Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    17. Lipanj 2015. 22:32

Nadam se da ces neofen baciti u smece i da te M nece probuditi iducih godinu dana. Nisam pohvatala koji ti je to ciklus kako pokusavate? Kako god, + ce doci!!! Slobodno se ti iskukaj, ali glavu gore i pozitivno dalje! Vidis kako se nizu trudnice na ovom forumu, i nas dan ce doci... 

Paula5
    17. Lipanj 2015. 22:39

Pepita draga nadam se da ih necu trebati za O. A ako ih budem trebala, i potrosila  onda ces mi reci kako te naruciti. Ipak duplo vise za duplo manje kuna... Toliko o mom strpljenju.... Ovi dani od O do M su mi koma, ali ok sam, spremna i da dode. Naoruzana za novi ciklus... Hvala ti na svakom savjetu i divnim rijecima..  Naravno i drugim curama..

StellaMaris
    18. Lipanj 2015. 09:51

Peppepula kad potrošiš elevit, imaš prenatal od twinlaba, po mom mišljenju ima najbolji sastav, osobito za trudilice jer sadrži inozitol i folnu kiselinu, to su vitamini koji su jako bitni. Za cca 140kn dobiješ 60 kapsula. Malo pročitajte o inozitolu, inače ga je teško naći a začudile bi se koliko je bitan za balans hormona. Ja sam ga u zadnje baš proučavala i naišla sam na jako pozitivna iskustva pri pomoći sa začećem, osobito kod onih koje imaju policistične jajnike. Kod nas doktori baš i ne znaju za njega ili su lijeni proučavati korisne stvari.
    I još moram napomenuti da se ona terapija od AlmS bazirala na Inozitolu i folnoj kiselini. Kod nas se ne može nabaviti ta terapija, ali ja sam našla od Twinlaba Choline & Inositol, 100 kapsula za 140kn, to sam krenula uzimati par dana ranije nego sam doznala da sam trudna, po dvije kapsule dnevno, mislim da nije imalo neki utjecaj ali sigurna sam da je taj nadomjestak uz folnu super kombinacija.
    Paula i MM tako reagira, on se ne razumije u to pa se niti ne želi zamarati. Što se tiče trakica ja sam preko e-baya naručila 30 LH trakica i 10 testova za T za 30-tak kn. i bili su mi super. Trakice su uvijek reagirale, a i taj test mi je sad prvi detektirao T iako je trudnoća bila jako mala. Mogu ti negdje pronaći link, mislim da ga ima na onoj temi o Lh trakicama
    Bambola ja sam ispočetka stalno radila testove, sad u zadnje nisam ni pomišljala na njih dok se M ne pojavi. Nije ništa gotovo sve dok vještica ne stigne, držim ti fige.

Ah baš sam se raspisala 

<3 2/2013 <3

Bambola
    18. Lipanj 2015. 11:00

Ajme hvala vam svima na razumjevanju i podrsci, super mi je vidit da je ta mala 'crise de nerfs' svojstvena trudilicama 😁 uglavnom, gospodicne M jos nema, tako da smo se moje bolne grudi i ja smjestile na caj. Stella hvala na preporuci za twinlabov proizdvod, svakako cu pocet sa tim. Oni su mi imali uvijek odlicne vitaminske pripravke! Cure hvala jos jednom i javljajte novotarije! Velika 😘 svima

• mama@
    18. Lipanj 2015. 11:38

Samo da pozdravim novu trudnicu jos jednom.. nasu  Stellu
    cestitam draga na porastu bete.. samo neka pici.
    Ostale trudilice (nove, stare) , trudnice 

StellaMaris
    18. Lipanj 2015. 12:22

mama thanks darling  Morat će klokanica onu tvoju temu zimske bebe 2015 preimenovati u zimske bebe 2015/2016 . Nadam se da vam se uskoro i ja pridruzujem

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    [UREĐENO] 18. Lipanj 2015. 14:13

Paula i sve ostale koje žele pratiti O uz omoć trakica evo linka s kojeg sam ja naručivala:
    30 LH trakica+10 Testova za T cca 35kn

www.ebay.co.uk/itm/251101036499?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

<3 2/2013 <3

• mama@
    18. Lipanj 2015. 14:47

Stella vec nakon par dana sto sam napravila temu sam skuzila da sam zaboravila dodati 2016 godinu iako i sama imam termin te godine hahaha. 
    Nadam se da ce netko od admina procitati ovo i dodati 2016 tu u naziv

• Breskvica4
    18. Lipanj 2015. 16:28

Stella i sve druge cure koje imate plus čestitam!!! Evo meni krenulo smeđarenje tako da sutra stiže M... 10 mjesec pokušavanja je iza nas. mj i pol dana pijem vrkutu i femisan. sada sam prvi put onako ozbiljno pomislila da postoji problem... nekako mi je ovo predugo već...
    Ima li još koja cura tako dugo da pokušava? na pretrage planiram na jesen, kad me nitko ne želi poslati ranije jer nije još prošla godina, Baš sam tužna, za razliku od prošlih mjeseci kada sam bila razočarana i ljuta...
    šaljem vibrice svima

Helgica
    19. Lipanj 2015. 20:55

Breskvica

Stella i sve druge cure koje imate plus čestitam!!! Evo meni krenulo smeđarenje tako da sutra stiže M… 10 mjesec pokušavanja je iza nas. mj i pol dana pijem vrkutu i femisan. sada sam prvi put onako ozbiljno pomislila da postoji problem… nekako mi je ovo predugo već…
    Ima li još koja cura tako dugo da pokušava? na pretrage planiram na jesen, kad me nitko ne želi poslati ranije jer nije još prošla godina, Baš sam tužna, za razliku od prošlih mjeseci kada sam bila razočarana i ljuta…
    šaljem vibrice svima

Pozdrav, evo ja sam nova ovdje. Zapelo mi je za oko vase pitanje. Imam dvije prijateljice kojima je trebala godina i pol. Jedna je dobila decka-moje krsno kumce. Druga je dobila curicu.
    Nije 10 mj puno :) 

Sretno

Helgica

Paula5
    18. Lipanj 2015. 17:34

Hvala stella .
    Ovih 20 ce mi stici sutra, ako M dode za 10-tak dana odmah cu te naruciti jer se ceka duze dok dodu.. Kako se ti osjecas?
    Breskvica evo ja sam u 9. ciklusu pokusavanja, od ovog sam pocela piti cajeve, narucila trakice... ako do jeseni ne upali i ja cu na pretrage.. al ja ju ne ocekujem vec ovaj mjesec 
    Pusa svimaaa!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI