Maja58 i Nessah, drzim vam fige da je to to. Samo hrabro...
Queen06, ja sam ti sada u 6.tjednu, nisam jos bila kod doktora, idem danas na put na tjedan dana pa kad se vratim :) ovako se osjecam ok, malo me probada kao pred M pa se zabrinem, ali sve u svemu dobro je. Ako trebaju doci neki veci simptomi, neka pricekaju jos ovaj tjedan da gustam u Londonu, a nek krenu kad se vratim. Ponekad se uopce ni ne sjetim da sam trudna jer nemam neke velike simptome, pa se zabrinem i tako svasta....jedva cekam kontrolu. Nadam se da ce sve biti ok i da cu se zaljubiti u bebicu. Ma vec jesam :)
Vidis kako si se ti zaljubila :) :) :)
Paulaaaa, kako si mi ti?
NMareN, dobrodosla u aktivne trudilice i da se sto manje zadrzis :)
Veliki pozdrav svima....
Nessah ne mogu dočekat da napraviš testić svaka čast na strpljenju! I tebi i Maja58 nadam se da ćete nas razveseliti!
Leia dobrodošla, bit će ti lakše s nama sve dijeliti, tako je barem meni, a nova sam ovdje i od prvog dana mi je dio tereta pao s leđa
Leia dobrodosla, ja i ti smo onda tu negdje s vremenom pokusavanja, svaki put si i ja mislim ok nije ovaj mjesec pa bit ce iduci i tako prozi vrijeme, a nije lako. Evo ja jucer usla u novi ciklis, cekam da M prode pa opet u nove pobjede i opet nadanja da je to dobitni ciklus.
Jeste vec obavljali kakve preglede ili?
Drage moje ja svaku jutarnju kavu kad popijem moram na wc, ali sada bas oko 11 dana ne mogu na wc, a naime prijateljica koja mi je pogodila prvi put da sam trudna i jucer mi rekla da imam zabljaste oci. I proslu trudnocu mi je ona pogodila i dosta prije nego sto ce test pokazati + ona vec 7 godina pokusava trudnocu, ali nista zatrudni i cim test uradi odmah plod ode :(
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Dillb, raspitala sam se, to je detektor metala a ne rendgen. I trudnice smiju prolaziti kroz njega. Ako i ima neko zracenje, citiram "vise zraci ovaj mobitel nego to"... E sad, nemam pojma, pomozi Boze :)
Drage moje jos uz to sto sam napisala nadodajem da zadnje dane pogotovo danas imam jako gust i bijel iscjedak, kad ju pogledam vidim jako bijelog iscjetka koji je dosta rastezljiv. Nemojte mi zamjerit sto sve pisrm ali ja jako pratim svoje tijelo svaki dio :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Dan cure...evo ja sad (ne)očekujem vješticu i ne želim se opterećivati...niti promatrati simptome, termin dolaska je 23.07.i do tad se družimo.
Svima želim pluseve <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji