Drage moje meni menga treba doci 25.7. A sad plodni dani a toliko me razvaljivaju (da se tako izrazim) bolovi da to nije normalno. Ne znam jel kod vas toliko bolna ali meni nikad ovoliko bolna, sta vise nikad me u zivotu nije stomak bolio za vrijeme plodnit tek sad. Ko da cu mengu dobit svaki cas. Uzas
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Nessah, Maja58 nadam se da je to to, da su ovo vaši dobitni ciklusi , držim vam velike palčeve da ugledate svoje veeelike plusice i da vas gospodična M zaobiđe u najširem krugu od najmanje godinudana
.
Queen06 javi nam svoje sigurna sam prekrasne dojmove .
StellaMaris mislim na tebe .
Tena, Babygirl, Luki, Alms, Dulcinela, Kosse, Jelena, moje "stare" trudilice, čekalice i trudnice veliko za vas, ako sam nekoga izostavila nije namjerno.
Novije curke super ste sve od reda,želim vam da što prije ugledate plusice i da se svi zajedno veselimo .
Sutra idem na ginekološki pregled, još jednom,zadnji put prije konacne potvrde da je sve u redu i da mozemo početi raditi na bebici, danas je 8dc tako da ako sve bude ok još ovaj ciklus krecemo u akciju... Jako sam uzbudena zbog toga,iskreno strah me poprilično... Bojim se istog scenarija od prije cca 5mj... Znam da me nesmije biti strah, znam da moram misliti pozitivno i bla bla bla.... Znam sve to.... Ali jednostavno strah postoji i ruku na srce postoji mogucnost da se sve ponovno pponovi.... U tom slučaju, iskreno, ne znam kako bi sve to preživjela... Nadamo se najboljem, daj Bože da sve bude oke... ...
Ja to mogu, ja to hoću....
Maja58 a zna se dogoditi ja nisam imala nikakva baš tako bolna iskustva O dapače čak nisam ni znala kada mi je s obzirom na moje cikluse, držim fige da je ovo dobitni ciklus
NmareN weeee jedva sam dočekala da opet postaneš trudilica, i tko kaže da te ne smije biti strah, strah je normalan, samo ne daj da te koči, biti će to sve super draga samo hrabro
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
NmareN i ja isti takav strah sam imala, ali idem na to sta god da bude ja necu prestati dok jednom ne rodim. Cuvaj se i ne mogu reci opusti se jer je to nemoguce nisam ni ja mogla, ali s vremenom ce strah prestati
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
NMareN ma ovo mora biti plusek ko kuca!!!! Zelim ti odlican pregled i da krenes u akciju sto prije bez straha i bez razmisljanja o losem!!! Misli i trazi pozitivu i to ces dobiti
Hvala svakoj od vas na podrsci jer stvarno zelim da bude moj plusek sljedeci no necu se ljutiti ni ako me jedan od vasih preduhitri, dapace, veselim se i vasima kao i mom… Neka nam ovi dani prodju sto brze da si mogu kupit test i da se obradujem skupa sa muzem
Zadnja dva-tri dana me ova vrucina doslovno satrala, nikad teze nisam podnosila ovu vrucinu, no veceras je zapuhala bura i upravo gustam na balkonu apartmana prije spavanja pa reko da vas sve pozdravim i da posaljem malo pozitivnih vibri za sve vas moje lipe trudilice i trudnice koje nas prate u stopu. Doista ste divne i osjecam se bolje kad znam da jos netko prolazi iste stvari kao i ja… Nijednom nisam pozalila sto sam se registrirala ovdje…
Saljem vam burovite puse sa Jadrana!!! Nocka svim trudilicama i trudnicama
Dobro jutro cure drage!
Peppepula, nadam se da ce vam se datumi konacno poklopiti i da ce to biti to ovaj mjesec! Ja sam isto kao tvoja mama :P mjerila sam temperaturu starim zivinim toplomjerom jer su mi ciklusi varirali. Vec sam to sto puta pisala, ali tko god ima vremena (da nema malo dijete koje odredjuje vase budjenje) neka si mjeri temperaturu. Na neki nacin si bas upoznas tijelo....
Maja, primite se posla, uzivajte i eto nama tvoga plusica :)
Nessah, na kojem si danu kasnjenja danas? Neka ni ne dodje...
Miska ili tko je vec pricao o tom kao osjecaju iznutra koji ti govori da si trudna. Ja ne bi bas rekla da sam znala da sam trudna, ali sam sumnjala... Prvo zbog temperature, drugo zbog baaaas izrazenih vena na grudima, ali sam se stalno "korila" tipa nemoj to misliti, sto posto ces dobiti itd... Toliko o tom osjecaju i intuiciji. Sada kada znam da sam trudna i gledam na svoje simptome ovaj ciklus, doista jesu bili specificniji i drukcija sam sva nekako bila, ali to tada nisam znala tako da ja ne mogu bas posvjedociti za taj osjecaj... Iako sam i ja cula da neke zene kao znaaaaju. Inace, moja svekrva je s prvim djetetom ostala odmah kad je htjela, a s mojim muzem je mislila isto da ce upalit iz prve, bila sto posto uvjerena da je trudna, isla u svatove i svima govorila da nece piti, zezali se svi kao kak je trudna, zena bila 100% sigurna, kad tamo, dobila ona M i nakon 3 mjeseca ostala trudna zapravke :)
Maja58, ja sam 2 dana imala strašne bolove u maternici kad mi se mališa ugnježđivao u prvoj trudnoći. držim fige!!!!
NMAreN i Maja58, strah je normalan - ali u malim količinama. ne dajte strahu da prevlada i bez obzira na sve - razmišljajte pozitivno.
ostale trudilice i trudnice
baš nešto razmišljam i analiziram, svaki put kad sam se nadala i iščekivala trudnoću - dobila sam M. možda bi trebalo početi očekivati i radovati se M, pa iznenadi T.
Dillb isto to sam si ja mislila, kao sto sam vec napisala stalno se nadam nekim simptomima i znakovima a mozda se bas treba nadat suprotno
Ja sam se vec pripremila za vjesticu, tko zna, mozda bas iznenadi hahah, uglavnom javim za koji dan da li tehnika pali
Sortiraj odgovore
Najstariji