica a i cekalica plusica ovih dana. Svima sve najbolje zelim.
S vama sam u mislima i nisam vas napustila, nego sam obavljala razne preglede i nisam neko vrijeme citala forum. Na analizi briseva su mi nasli ureaplasmu, pa sam se malo uplasila, ali dobili smo muz i ja terapiju i nadam se da ce sve biti u redu. Nastavljam vas citati i bodriti.
NMareN, cestitam sto si opet trudilica i zelim ti brzi prelazak u trudnice.
Babygirl, kakva je situacija? Procitala sam da je bilo neko kasnjenje M? Ima li plusica? To ti zelim sto prije.
StellaMaris, LuKi, Tena, NMareN, Breskvica..poseban pozdrav!

Pozdrav svima,
čitam Vas redovito,i pratim i kroz sve ove moje mjesece borbe baš me utješe pozitivni rezultati testića koje napravite
Imam pitanje za vas: naime danas sam napravila test,nije se istu sek nista pokazalo ali nakon nekog vremena(jaaaaaaaaaaaako svijetlo roza slaaaaba crtica se pokazalaa ali muči me dali je to ipak evaporacijska linija ili ne?
Inače,po mojoj računici bio bi 9dpo i radila sa testim iz Mullera Duchesse...
jel možda tko od vas ima takva iskustva???
Hvala Vam curke i sretnooo
Pitanjce za cure koje imaju iskustva s koristenjem LH trakica. Znaci kad testna crta bude jednaka kao kontrolna to znaci da je ovulacija u roku 24h, a kada je skroz blijeda znaci da se polako blizi. Jesam li ja to dobro shvatila. Jucer na 6dc sam napravila prvu trakicu I bila je samo kontrolna crta, a danas je bljedo bljedo vidljiva I testna crta! Jel to inace se ta testna ranije u ciklusu pojavi ili blize ovulaciji!
Pitanjce za cure koje imaju iskustva s koristenjem LH trakica. Znaci kad testna crta bude jednaka kao kontrolna to znaci da je ovulacija u roku 24h, a kada je skroz blijeda znaci da se polako blizi. Jesam li ja to dobro shvatila. Jucer na 6dc sam napravila prvu trakicu I bila je samo kontrolna crta, a danas je bljedo bljedo vidljiva I testna crta! Jel to inace se ta testna ranije u ciklusu pojavi ili blize ovulaciji!
Draga ja koristim trakice, kada ti je jaka i druga crta kao kontrolna ili jaca od kontrolne znaci da se trebate baciti na posao taj dan i drugi dan :) a sve dok ti je blijeda znaci da idu plodni dani :) nemoj gledati na uputama ono kad dobivas ciklus pa od toliko i toliko dana da pocnes koristiti trakice, prati svoje tijelo i onda ih radi. Ljubac veliki i sretno :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

url=https://lilypie.com]
Dulcinela draga hvala lijepo što si me se sjetila. Nažalost plus nije, a ja i dalje imam M. Imala sam svaka dva dana smeđe crni iscjedak i evo prije dva dana krenula prava M. Na 40DC. Da poludiš. Nisam trenutno u mogućnosti za ići kod gin, muž na terenu, ja sama s malenom, a imam dosta za putovati kad bi išla. Nadam se da si mi ti dobro, ljubim te puno 💜
NMareN sretno ti i želin ti plus odmah iz prve 💜💜💜💜💜
Nessah javljaj nešto, držim fige da je to to 💜
sretno i ostalim trudilicama, a trudnicama koje nas dolaze bodriti i savjetovati puno sunčanih pozdrava šaljem. 😊😊
LuKi draga pusa tebi i malenom 💓💓💓
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Silvach moj savjet ponovi test kroz dva tri dana sa jutarnjim urinom. Vibram za dvije jake crtice 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Maja tako je, kada je testna crta jednaka ili jaca od one kontrolne onda sljedi ovulacija u roku od 24-48h, sve ostale crtice su negativni rezultati. Meni je recimo uvijek vidljiva testna crtica samo varira jacina boje, kada ovulacije jos nema onda je jako jako blijeda i postepeno tamni kako se blizi ovulacija.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji