Dillb, raspitala sam se, to je detektor metala a ne rendgen. I trudnice smiju prolaziti kroz njega. Ako i ima neko zracenje, citiram "vise zraci ovaj mobitel nego to"... E sad, nemam pojma, pomozi Boze :)
Dillb, raspitala sam se, to je detektor metala a ne rendgen. I trudnice smiju prolaziti kroz njega. Ako i ima neko zracenje, citiram "vise zraci ovaj mobitel nego to"… E sad, nemam pojma, pomozi Boze :)
hvala na info...

Drage moje jos uz to sto sam napisala nadodajem da zadnje dane pogotovo danas imam jako gust i bijel iscjedak, kad ju pogledam vidim jako bijelog iscjetka koji je dosta rastezljiv. Nemojte mi zamjerit sto sve pisrm ali ja jako pratim svoje tijelo svaki dio :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Dan cure...evo ja sad (ne)očekujem vješticu i ne želim se opterećivati...niti promatrati simptome, termin dolaska je 23.07.i do tad se družimo.
Svima želim pluseve <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Leia tocno tako bude i kod mene, prosli i ovaj ciklus sam bila ok, prije dva mjeseca mi je cak kasnila 8 dana a inace nije obicaj da mi kasni, eventualno 2 dana +/- i na kraju kad sam se vec dogovorila za vadit betu taj dan dobijem, proplakala sam cijeli dan, ne znam ni kako sam mogla gledat koliko su mi kapci bili nateceni, al ipak sve prode, sto nam drugo preostaje nego pokusavat i nadat se.
Mi evo krecemo krajem mjeseca na prve pretrage, tj spermogram pa cemo onda vidjet sto dalje. Ja sam obavila klasican pregled u 11 mjesecu i sve je bilo ok, uredni jajnici, maternica, ovulacija postoji, ciklusi uredni itd.. nije mi ni htjela nis drugo radit kao samo se opustit i te price i doci ce trudnoca a ona nikako ne dolazi. E sad nam je vrijeme da se pokrenemo jer se meni vise ne opusta i ne ceka.
Leia tocno tako bude i kod mene, prosli i ovaj ciklus sam bila ok, prije dva mjeseca mi je cak kasnila 8 dana a inace nije obicaj da mi kasni, eventualno 2 dana +/- i na kraju kad sam se vec dogovorila za vadit betu taj dan dobijem, proplakala sam cijeli dan, ne znam ni kako sam mogla gledat koliko su mi kapci bili nateceni, al ipak sve prode, sto nam drugo preostaje nego pokusavat i nadat se.
Mi evo krecemo krajem mjeseca na prve pretrage, tj spermogram pa cemo onda vidjet sto dalje. Ja sam obavila klasican pregled u 11 mjesecu i sve je bilo ok, uredni jajnici, maternica, ovulacija postoji, ciklusi uredni itd.. nije mi ni htjela nis drugo radit kao samo se opustit i te price i doci ce trudnoca a ona nikako ne dolazi. E sad nam je vrijeme da se pokrenemo jer se meni vise ne opusta i ne ceka.
Miska daj mi reci gdje se narucuje/ide za taj spermogram
Maja i Nessah sretno curke!!!!
NmareN sa srecom kreni u nove pokusaje!!
Danas je 12.dc,mi se trudimo hehe
I hvala Bogu onaj moj hemeroid se malo smanjio,ne boli me vise tako jako pa sam mogla cak i veliku nuzdu obaviti koje olaksanje uhh
Zelim vam svima puno srece
Svim trudnicama velikaa pusa

Drage nase trudnice I vase bebice, saljem vam Uzivajte u svom stanju I nastavite nas radovat s vasim postovima!
Nmaren, Nessah, Maja58 i druge koje sad ne ocekujete nadam se da cete nam vi uveselit ovaj 7mj! Ja se radujem da ce na ovom forumu krenut neki baby boom!
Leia dobro dosla!
Meni je M taman gotova! Danas mi s ebaya dosle LH trakice I odmah sam probala. Naravno kontrolna crta je tu kristalno jasna, testne nema ni na vidiku kako sam I ocekivala. Sada cu moc provjerit jel mi se O odvija kad ja mislim da je. Dosao mi je I paketic testova, naoruzana sam. Odlucila sam se ne opterecivat previse...ne gledat stalno u kalendar I sl. Malo smirit dozivljaj....
Dragi sutra ide u urologa ima kako kaze neki neugodan osjecaj u desnom jajcu pa ide provjerit jel sve ok, a uz to ide I spermiogram jer je takva procedura!
Inace citam vas al ne stignem uvjek pisat.
Zelim nam svima uspjesan ovaj cuklus!

url=https://lilypie.com]
Viki96 mi nismo u hrv tako da smo se narucili u jednu privatnu kliniku, ali koliko znam informiras se kod ljecnika opce prakse, tamo dobijes uputnicu pa se narucujes u nekoj ustanovi koja ima taj odjeljak za neplodnost (znam za Zg da ima u sv.Duhu, Vuk Vrhovec i Petrova)
Viki96 mi nismo u hrv tako da smo se narucili u jednu privatnu kliniku, ali koliko znam informiras se kod ljecnika opce prakse, tamo dobijes uputnicu pa se narucujes u nekoj ustanovi koja ima taj odjeljak za neplodnost (znam za Zg da ima u sv.Duhu, Vuk Vrhovec i Petrova)
Aha..hvala na inf

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji