Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    10. Srpanj 2015. 17:40

A ja na 12.dc. Po prvi put nakon par mjeseci znam da je O danas ili sutra. Iscjetka ima puno, rastezljivog. Sike nabujale. Jajnici probadaju, leda bole i osjecam se super. No trakicu jucer zadnju potrosila, a druge nisu stigle . Znate da sam vas ispitivala prije mjesec dana kako prepoznate O, jer ja nisam zadnjih mjeseci nista osjecala. Voljela bih da sam jos uhvatila pik pa da budem sigurna. 
    No muza nema tako da ovaj mjesec sigurno nista od plusica, ali sam sretna sto vidim da je sve ok. Nadam se.. Mislim da su cajevi pripomogi tome. Ko zna, mozda nisam ni imala O zadnjih mjesec-dva, jedini simptom mi je bio iscjedak, ali ne bas toliki.
    Eto cure, pijem cajeve, prenetal, (magnezij i vitamin d pijem vec duze jer moram zbog kosti), nastavljam s trakicama kad dodu i veselo cekam svoju M za cca 2 tjedna. A nakon toga je iduci cillus moj 
    Ljubim vas sve i saljem puno pozitive svima kojima treba!!  

Pepita2109
    10. Srpanj 2015. 18:42

Paula ma sigurna sam da ti sve što uzimaš pomaže, a je li ti se jučer vidjela crtica već? nadam se da će brzo i tvoj plusić  evo mene moj  lupka i ja sretna 
    maja58 držim fige da je to to 
    Pupa 7tjedan svakako i ja sam išla tada i fino se sve vidjelo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    10. Srpanj 2015. 18:47

Pepita draga hvala i ja se nadam da je napokon to to, ali eto vidjet cemo jos krajem slijedeceg tjedna  

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Paula5
    10. Srpanj 2015. 23:19

Pepita jucer se nije ni vidjela testna crtica, a znas da sam pisala da mi se vidjela i dan prije M i za vrijeme M. To me zbunjuje.. Pa kud sam ih bezveze potrosila, bas sam htjela po tome vidjeti O. A drugi simptomi O tu.. 
    Aaaa samo uzivaj u svakom danu, trenutku jer brzo prode.. vec si pola presisala.. Samo odmarajte i uzivajte..   Moj je malac kad bi grmilo bas jako lupao, onda bi ga ja pomazila i pricala mu. I danas se boji jako grmljavine.. Vjerujem da sve osjete..
    Cure moje zelim vam laku noc i ugodan vikend!!  

Pepita2109
    11. Srpanj 2015. 08:50

Maja58 iščekujemo zajedno sa tobom 
    Paula da znam i zato i je čudno, šteta što ih više nemaš

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

frufi
    11. Srpanj 2015. 10:24

Ajme, nema me par dana, a toliko akcije  je bilo 

Ne znam da li sam sve točno pohvatala, ali...
    Queen i Pupa čestitke od srca, hrabro naprijed i baš me veseli da svako toliko neki plusić  daje mi nadu i veću želju za moj vlastiti plusić! 

Mimica24 i moja M je došla čak i dan ranije da me ne drži u neizvjesnosti, ali idemo dalje movi ciklus čeka 

Tena i NMareN sretno u novom ciklusu!

Miska i Nessah mislim da ste vas dvije na redu da nas počastite plusićima 

Maja58 i meni je prošli ciklus bio čudan. Pms razvaljivao, a naravno da sam sve pripisala mogućoj T i onda stigla M, ali jednom će i ti simptomi biti od T, a ne od ludog pms-a 

Arria čestitke na bebici 

Dillb i ja sebi kažem da više neću sve promjene i svaku bol pripisivat T, nego ću si govoriti da M stiže, pa možda baš taj put ne stigne 

Inače ja sam 8 dc i već bi se bacila na posao, ali moj najdraži ne shvaća ozbiljnost situacije, hahaha sama se sebi smijem i ovoj rečenici  jooooj. A dogovorili smo se svaki drugi dan cijeli ciklus, jer to još nismo probali. Jasno mi je da nismo mladi par, svježi i da nas strast ne drži svakodnevno kao nekad. Da smo radili na bebaču prije deset godina bilo bi puno lakše , a sada dogovori i kombiniranje slobodnog vremena, pa umor i problemi...

frufi
    11. Srpanj 2015. 10:26

Ako sam nekoga izostavila, molim za oprost, želim svim trudilicama dobitni cilkus, svima kojima kasni M da ni ne dođe i da nas razvesele dobrim vijestima.

Bambola
    11. Srpanj 2015. 13:11

Dobar dan drage zene! Prije svega Queen zelim cestitati, bas mi je drago! Paula kako si ti?? Ispricavam se, samo sam zadnje tri strane preletila! Vidim da ima Plusica i beskrajno mi je drago! Ja sam ovaj ciklus bila kod gin i rekla mi je da mi desni jajnik uredno ovulira i u afektu sam zagrlila zenu 😂 On i ja smo bili na godisnjem i otisli ludirat se po zabavnim parkovima u Italiji, tako da, ukoliko se copi, bit ce to adrenalinska beba 😂pijem femisan i vitamine, kako sam bivsi sportas treniram i dalje uredno, pa sta i kad bude... Izgustala sam se na godisnjem ka prasica 😁 nisam nista mjerila jer me to opterecuje. Ne mogu ja sva ta mjerenja, nabije mi presing i izgubim se u tome svemu. Kako je Stella? Svima vam saljem puno zagrljaja i zaista zelim veliki Plus

Bambola
    11. Srpanj 2015. 13:49

I da jos napisem sadasnje stanje. Dakle, gin je vidila ovulaciju na redovnom uzv koji radim radi tog nesretog lijevog jajovoda. Bila sam sretna jer imam bar jedan koji funkcionira. Kako sam se odlucila apsolutno ne opterecivati nego prepustiti, On i ja smo lijepo se druzili i putovali. M treba doc 18.07. za sada imam bolne grudi, stipanje kod desnog jajnika( bas to, ko da me netko stipa) i zuckasto bijeli iscjedak. Al iskreno, briga me. Zelim bebu,  i bit ce kad bude trebala bit. Ja se pripremam u smislu zdrave ishrane, vitamina i kapi, al necu vise otic u 'crveno' i opsesivno se analizirat. Eto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.