Leia tocno tako bude i kod mene, prosli i ovaj ciklus sam bila ok, prije dva mjeseca mi je cak kasnila 8 dana a inace nije obicaj da mi kasni, eventualno 2 dana +/- i na kraju kad sam se vec dogovorila za vadit betu taj dan dobijem, proplakala sam cijeli dan, ne znam ni kako sam mogla gledat koliko su mi kapci bili nateceni, al ipak sve prode, sto nam drugo preostaje nego pokusavat i nadat se.
Mi evo krecemo krajem mjeseca na prve pretrage, tj spermogram pa cemo onda vidjet sto dalje. Ja sam obavila klasican pregled u 11 mjesecu i sve je bilo ok, uredni jajnici, maternica, ovulacija postoji, ciklusi uredni itd.. nije mi ni htjela nis drugo radit kao samo se opustit i te price i doci ce trudnoca a ona nikako ne dolazi. E sad nam je vrijeme da se pokrenemo jer se meni vise ne opusta i ne ceka.
Drage nase trudnice I vase bebice, saljem vam Uzivajte u svom stanju I nastavite nas radovat s vasim postovima!
Nmaren, Nessah, Maja58 i druge koje sad ne ocekujete nadam se da cete nam vi uveselit ovaj 7mj! Ja se radujem da ce na ovom forumu krenut neki baby boom!
Leia dobro dosla!
Meni je M taman gotova! Danas mi s ebaya dosle LH trakice I odmah sam probala. Naravno kontrolna crta je tu kristalno jasna, testne nema ni na vidiku kako sam I ocekivala. Sada cu moc provjerit jel mi se O odvija kad ja mislim da je. Dosao mi je I paketic testova, naoruzana sam. Odlucila sam se ne opterecivat previse...ne gledat stalno u kalendar I sl. Malo smirit dozivljaj....
Dragi sutra ide u urologa ima kako kaze neki neugodan osjecaj u desnom jajcu pa ide provjerit jel sve ok, a uz to ide I spermiogram jer je takva procedura!
Inace citam vas al ne stignem uvjek pisat.
Zelim nam svima uspjesan ovaj cuklus!
url=https://lilypie.com]
Viki96 mi nismo u hrv tako da smo se narucili u jednu privatnu kliniku, ali koliko znam informiras se kod ljecnika opce prakse, tamo dobijes uputnicu pa se narucujes u nekoj ustanovi koja ima taj odjeljak za neplodnost (znam za Zg da ima u sv.Duhu, Vuk Vrhovec i Petrova)
Cure hvala vam na podrsci i lijepim rželjama. Eto konacno smo i mi krenuli nakon duuugih 4mj stanke (naravno da smo se mi druškali ali morali smo se stititi ), Danas je 12dc i po svemu sudeci danas je bila O, M ne ocekujemo krajem 7mj, vidjet cemo... Volimo se,ljubimo i bude nam i bebica došla,
. Laku noc cekaiicama,trudilicama i trudnicama
.
Ja to mogu, ja to hoću....
Cure drage da se javim i svima pozelim puno srece i Plusica ❤️❤️ nemam vam nista pametno za napisat, tako da bolje da vam/nam svima samo pozelim ljetne bebace! Moja M je tek oko petka, grudi bole, imala sam ovulaciju, al sta bude i kad bude me beba htjela odabrat bit ce ljubljena i voljena! Laku noc drage zene
Pozdrav drage moje!
Nessah ima li novosti, tj. jesi pripremila testić?
NMareN draga želim ti svu sreću i sigurno ćeš i ti uskoro u trudnice..
Bambola , znači ovaj tjedan i tvoj plusić čekamo...
Pupa draga moja otišla ti nama... Lijepo se provedi, uživaj, a kad se vratiš slavit ćemo malo srčeko koje tuče..
Meni danas 16.dc. Napokon mogu reći da znam kad je bila O, nakon nekoliko mjeseci. Prije sam uvijek imala simptome kao i ovaj mjesec. Dakle bila je 13.dc. Jajnici razvaljivali, lijevi pogotovo, a sluzi bilo za izvoz.. Međutim zadnju trakicu sam potrošila 9.dc, a jučer stigle druge, tako da nisam uspjela uhvatiti pik, što mi je baš žao... Jučer trakica duplo svjetlija od kontrolne... Imam ih sad puno pa ću svaki dan piškiti..
Vrkutu pijem mjesec i pol i vjerujem da je pripomogla O.. Prenetal pijem tjedan dana. No kako nisam ovaj mjesec pokrila ni jedan dan jer mi nema muža , ne očekujem ni +. No zato kad prođe M moj godišnji počinje, a s njim i plodni dani i druženje s mužem.. Tako da spremna i sretna čekam početak kolovoza, a nadam se da će mi kraj biti još ljepši od početka pa možda na svijet dođe još jedna svibanjska bebica...
Drage trudilice želim da se upeca što više mrvica ovih vrućih dana!
Trudnice moje šaljem vam najveću pusu iz suncem obasjane Slavonije!!
Drage cure, pozdravljam vas nakon nekog vremena.
Kao prvo, Pupa, cestitam od srca na trudnoci! Ovo je zaista divna vijest. Zelim ti sve najbolje i bez tegoba. Provedi se u Londonu i onda lagano na pregled. Ma super, bas si me razveselila.
Vidim da ima puno novih trudilica a i cekalica plusica ovih dana. Svima sve najbolje zelim.
S vama sam u mislima i nisam vas napustila, nego sam obavljala razne preglede i nisam neko vrijeme citala forum. Na analizi briseva su mi nasli ureaplasmu, pa sam se malo uplasila, ali dobili smo muz i ja terapiju i nadam se da ce sve biti u redu. Nastavljam vas citati i bodriti.
NMareN, cestitam sto si opet trudilica i zelim ti brzi prelazak u trudnice.
Babygirl, kakva je situacija? Procitala sam da je bilo neko kasnjenje M? Ima li plusica? To ti zelim sto prije.
StellaMaris, LuKi, Tena, NMareN, Breskvica..poseban pozdrav!
Sortiraj odgovore
Najstariji