Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen06
    13. Srpanj 2015. 10:13

Dobro jutro cure moje
    Ja i bebica vas toplo pozdravljamo i svima zelimo lijep i ugodan tijedan!!
    Upravo sam bila kod doktora da mi izvadi krv, rezultati bi trebali do petka stici i nadam se da ce sve biti uredu i pod kontrolom! Ja se super osjecam, jedino primjetim da sam cesto umorna i da mi se spava (ali i onako sam spavalica).

Cestitam NmareN na trudnoci i dobro dosla u klub!! Ostalim curama zelim sto prije da nam se pridruze!!

Pupa kako se ti osjecas? U kojem ti tijednu? Ja sam bila prosli na kontroli kod gin i bila sam 7+1 i vec je srce kucalo i vidjela se mala mrvica!!

Stalno ponavljam muzu kako jedva cekam iducu kontrolu da vidim opet slikicu nase male mrvice!!

Veliki pozdrav i zagrljaj svima!!

Maja58
    13. Srpanj 2015. 10:34

Drage moje puno vam hvala, ☺ ja sam jos uvijek smirena, dok ne dodje datum kad treba menga doci, eh tek onda cu biti nestrpljiva, zelim vam svako dobro koje i samoj sebi zelim ☺😙

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

LEIA
    13. Srpanj 2015. 10:58

Pozdrav svima! Evooo i ja se napokon odlučila pridružiti ovoj grupi, ovoj temi. zašto biti sama  kad mogu podijeliti svoje misli s nekim tko je u istoj, sličnoj situaciji... s nekim tko razumije.... Nakon godinu i pol dana pokušavanja i dalje sam pozitivna i čvrsto vjerujem da za sve nas ima nade i da samo treba biti strpljiv i dočekati trenutak koji nam je suđen ... samo što, eto dok dok čekam one dane to  strpljenje nestaje hahaha... želim vam svima puno sreće 

Maja58
    13. Srpanj 2015. 11:10

Leia dobro nam dosla i nadam se da nam neces dugo ostati tu, vec ubrzo ugledati svoj plusic  

Drage moje onaj moj nalaz za kikrobiologiju sa parazitologijom je danas gotov i zvala sam svoju doktoricu i hvala Bogu sve je u najboljem redu, pao mi je kamen sa srca. Ja inace za sve nestrpljiva cekati a zaboravila da danas nalaz dolazi :) 😘

Maja58
    13. Srpanj 2015. 11:11

Mikrobiologiju* da se ispravim

Pupa2
    13. Srpanj 2015. 11:16

Maja58 i Nessah, drzim vam fige da je to to. Samo hrabro...
    Queen06, ja sam ti sada u 6.tjednu, nisam jos bila kod doktora, idem danas na put na tjedan dana pa kad se vratim :) ovako se osjecam ok, malo me probada kao pred M pa se zabrinem, ali sve u svemu dobro je. Ako trebaju doci neki veci simptomi, neka pricekaju jos ovaj tjedan da gustam u Londonu, a nek krenu kad se vratim. Ponekad se uopce ni ne sjetim da sam trudna jer nemam neke velike simptome, pa se zabrinem i tako svasta....jedva cekam kontrolu. Nadam se da ce sve biti ok i da cu se zaljubiti u bebicu. Ma vec jesam :)
    Vidis kako si se ti zaljubila :) :) :)
    Paulaaaa, kako si mi ti? 
    NMareN, dobrodosla u aktivne trudilice i da se sto manje zadrzis :)
    Veliki pozdrav svima....

dillb
    13. Srpanj 2015. 11:18

Pupa

Maja58 i Nessah, drzim vam fige da je to to. Samo hrabro…
    Queen06, ja sam ti sada u 6.tjednu, nisam jos bila kod doktora, idem danas na put na tjedan dana pa kad se vratim :) ovako se osjecam ok, malo me probada kao pred M pa se zabrinem, ali sve u svemu dobro je. Ako trebaju doci neki veci simptomi, neka pricekaju jos ovaj tjedan da gustam u Londonu, a nek krenu kad se vratim. Ponekad se uopce ni ne sjetim da sam trudna jer nemam neke velike simptome, pa se zabrinem i tako svasta….jedva cekam kontrolu. Nadam se da ce sve biti ok i da cu se zaljubiti u bebicu. Ma vec jesam :)
    Vidis kako si se ti zaljubila :) :) :)
    Paulaaaa, kako si mi ti? 
    NMareN, dobrodosla u aktivne trudilice i da se sto manje zadrzis :)
    Veliki pozdrav svima….

daj se raspitaj treba li ti potvrda da si trudna jer trudnice ne smiju kroz rentgen!!! obzirom da ideš u london, sigurno letiš avionom.

frufi
    13. Srpanj 2015. 11:30

Nessah ne mogu dočekat da napraviš testić   svaka čast na strpljenju! I tebi i Maja58 nadam se da ćete nas razveseliti!

Leia dobrodošla, bit će ti lakše s nama sve dijeliti, tako je barem meni, a nova sam ovdje i od prvog dana mi je dio tereta pao s leđa 

miska
    13. Srpanj 2015. 11:58

Leia dobrodosla, ja i ti smo onda tu negdje s vremenom pokusavanja, svaki put si i ja mislim ok nije ovaj mjesec pa bit ce iduci i tako prozi vrijeme,  a nije lako. Evo ja jucer usla u novi ciklis, cekam da M prode pa opet u nove pobjede i opet nadanja da je to dobitni ciklus.
    Jeste vec obavljali kakve preglede ili?

LEIA
    13. Srpanj 2015. 12:22

Hvala cure na dobrodošlici. Nekad bude mjesec kad preplačem cijeli prvi dan menge, a nekad jednostavno kao da se nije ništa desilo. Neugodno mi je pričati drugima baš kako se osječam... Radila sam osnovni pregled, uzv, hormone i muž spermio. Sve ok osim što imam hipotireozu, a  u muža je po referentnim vrijednostima sve ok, ali dr je rekla da po starim referentnim vrijednostima je morfologija niža 14% i pokretljivost je na granici. Idući tjedan idem na dogovor što dalje napraviti

Maja58
    13. Srpanj 2015. 12:02

Drage moje ja svaku jutarnju kavu kad popijem moram na wc, ali sada bas oko 11 dana ne mogu na wc, a naime prijateljica koja mi je pogodila prvi put da sam trudna i jucer mi rekla da imam zabljaste oci. I proslu trudnocu mi je ona pogodila i dosta prije nego sto ce test pokazati + ona vec 7 godina pokusava trudnocu, ali nista zatrudni i cim test uradi odmah plod ode :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI