Pupa hvala ti na podršci! Ovo nam je tek 3. ciklus pokušavanja tako da se ne brinem previše. Inače sam zdravstveno ok, nisam nikad imala ciste, m su mi redovne, temp. mi pokazuje da ugl. 13.-14. dc imam ovulaciju. Ma sve se bojim da me mojih 15 kg viška spriječava da zanesem. Nakon svadbe sam dobila na kilaži, i nikako ne mogu skinit te kile.

Arri Čestitam!
Nessah ma kakvih 10 dana kasnjenja, ukasnit ce ona godinu dana ;) Daj Boze!
Maja58 samo vi hopsajte....kad tad ce bit dobitno, a zelim ti da bude ovaj ciklus!
Mimica idemo u nove pobjede. Ma nemora bit da ima neki problem, ja mislim da nase mame ipak nisu toliko analizirale ko mi!
Ja tek 2dc a moj dragi vec pita, a kad ti je ono najplodnije, heheh! Cini se da cemo se ovaj ciklus ozbiljno primit posla! Iako sam se ja nadala da M nece stic ipak nismo tako cesto hopsali.
Nek nam svima ovo bude plodno ljeto!

url=https://lilypie.com]
Paula navijam i ja za taj plusic konacno, jako jako..
Znam da svi ti simptomi mogu biti identicni pmsu, ali ja sve nekako cekam taj neki osjecaj iznutra, to nesto sto kao trudnice osjete pa vec i prije testa znaju da je to to. Ja sam ovaj mjesec skroz flegamticna, cak sam vec spakirala uloske u svoju vikend torbu (skroz zracim optimizmom ha? ) a tko zna, mozda se bas nista spektakularno ne treba ocekivat ni dogodit, mozda cu ja imat taj osjecaj kada vise ne budem vidjela nozne prste od trbuha!!
Uglavnom vidjet cemo, jos par dana pa cu biti pametnija

Pozdrav svima... evo kod mene nema ništa novo, samo sam vas htjela pozdraviti...ja sam na 6dc, vec smo se bacili na posao... bitno da ljubav cvjeta pa će s njom doci i beba :)
po aplikaciji na mobu mi je O 15, a na plivazdravlje i klokanici je 16.7., ne bi nikoga smarala sa svojim datumima, ali opet se zalomilo da dragi mora na put ( prošli ciklus je bio bolestan :/ ) ... u biti vraca se bas 15.7 i nadam se da nece biti kasno...uffff...nikako da se ulovimo za tu O...mozda mi do tada stignu i trakice..bas bi to voljela...
Nessah draga, nadam se da je to to....Pupa je pokrenula nove plusiće, sada ti nastavi...
A za vama i moja Paula, Maje, Mimica itd...
Stella pozdravljam te ako nas pratis zelim da nam se vratis sto prije....
Trudnicama posebna pusa i čuvajte sebe i svoje bebače...da Pupa, sada se ovo i na tebe odnosi

Peppe
Eh da, ovo sto si Maja spomenula za mame...meni je mama rekla da je ona imala jako neredovite cikluse pa je mjerila bazalnu, i to sa onim starim zivinim toplomjerom jer naravno nije bilo digitalnih tada :D pa eto, ja se rodila a nakon 3i po godine i moj brat....

Peppe
Drage moje meni menga treba doci 25.7. A sad plodni dani a toliko me razvaljivaju (da se tako izrazim) bolovi da to nije normalno. Ne znam jel kod vas toliko bolna ali meni nikad ovoliko bolna, sta vise nikad me u zivotu nije stomak bolio za vrijeme plodnit tek sad. Ko da cu mengu dobit svaki cas. Uzas
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Nessah, Maja58 nadam se da je to to, da su ovo vaši dobitni ciklusi , držim vam velike palčeve da ugledate svoje veeelike plusice i da vas gospodična M zaobiđe u najširem krugu od najmanje godinudana
.
Queen06 javi nam svoje sigurna sam prekrasne dojmove .
StellaMaris mislim na tebe .
Tena, Babygirl, Luki, Alms, Dulcinela, Kosse, Jelena, moje "stare" trudilice, čekalice i trudnice veliko za vas, ako sam nekoga izostavila nije namjerno.
Novije curke super ste sve od reda,želim vam da što prije ugledate plusice i da se svi zajedno veselimo .
Sutra idem na ginekološki pregled, još jednom,zadnji put prije konacne potvrde da je sve u redu i da mozemo početi raditi na bebici, danas je 8dc tako da ako sve bude ok još ovaj ciklus krecemo u akciju... Jako sam uzbudena zbog toga,iskreno strah me poprilično... Bojim se istog scenarija od prije cca 5mj... Znam da me nesmije biti strah, znam da moram misliti pozitivno i bla bla bla.... Znam sve to.... Ali jednostavno strah postoji i ruku na srce postoji mogucnost da se sve ponovno pponovi.... U tom slučaju, iskreno, ne znam kako bi sve to preživjela... Nadamo se najboljem, daj Bože da sve bude oke... ...

Ja to mogu, ja to hoću....
Maja58 a zna se dogoditi ja nisam imala nikakva baš tako bolna iskustva O dapače čak nisam ni znala kada mi je s obzirom na moje cikluse, držim fige da je ovo dobitni ciklus
NmareN weeee jedva sam dočekala da opet postaneš trudilica, i tko kaže da te ne smije biti strah, strah je normalan, samo ne daj da te koči, biti će to sve super draga samo hrabro
Maja58 a zna se dogoditi ja nisam imala nikakva baš tako bolna iskustva O dapače čak nisam ni znala kada mi je s obzirom na moje cikluse, držim fige da je ovo dobitni ciklus
NmareN weeee jedva sam dočekala da opet postaneš trudilica, i tko kaže da te ne smije biti strah, strah je normalan, samo ne daj da te koči, biti će to sve super draga samo hrabro
Ni ja nisam imala nikada ovako za vrijeme o cak sam kad sam pocela raditi lh trakice skontala kad pokaze plodne dane da tada bole malo na dodir bradavice a sad zadnjih 4 dana me toliko tupa bol uhvatila i pre osjetljiva sam postala i ne znam dal bi se smijala ili plakala. Nezz sta mi je nemocna sam i imam osjecaj veceras kao da mi se zanosi pogled.kuma koja je znala da sam trudna prvi put po ocima cak i dok test nije pokazivao i veceras mi je rekla da su mi oci drugacije. Prvi put je pogodila i nikad mi vise nije rekla to do sad. Nadam se da je pogodila i ovaj put.
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
NmareN i ja isti takav strah sam imala, ali idem na to sta god da bude ja necu prestati dok jednom ne rodim. Cuvaj se i ne mogu reci opusti se jer je to nemoguce nisam ni ja mogla, ali s vremenom ce strah prestati
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji