NMareN, napokon si nam trudilica, zelim ti svu srecu u ostvarivanju trudnoce, jedva cekam da drzis svoje malo klupko u rukama, klupko koje ce pobijediti strah. Zasluzila si srecu I od srca ti je zelim
Paula, pokusat cu skratiti Uglavnom, rekli su mi zbog zdravstvenog stanja da prirodno ne cu moci ostati trudna, s prvom operacijom tumora na jajniku, otklonili su mi polovicu jajnika koja je bila zahvacena tumorom, analiza je pokazala da je dobrocudan, ali da se vraca, tako da redovito moram kontrolirati tumor markere jer ako se ne ukloni na vrijeme moze postati zlocudan, uglavnom, prije prve trudnoce, vratio mi se tumor, ali nije rastao, tako da sam samo bila na promatranju, I 7 mjeseci od te 1. operacije sam zatrudnila, prirodno, uz svu srecu iznjela sam trudnocu do kraja, s obzirom na zdravstveno stanje u kojem jesam, s tim da mi je na prvom pregledu nakon poroda UZV pokazao da se tumor uduplao I morala sam opet na operaciju, mislili su mi jajovod vaditi, ali srecom nisu trebali. Uglavnom, ginekologinja mi je rekla da je samo cudo da se princ rodio I da je ziv I zdrav, I da je cudo da mi u trudnoci oba jajnikanisu otkazala. Dobila sam tablete, za jedan dio problema, za PCOS, a sto se tice tumora, vratiti ce se kad tad jer nema adekvatne terapije za njega. Uglavnom brdo je zdravstvenih problema, ne samo ginekoloske prirode zbog kojih ne smijem ostati trudna, jer bi I bebi I meni bio ugrozen zivot, a sad se samo vrijedi nadati da ce jednog dana biti bolje I da cemo dobiti zeleno svjetlo da mali princ dobije bracu ili seku
Sto se tice pozitivnih trakica za vrijeme M ili blizu nje, citala sam da to zna biti ako su ciklusi kratki.Da je rijetkost, ali da se moze dogoditi O tada.
14.06.2014. L ♥
Luki steglo me u grlu citajuci tvoj post. Mislila sam da nam se pridruzujes u trudilicama uskoro. Nadam se i da hoces. Naravno najbitnije je da si ti zdrava i da ostaris gledajuci svoga princa i njegovu djecicu. Zelim ti od sveg srca da bolest nestane i da doneses na svijet jos jednog malog andela. A dotad uzivaj u svakom trenutku sa svojim sincicem, brzo odrastu..
Moj ima 3,5 god i nadam se da cu uspjeti da dobije bracu ili seku. Imam i ja tih glupih dijagnoza, ginekoloskih, stitnjaca i s kostima, ali zasad nije opasno. Eto moj 10 ciklus.
Ciklusi su mi 26-29 dana pa moguce ono sto kazes za trakice. Danas 13dc, od ovog ciklusa nista jer mi muza nema jos barem tjedan, ali htjela sam vidjeti kad bi tocno bila ta O, sve mi se zbrckalo.
Bambola super sto si opustena i pozitivna, da bar ja mogu tako.. Mozda vec ovaj mjesec proslavimo tvoj plusic.
Frufi samo vi pokrivajte pa cemo ju neocekivati..
Pusa svima!!
Drage moje pozdrav, nije me bilo ovaj ciklus, bila sam na godišnjem, malo kod mame malo kod svekrve, pa stalno neke gužve i nikako da sjednem i tipkam. čak sam i kapi i vrkutu pila na preskokce jer nisam stigla. za 7 dana trebam dobiti. prošli mj mi je 15 dc bila O, točno sam ju osjetila. ovaj mj ništa, niti me sise bole, imam iscjetka malo, al mislim da je to od blage upale, pošto sam u moru skoro svaki dan, a osjetljiva sam ako odma ne obučem suhi kupaći. zadnjih tri dana imam ujutro blage mučnine. Pomirila sam se s time da od jeseni krećem na pretrage, ali opet te mučnine mi malo vraćaju optimizam :) vidjet ćemo. kako ste mi vi?
Da li ima još koja stara trudilica a da nije prešla u trudnice?
Velika pusa svima, šaljem hrpu vibrica!
hej trudnice i trudilice moje... da vam se malo javim.
Prosla vjestica i krenuli smo opet u akciju...a moj mis(15mj) je u stanju prohodavanja i nema niko sretniji od mene :D ljubim vas sve i drzim fige svima koje cekaju +
Cao curke!
Svracam vas pozdraviti i prijaviti kasnjenje od 7 dana. Danas mi je 45-ti dan ciklusa (37 mi je prosjek). Nema M i nema. Ja se uredno brckam u moru kao da je ni necu dobit… Ne zelim je dobit Ako ovo bude plus, mislim da cu morati to pripisati Femisan kapima, vrkuti i Prenatalu… No jos je prerano za uzbudjenja. imam hladnu glavu pored svih simptoma. Cekam jos minimalno 3 dana , tj dajem jos vremena M 3 dana da se pojavi ako se misli pojavljivati i onda se bacam na kupnju testa.
Toplo se nadam da ce me zaobici i doci za jedno godinu dana!!!! Cure zelim vam sve sto i sebi! Puse vam saljem sa Jadranskog balkona
I tako drage moje, dobila ja M tocno onako kako sam racunala, ni ovaj mjesec nije suden za moj +
Cure hvala vam puno na lijepim rijecima podrške , evo samo da prijavim da sam i službeno postala trudilica, konačno
. Sad samo laganini i možda nam drugo trudnoca bude sretnija, nadamo se tome i veselimo nasem drugom plusicu .
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji