Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    13. Srpanj 2015. 11:16

Maja58 i Nessah, drzim vam fige da je to to. Samo hrabro...
    Queen06, ja sam ti sada u 6.tjednu, nisam jos bila kod doktora, idem danas na put na tjedan dana pa kad se vratim :) ovako se osjecam ok, malo me probada kao pred M pa se zabrinem, ali sve u svemu dobro je. Ako trebaju doci neki veci simptomi, neka pricekaju jos ovaj tjedan da gustam u Londonu, a nek krenu kad se vratim. Ponekad se uopce ni ne sjetim da sam trudna jer nemam neke velike simptome, pa se zabrinem i tako svasta....jedva cekam kontrolu. Nadam se da ce sve biti ok i da cu se zaljubiti u bebicu. Ma vec jesam :)
    Vidis kako si se ti zaljubila :) :) :)
    Paulaaaa, kako si mi ti? 
    NMareN, dobrodosla u aktivne trudilice i da se sto manje zadrzis :)
    Veliki pozdrav svima....

frufi
    13. Srpanj 2015. 11:30

Nessah ne mogu dočekat da napraviš testić   svaka čast na strpljenju! I tebi i Maja58 nadam se da ćete nas razveseliti!

Leia dobrodošla, bit će ti lakše s nama sve dijeliti, tako je barem meni, a nova sam ovdje i od prvog dana mi je dio tereta pao s leđa 

miska
    13. Srpanj 2015. 11:58

Leia dobrodosla, ja i ti smo onda tu negdje s vremenom pokusavanja, svaki put si i ja mislim ok nije ovaj mjesec pa bit ce iduci i tako prozi vrijeme,  a nije lako. Evo ja jucer usla u novi ciklis, cekam da M prode pa opet u nove pobjede i opet nadanja da je to dobitni ciklus.
    Jeste vec obavljali kakve preglede ili?

Maja58
    13. Srpanj 2015. 12:02

Drage moje ja svaku jutarnju kavu kad popijem moram na wc, ali sada bas oko 11 dana ne mogu na wc, a naime prijateljica koja mi je pogodila prvi put da sam trudna i jucer mi rekla da imam zabljaste oci. I proslu trudnocu mi je ona pogodila i dosta prije nego sto ce test pokazati + ona vec 7 godina pokusava trudnocu, ali nista zatrudni i cim test uradi odmah plod ode :(

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Pupa2
    13. Srpanj 2015. 12:12

Dillb, raspitala sam se, to je detektor metala a ne rendgen. I trudnice smiju prolaziti kroz njega. Ako i ima neko zracenje, citiram "vise zraci ovaj mobitel nego to"... E sad, nemam pojma, pomozi Boze :)

Maja58
    13. Srpanj 2015. 12:25

Drage moje jos uz to sto sam napisala nadodajem da zadnje dane pogotovo danas imam jako gust i bijel iscjedak, kad ju pogledam vidim jako bijelog iscjetka koji je dosta rastezljiv. Nemojte mi zamjerit sto sve pisrm ali ja jako pratim svoje tijelo svaki dio :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Tena9
    13. Srpanj 2015. 12:51

Dan cure...evo ja  sad (ne)očekujem vješticu i ne želim se opterećivati...niti promatrati simptome, termin dolaska je 23.07.i do tad se družimo. 

Svima želim pluseve    <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.