mama★ thanks darling Morat će klokanica onu tvoju temu zimske bebe 2015 preimenovati u zimske bebe 2015/2016
. Nadam se da vam se uskoro i ja pridruzujem
<3 2/2013 <3
Paula i sve ostale koje žele pratiti O uz omoć trakica evo linka s kojeg sam ja naručivala:
30 LH trakica+10 Testova za T cca 35kn
www.ebay.co.uk/itm/251101036499?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
<3 2/2013 <3
Stella vec nakon par dana sto sam napravila temu sam skuzila da sam zaboravila dodati 2016 godinu iako i sama imam termin te godine hahaha.
Nadam se da ce netko od admina procitati ovo i dodati 2016 tu u naziv
Stella i sve druge cure koje imate plus čestitam!!! Evo meni krenulo smeđarenje tako da sutra stiže M... 10 mjesec pokušavanja je iza nas. mj i pol dana pijem vrkutu i femisan. sada sam prvi put onako ozbiljno pomislila da postoji problem... nekako mi je ovo predugo već...
Ima li još koja cura tako dugo da pokušava? na pretrage planiram na jesen, kad me nitko ne želi poslati ranije jer nije još prošla godina, Baš sam tužna, za razliku od prošlih mjeseci kada sam bila razočarana i ljuta...
šaljem vibrice svima
Hvala stella .
Ovih 20 ce mi stici sutra, ako M dode za 10-tak dana odmah cu te naruciti jer se ceka duze dok dodu.. Kako se ti osjecas?
Breskvica evo ja sam u 9. ciklusu pokusavanja, od ovog sam pocela piti cajeve, narucila trakice... ako do jeseni ne upali i ja cu na pretrage.. al ja ju ne ocekujem vec ovaj mjesec
Pusa svimaaa!!!
Breskvica hvala
Razumijem kako se osjecas. Kako su mjeseci prolazili ja bi se nekako bas osjecala sve dalje od sna i cilja. Ali nisam dala sama sebi da prestanem vjerovati da ce se dogoditi.
Paula imas pravo, ove s ebay-a se duze cekaju pa ih mozes naruciti za iduci ciklus, a ja se nadam da ti nece ni trebati.
Ja vec osjecam promjene na sebi, stalno sam gladna, a i imam neku cudnu muku, osjecam slabost i umor. Bradavice mi potamnile ali me sise ne bole dok su me u prvoj trudnoci bas jako bolile. Ali i imam navale straha zbog nacina na koji sam ostala trudna, to mi najgore pada. Uzasno me strah vanmatericne T. Najgore sto na ovom internetu stvarno svasta procitas a ne mogu se sudrzat da ne kopam vise
<3 2/2013 <3
Paula, ja sam isto koristila te trakice s ovog linka što ti je Stella stavila. Čekala sam ih oko 3-4 tjedna, ali meni su taman došle na vrijeme. Tj. i prije vremena budući da mi je prošli ciklus bio baaaaaaaaš dug.
Bambola, imaš se pravo osjećati kako se osjećaš, sve je to normalno. Daj si oduška i neka te to natjera da dalje ideš snažnija i hrabrija :) Ja sam isto znala biti nestrpljiva pa se baš jako razočaram..Ali sjeti se kako je bilo našoj almS kojoj je test pokazao - 13.dc, a 15.dc je već ugledala plus. Je da je ona koristila druge testove, ali ima hrpa primjera gdje je test pokazao - a ustvari je bio +! Kako cure kažu, ništa nije gotovo dok ne dođe M. Nadam se da će tako biti i u tvom primjeru.
Breskvica, žao mi je što se tako osjećaš, vjerujem da nije nimalo lako ići iz mjeseca u mjesec, ali dosta cura ovdje su super primjer da su čuda moguća i da se samo treba potrefiti. Probaj se maksimalno opustiti i sve će biti u redu. Znam da vjerojatno mrziš to čuti. Ali, što više slušaš tuđe priče, stvarno se čini da što si opušteniji da lakše ide...
Stella, razumijem tvoj strah, ali probaj misliti pozitivno-beta se uredno povećala, simptomi su prisutni, M nema.... Ti ćeš biti jedna od onih o kojima ćemo pričati: "znam ti ja curu, ostala trudna, a imala M i to obilnu :)". Svakako nam javljaj sve novosti da možemo skupa s tobom pratiti razvoj tvoje mrvice. Samo se naoružaj pozitivom!
Ostale cure koje nenamjerno zaboravim-sretno :)
Pročitam sve postove, ali sam malo u gužvi na poslu, sad je počela ova matura pa sam na dežurstvima u školi i cijeli posao oko kraja šk godine. Tako da, kad dođem doma budem baš umorna i samo preletim postove.
Ja sam na 14.dc! Uredno se družimo, temperatura je ok, još sam na prvom dijelu ciklusa...Oni koji su me "pratili" znaju da malo kasnije ovuliram. Što se tiče sluzi, Paula je komentirala kako je presušila. To kod mene nije slučaj. Ja sluzi imam na izvoz. Trenutno je ona kremasto-vodena, ali curi ko prava. Nije nikakav "bolesni" iscjedak jer me ništa ne svrbi, peče i ne smrdi nego baš prava sluz. A znate kolko je sati kad sjedim doma i osjetim da curi!!!! Stvarno svašta.
NE znam kako vama, ali meni vrijeme leeeeeeeeeeeeetiiiiiiiiiiiii... Ne mogu vjerovati da sam već na 14.dc... Neka samo proleti do T :) Ja se trudim biti pozitivna što više mogu, zasad ide... Nadam se da će se isplatiti...
Ovaj mjesec neću voditi računa o simptomima, imam osjećaj da ih samo preuveličam. Idemo polako, pa kako Bog da!
Veeeeliki lijepi pozdrav svimaaaaaa
Stella draga ne brini toliko. Znas i sama da nije cudno da se jos ne vidi na ultrazvuku, beta ti je super, da je vanmaternicna ne bi tako bilo. Ja sam u trudnoci 2 tj svakih par dana isla pa nikako da vidi i stalno mi govorio da postoji mogucnost vanm, ali sve bilo u najboljem redu. Ja sam stvarno pozurila, vec sam 30dc dosla na pregled, ovaj put necu zuriti . I mene su grudi razvaljivale pa sad svaki ciklus ocekujem te turbo bolove... Kad ides na pregled? Jel ides sa sincicem na odmor kao sto si planirala?
Ja 18 dc, kremasti iscjedak obilan...
Vidim da dosta cura pise da im koji dan prije M krene smede brljanje, ja to nikad nisam dozivjela. Meni odmah krene crveno i puno.. osim u 5 tj trudnoce kad sam dva dana imala takvo smede, ali mizerno..
Bambola sta ima kod tebe? Jel odmarate ti i tvoje bolne grudi?
A ne znan. Uzasno se osjecam i jedva sam docekala doc u hotel i uzet caj od mente. Ko da iman blagu virozu. Nema M. Al ako misli doc nek bemu bane da mi skrati muke. Ovo je 10 dan od prestanka duphastona i uvik bi mi dosla u tom periodu. Inace sam imala redovitu mengu. Ma briga me vise, sad sam ljuta jer sam pospana ko pseto 😁 idem malo dragog gnjavit na vocap i spavat. Jos uvijek je neofen pripravan na strateskom mjestu.
Cure gustajte sa svojim polovicama vi koje se trudite, Stella gustaj sa svojim bebacem. On je upravo tamo di triba bit i uskoro ce bit pozer za fotku 😆nemoj uopce odlazit u drugim smjerovima. Znam da to kazem ja, kraljica analize, al NEMOJ! Sve je kako triba bit! I NE GUGLAJ! 😂
Breskvica bas mi je zao sto ti tako dugo traju pokusaji no nisi jedina. Ja sam npr bila 18 mj na trudilicama. Takp da tvoje nije strasno...po strucnom . Iako nama to izgleda kao vjecnost. Koliko mi je poznato da tek nakon godinu dana pokusavanja zele poslati na pretrage. Mene moj dr nije htio ni tada slati... ali na svu srecu uspjelo nam je pa nisam morala na nista ici.
sretnoooo
Sortiraj odgovore
Najstariji