Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    21. Lipanj 2015. 10:50

Lady i Maja dobrodosle... također vam želim da što prije ugledate +

Nessah, ja mislim da ćemo se tvojem + sljedećem veseliti, a onda da nam se ljeto oraspoloži sa puno ostalih naših plusića....da ne nabrajam sve trudilice  

Nažalost dragom je bas lose, ima temperaturu... meni u mom kratkom ciklusu je jucer kao bila O., ali se nadam da ce vrkuta bar izregulirati ciklus na 28 dana pa mozda jos ima nade, mozda jos nije kasno...danas mi je 13dc...od vrkute mi je zbilja pocela sluz jace ici sta me bas veseli...

Peppe

Bambola
    21. Lipanj 2015. 13:10

Cure bok! Pliz odgovor! Da li Femisan a pijem od prvog dana M ili po zavrsetku krvarenja da pocmem? Hvala i poz svima

Paula5
    21. Lipanj 2015. 14:39

Pepita draga moja ..
    Danas 21.dc, a ciklusi 26-29 dana, zadnj cak 25. Znaci O prosla otkad. E isto to sam mislila kao sto si rekla, buduci imam polic jajnike trakica nesto pokazuje.. U usporedbi s kontrolnom testne linije su jacine (1-10) negdje 3-4. Ne znam kako da drugacije docaram. Ooo kako bi to bilo lijepo.... Sad imam tih testica pa cu sigurno pasti u iskusenje za koji dan, znam da to nista ne znaci i ako je neg, al ja sam nestrpljiva i to me trenutno smiri.. A oni clearblui ce cekati pravo kasnjenje... Hvala ti sto mislis na mene .. Nadam se da ce pregled proci dobro pa da uzivate u ljetu...
    Peppepula u akciju, ne znaci da su dani prosli.. I moji su ciklusi takvi, zato sam i uzela trakice jer izgleda da nisam bas upoznala svoje tijelo kao sto sam mislila...
    Javim rezultat popodnevne lh trakice.
    Pusa cure!! 

Pupa2
    21. Lipanj 2015. 16:00

Drage cure, pozdravljam sve nove cure i zelim im sto krace ostajanje ovdje! Takodjer jos veci pozdrav svima s kojim se vec neko vrijeme druzim ovdje!
    Meni je sluz u tijeku, ima je bas dosta :) temperatura jos nije narasla... Ali nisam ju ni ocekivala rano! Muz i ja se druzimo i pokrivamo skoro svaki dan, do sad jednom preskocili hihihi. Ma sve ce to biti supeeeer! 
    Nessah, nadam se da ce ti biti 4.sreca :) tvoja pozitiva ce ti se uskoro isplatiti sigurno!
    Paula, iskreno se nadam da neces ni docekati M! I da ti ova lh trakica pokazuje T bas kao sto je i Pepiti...
    Peppepula, jel ti prosla O? Sorry ako si spomenula, nisam u tijeku bas!
    Bambola, zao mi je zbog M ali idemo hrabro dalje!!! 
    Stella, kak se osjecas? Jos samo 2 dana do bete! Jedva cekam da nas obavijestis! Mrvica rasteeee :)
    AlmS, kako si ti? Kad mislis ici na pregled?
    Dulcinela, kakvo je stanje kod tebe?
    Uzivajte u jos uvijek vikendu! Trudilice, trudite se i dalje i samo pozitivno, a trudnice pazite na sebe i mrvice i uzivajte u trudnoci :)

Queen06
    22. Lipanj 2015. 10:43

Bok cure
    Ja sam nova na ovoj stranici ali je poznajem vec dugo jer sam ponekad lutajuci po internetu bas zanimljive postove citala..

Da svoju radost podijelim sa vama, jucer sam uradila 2 testa i oba su bila POZITIVNA
    Nemogu jos da vjerujem u to, razni su mi osjecaji pa sam htijela vas pitati, kako ste vi reagirale i kako se osjecate poslje plusica?
    Hvala unaprijed!

P.s. ako sam pogrijesila topic, slobodno me uputite tamo gdje sad pripadam :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.