NmareN weeeeeeeee čestitaaaaam i želim ti sreću da brzo dočekaš svoj plusić i da svoju bebicu držiš u zagrljaju
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje samo da vas pozdravim i kazem da me bolio stomak za vrijeme ovulacije i evo sve do sad ukupno 9 dana imam bol u stomaku i ledjima kao da ce sveki tren doci menga, a treba tek za 16 dana, nikakvih simptoma nemam osim toga sto sam uvijek svako jutro popijem kavu i moram na wc, eh sad zadnje dane me zeza stolica ne mogu na wc. A stomak pri dnu mi je jako natecen, a ona kao da su mi se usnice povecale,
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
NMareN neka vam je sa srecom! Dobrodosla u aktivne trudilice! Iskreno se nadam da sad kako si se ti ponovo prikljucila da jedna mora izaci sa plusekom …ono cisto zbog balansa hehehhehe!!!!
LuKi tvoja je prica ohrabrujuca iako pretpostavljam da ti nije nimalo lako bilo. Bitno je da si ti pod kontrolom i da imas svoju srecu zivu i zdravu. Bas sam se zamislila kad sam procitala tvoju pricu jer ja sam naspram tebe , ono, nista… Zabole me ledja kad imam M. To mi je plafon bolova i problema sa zenskim reproduktivnim organima stoga se divim zenama poput tebe sto su sve morale proci da bi se ostvarile kao mame… Hrabra si i jaka, svaka cast!
Miska i sve koje su dobile M, novi ciklus, nova prilika. Ja kazem uvijek da Bog zna kad je vrijeme za sve i On zna kad je pravi trenutak za nas plusek samo jos nismo dosle na red…
Ja sam idalje u super stanju zvanom ''nema jos menge!!!''. Ulazim u 8-mi dan kasnjenja. Ne primjecujem neke extremne promjene na sebi. Sve bih upakirala u standardni PMS. Jajnici probadaju dosta. Ledja bolje samo ujutro kao da cu dobiti. Imam par situacija gdje bi mi se dogodilo da mi kao ''pobjegne'' malo u gacice i pomislim si, evo je, kad ono nista, vjerovatno malo mokrace ili iscjetka. Neznam dal da to prepisem icemu. Cicke bole najvise ujutro i kad se ustanem. Pregledam ih na ogledalu i uvijek su mi nabrekutnije ujutro. Jedna zanimljiva cinjenica je da tocno otkada smo ja i muz poceli raditi na bebi, odtada su mi ciklusi poceli ludovati i bit neuredni. Kako je to moguce????? Ima li neka od vas neko slicno iskustvo????? Mene to izludjuje jer ovako nikad neznam kad bi mi mogla biti O pa se moramo drzati pravila ''svaki dan'' ili ''svako drugi dan'' i nadamo se da ce se uhvatiti kad-tad. Lijena sam za bazalnu, bar jos dok ne dodjemo do 1 godine trudjenja, mada molim Boga da ne dodjemo do toga i da ce nam uspjeti uskoro. Sljedeci potez bi mi bio pored Femisan A kapi, Vrkute i Prenatala da si uzmem LH trakice pa da bar detektiram da li uopce Ovuliram. Svakako idem kod privatnog Ginekologa uskoro pa cu probati tako ustanoviti da li uopce imam O samo sto cekam da mi M prodje ali evo nje nema pa nema…
Saljem svakoj brdo pozitive i da ta pozitiva urodi plodom
Nessah iskreno se nadam da je to to. Kako i kod Maja58. Iako bih ja vec na toliko kasnjenje napravila test jer smatram da je 8 dana vise nego dovoljno da se pokaze sto se dogada. Ali najbolje sams znas svoje cikluse. Stoga, sretno ti. Javi nam ubrzo plusic.
Maja58 drzim ti fige da su to jako rano krenuli simptomi. U trudnoci je sve moguce zato se ne treba ustrucavati ista. Jedino sto ces jos dosta cekati do testa. Ubiti, kad si cekalica i sat ti traje kao dan
Sretno
Nessah,Maja58 držim fige da je to to
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro jutro cure moje
Ja i bebica vas toplo pozdravljamo i svima zelimo lijep i ugodan tijedan!!
Upravo sam bila kod doktora da mi izvadi krv, rezultati bi trebali do petka stici i nadam se da ce sve biti uredu i pod kontrolom! Ja se super osjecam, jedino primjetim da sam cesto umorna i da mi se spava (ali i onako sam spavalica).
Cestitam NmareN na trudnoci i dobro dosla u klub!! Ostalim curama zelim sto prije da nam se pridruze!!
Pupa kako se ti osjecas? U kojem ti tijednu? Ja sam bila prosli na kontroli kod gin i bila sam 7+1 i vec je srce kucalo i vidjela se mala mrvica!!
Stalno ponavljam muzu kako jedva cekam iducu kontrolu da vidim opet slikicu nase male mrvice!!
Veliki pozdrav i zagrljaj svima!!
Drage moje puno vam hvala, ☺ ja sam jos uvijek smirena, dok ne dodje datum kad treba menga doci, eh tek onda cu biti nestrpljiva, zelim vam svako dobro koje i samoj sebi zelim ☺😙
Pozdrav svima! Evooo i ja se napokon odlučila pridružiti ovoj grupi, ovoj temi. zašto biti sama kad mogu podijeliti svoje misli s nekim tko je u istoj, sličnoj situaciji... s nekim tko razumije.... Nakon godinu i pol dana pokušavanja i dalje sam pozitivna i čvrsto vjerujem da za sve nas ima nade i da samo treba biti strpljiv i dočekati trenutak koji nam je suđen ... samo što, eto dok dok čekam one dane to strpljenje nestaje hahaha... želim vam svima puno sreće
Leia dobro nam dosla i nadam se da nam neces dugo ostati tu, vec ubrzo ugledati svoj plusic
Drage moje onaj moj nalaz za kikrobiologiju sa parazitologijom je danas gotov i zvala sam svoju doktoricu i hvala Bogu sve je u najboljem redu, pao mi je kamen sa srca. Ja inace za sve nestrpljiva cekati a zaboravila da danas nalaz dolazi :) 😘
Mikrobiologiju* da se ispravim
Sortiraj odgovore
Najstariji