Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Silvach
    14. Srpanj 2015. 14:33

Pozdrav svima,

čitam Vas redovito,i pratim i kroz sve ove moje mjesece borbe baš me utješe pozitivni rezultati testića koje napravite
    Imam pitanje za vas: naime danas sam napravila test,nije se istu sek nista pokazalo ali nakon nekog vremena(jaaaaaaaaaaaako svijetlo roza slaaaaba crtica se pokazalaa ali muči me dali je to ipak evaporacijska linija ili ne?
    Inače,po mojoj računici bio bi 9dpo i radila sa testim iz Mullera Duchesse...
    jel možda tko od vas ima takva iskustva???

Hvala Vam curke i sretnooo

Mallla
    14. Srpanj 2015. 19:19

Pitanjce za cure koje imaju iskustva s koristenjem LH trakica. Znaci kad testna crta bude jednaka kao kontrolna to znaci da je ovulacija u roku 24h, a kada je skroz blijeda znaci da se polako blizi. Jesam li ja to dobro shvatila. Jucer na 6dc sam napravila prvu trakicu I bila je samo kontrolna crta, a danas je bljedo bljedo vidljiva I testna crta! Jel to inace se ta testna ranije u ciklusu pojavi ili blize ovulaciji!

url=https://lilypie.com]

baby♡girl
    14. Srpanj 2015. 20:03

Dulcinela draga hvala lijepo što si me se sjetila. Nažalost plus nije, a ja i dalje imam M. Imala sam svaka dva dana smeđe crni iscjedak i evo prije dva dana krenula prava M. Na 40DC. Da poludiš. Nisam trenutno u mogućnosti za ići kod gin, muž na terenu, ja sama s malenom, a imam dosta za putovati kad bi išla. Nadam se da si mi ti dobro, ljubim te puno 💜
    NMareN sretno ti i želin ti plus odmah iz prve 💜💜💜💜💜
    Nessah javljaj nešto, držim fige da je to to 💜
    sretno i ostalim trudilicama, a trudnicama koje nas dolaze bodriti i savjetovati puno sunčanih pozdrava šaljem. 😊😊
    LuKi draga pusa tebi i malenom 💓💓💓

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    14. Srpanj 2015. 20:16

Silvach moj savjet ponovi test kroz dva tri dana sa jutarnjim urinom. Vibram za dvije jake crtice 😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

miska
    14. Srpanj 2015. 20:55

Maja tako je, kada je testna crta jednaka ili jaca od one kontrolne onda sljedi ovulacija u roku od 24-48h, sve ostale crtice su negativni rezultati. Meni je recimo uvijek vidljiva testna crtica samo varira jacina boje, kada ovulacije jos nema onda je jako jako blijeda i postepeno tamni kako se blizi ovulacija.

Maja58
    14. Srpanj 2015. 21:40

Drage moje ja od simptoma jedino sto imam zatvor, a jos jako puno jedem, inace svako jutro idem na wc cim kavu popijem sad je dosta dana proslo, a ja ne mogu na wc. Pa sada vidjet cemo ja sam opustena i ne nadam se pa mozda ovaj put bude nenadano :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Maja58
    14. Srpanj 2015. 21:40

Drage moje ja od simptoma jedino sto imam zatvor, a jos jako puno jedem, inace svako jutro idem na wc cim kavu popijem sad je dosta dana proslo, a ja ne mogu na wc. Pa sada vidjet cemo ja sam opustena i ne nadam se pa mozda ovaj put bude nenadano :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

baby♡girl
    14. Srpanj 2015. 21:50

Maja58 meni je u prvoj trudnoći zatvor predstavljao veliki problem. Kažu da Donat pomaže i nadam se da ti je to simptom trudnoće :) kad radiš test?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.