Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen06
    10. Srpanj 2015. 11:22

Naljepse dobro jutro, drage moje cure
    Evo da vam se i ja javim!! Moj mali princ ili mala princeza se jucer pokazao/la i srce malo je kucalo najbrze  

Toliko sam sretna dam vam nemogu ni opisati, cijelu noc nisam od uzbudjenja spavala

U cekaoni su mi se dlanovi znojili a i M je bio jako nervozan.. A tek su mi se noge osjekle kad je gin prozvala moje ime! Ajme reko "evo ga, nema dalje, to je to"... I tako smo usli, ispricali se i doktorica kaze, ajmo mala na stolicu.. Sva sam drhtala dok sam se raspremala!!

Dosla sam tamo, sjela i rasirila noge (izvinite na izrazu,hahah), uzela mi je uzorke za neki test.. I onda je dosao TAJ TRENUTAK!! Stavila je ultrasal u moju maternicu i kaze, tu se vidi mala bebica!! Ja sam u tom trenutku bila u transu da vam neznam reci ni sta je doktorica rekla niti objasnjavala! Samo sam gledala na monitor i pratila srce malo, ma najmanje, kako kuca! Trazila sam muzevu ruku i kada me je on stisnuo jako, znala sam da je to to, to je nasa mala srecica

Doktorica izmjerila mrvicu, kaze 9.63mm i da je beba duza nego inace (kao bebe u 7tj bi trebale biti od 7 do 9mm).. Kad je M to cuo, poceo je skakati po ordinaciji bas kao malo dijete, od srece, kaze "tatina momcina"  

Ako Bog da, da bude sve uredu, bebica nam stize 24.02.2016

Rijecima vam nemogu opisati toju srecu, kad smo izasli ispred ordinacije smo se ja i M cijelo vrijeme grlili, jednostavno od srece nismo mogli skloniti ruke jedno od drugog, ma predivno!! Cure zelim vam svima da dozivite taj trenutak!!

Ja se osjecam dobro, jos sam sva u nevjerici jednostavno nemogu jos to da shvatim, da nisam vise samo ja, nego da nas je sad u ovome tijelu dvoje! I trenutno koliko god da sam sretna prevladava u meni strah: dali je moja beba dobro, dali je zdrava? Dali ce sve biti uredu? Ja se samo nadam!!

Nasu malu tajnu smo za sad podijelili sa mojim bratom i sogoricom (oni su mladi i ludi, imaju 20ak godina, sa njima se super slazemo i imamo predivne odnose.. Brat je ostao bez rijeci i od srece nije mogao vise nista reci a sestra je pocela plakati i vristati od uzbudjenja). Kada cemo roditeljima i prijateljima reci jos nezamo, nekako toju malu tajnu jos malo zelimo cuvati za sebe

Sto se "tehnickih" stvari tice: moram iduceg tijedna ici izvaditi krv, gin mi je dala malo savjeta sto se tice prehrane (nije me jos na vagu, jadna ni nezna sta je ceka, kad vidi da imam +10kg nego sto bi trebala onda ce me staviti na dijetu a ne davati savjete, ha ha ha), rekla nam je da mozemo imati odnose ako me ne boli i ako ne krvarim..
    Dala nam je savjet, tj. da uradimo jednu kontrolu koja se u Austriji zove "Combined Test" gdje ti vade krv i ultrasalom mjere bebu (pogotovo ledja) i po rezultatima (95% sigurnosti) mogu ti reci dali je beba zdrava ili ne.. Taj se pregled radi do 12tj trudnoce, mi cemo se najvjerovatnije naruciti!

Eto cure moje, to je to od mene, raspisala sam se i nadam se da cete kroz moje rijeci osjetiti koja je to sreca a ja se za svaku od vas radujem, sto prije da i vi ovako nesto dozivite

Zelim vam svima lijep i ugodan vikend, imate pozdrav od mene i moje male-velike mrvice!!

Queen06
    10. Srpanj 2015. 11:23

OMG cure tek sad vidim koliki sam roman napisala, izvinite!! Osjecaji su me povukli...

Maja58
    10. Srpanj 2015. 11:41

Queen06 pa to je super i jako mi je drago sto tako lijepu vijest dijelis s nama  jos jednom ti cestitam i zelim lijepu trudnocu  uzivala sam citajuci tvoj post 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• viky96
    10. Srpanj 2015. 12:14

Queen preeedivnooooo!

Jedva cekam da i sama to dozivim..

Ja sam na 9.dc..iscjedak prisutan..iako mi ovo smece od hemeroida jos nije prošlo,uspjeli smo se malo "podruškat" a da me nije boljelo...

Zelim vam svima ubrzo da dozivite ovoliku srecu kao Quenn!!!!

Pepita2109
    10. Srpanj 2015. 13:51

Queen tebe sam čekala cijelo vrijeme  jesmo ti rekle da ćeš se zaljubiti u to malo biće heheh  neopisivo mi je drago da je sve u redu neka samo tako i ostane  vidiš ja sam imala isto skoro +10kg kad sam ostala trudna,ali doktor mi nije ništa rekao... a šta se tiče strahova za bebu to ti je normalno, sada će biti strahovi do kraja života za našu dječicu i to su te čari, samo ti uživaj i budi pozitivna 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    10. Srpanj 2015. 14:30

Drage moje, mene danas bole ledja i malo na desnoj strani stomak, kao neki pritisak a ispod pupka u maternici ponekad osjetim malo probadanje da ga tako nazovem i sada sam primjetila zuckast iscjedak na gacicama, a test ne pokaziva vise da je plodno radila sam ga ponovno i dalje je tu druga crtica ali jedva primjetna. 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Mallla
    10. Srpanj 2015. 15:15

Queen tvoj post mi je uljepsao dan. Super, super! Neka tvoje malo srceko kuca I veseli svoje mamu I tatu 

url=https://lilypie.com]

Tena9
    10. Srpanj 2015. 16:00

Pozdrav dame ;)
     Arria, čestitam ti na rođenju djeteta <3 

NMareN, brzo nam je prošlo vrijeme čekanja i sad se bacamo u akciju ;) Nadam se da ćemo se pridružiti uskoro ovim curama koje gotovo svakodnevno objavljuju predivne vijesti! 

Meni su liječnici pokazali zeleno svijetlo i sada više nema mjesta strahu samo nada da će Bog biti uza nas cijelim putem ;) Uskoro bih mogla raditi i prvi test na trudnoću <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Paula5
    10. Srpanj 2015. 17:22

Bokic drage moje!
    Queen tako mi je drago zbog tebe, vidis kako sve dode na svoje.. ma bravo, sad se opusti i uzivaj u svakom trenutku.  
    A mimica zao mi je sto je dosla.  Ali pozitiva bar je tocna. Ne brini pa nije to dugo, znam da je svaki dolazak M razocaranje, bio on 3. ili 23. Samo hrabro i slavit cemo mi i tvoj +.  
    Miska sretno, navijam... Kad sam bila trudna prije 4 god ni trenutka nisam pomislila da jesam, bila sam uvjerena da me lupa pms. . No sad kraj mene trckara moje najvece blago.. Tako da draga ne cekamo M 
    Nessah bravo za strpljenje sa cekanjem testa. To mi sve zvuci kao da cemo za koji dan slaviti..  Vezano za sve sto si nabrojala da koristis, jel smijes cajeve, folnu, prenetal i femisan zajedno koristiti? Meni stalno zvone stelline rijeci iz zadnjeg posta da pazimo sta kombiniramo.. 
    NMareN zelim ti srecu od srca i da sto prije ugledas svoj +..  Ne misliti ruzno draga, tvoja mrvica ce se uskoro ugnijezditi i nakon 9 mj ce biti s tobom zauvijek.. Samo ceka da se upeca..  
    Tena zelim ti da se sto prije prebacis u trudnice.
    Viky nadam se da je bolje, samo vi pokrivajte dane. Njezno i polako..
    Bambola, malaNo gdje ste nam? 
    Peppepula u klinac, pa nadam se da cete uhvatiti bar zadnje plodne dane.. I da cemo se sto prije pridruziti Pupi..   Jedna manje..
    Pupa ode ti malo na put, uzivaj i pazi na se i malu mrvicu.. Slazem se, ne treba zuriti s prvim pregledom ako je sve ok. Ja sam otisla 30.dc i naravno da nije nista vidio, samo sam se napatila ta dva tjedna dok nije potvrdio da je sve ok. I bravo za pazljivog muza koji se tome posvetio kao i ti. Dobro si odabrala  
    Pepita   tebi i andelu velika pusa, sve znas... 
    Dilb, dulcinela, almS, mama  Nadam se da ste nam dobro.

Pupa2
    10. Srpanj 2015. 17:39

Queen, jako mi je drago sto je pregled dobro prosao!!!! I sto su tvoje reakcije tako pozitivne :) znala sam da ce tako biti kada konacno vidis svoju bebicu! Zamisli tek kako ce biti kad ju budes drzala u rukama :) ti si onda u 7.tjednu isla na pregled? Taman cu nekako i ja u 7.tjednu kako stvari stoje. Iskreno ne znam ni kad je najoptimalnije otici da se sve vidi jel ok i jel srce kuca.... Jedva cekam, nadam se da ce sve biti ok i kod mene!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.