Ima nas dosta cure koje smo otprilike tu po danima ciklusa..
Vicky moj 22.dc 9. ciklusa pokusavanja. Trajanje ciklusa 27-29. Prosli 25, stvarno me iznenadila...
Queen06 opisi nam malo dobitni ciklus, simptome...
Maja nadam se da je T u pitanju.
Ima nas dosta cure koje smo otprilike tu po danima ciklusa..
Vicky moj 22.dc 9. ciklusa pokusavanja. Trajanje ciklusa 27-29. Prosli 25, stvarno me iznenadila…
Queen06 opisi nam malo dobitni ciklus, simptome…
Maja nadam se da je T u pitanju.
A pa tvoj je odlican..moj prosli 45,pretprosli 39
Hvala cure na podršci!
pupa da u dan smo :) Nastavljamo se pratit!
viky96 jesu ti uvjek toliki ciklusi ili je to iznimka? Moji su inače šaroliko društvo 34, 29, pa 32, znalo se dogodit 50 al samo jednom. Uglavnom kod mene se nikad nezna!

url=https://lilypie.com]
Viky i Maja, meni su isto tak saroliko! Od 30 pa na dalje! Prosli mi je bio 40 a dugo nije bio tako dugacak! Inace je oko 33-35...

Maja Moj najkraci je 30..al vecinom 39,40 pa i 45 i vise..ja nikad nezz kad da ju ocekujem
drage trudilice,trudnice,da vas ne nabrajam sve vas pozdravljam. Nema me par dana i superrrr vijesti,vec pluseka ima jeeeej
.Ja sam u odbrojavanju :)),7dpo. bila kod doca,sve ok,ono sto se moze vidjeti na ultrazvuku,cekam rezultate hormona,iiiiiiiiiiii ne mogu docekati. Super je sto mi je doktor potvrdio da mi je O bas taj dan (najvjerovatnije)naravno bio je to pokriven dan hihihihih. Inace sam mislila da cu mozda morati uzimati nesto za stimulaciju O,jer mi ciklusi variraju,uz to pcos. Na moje iznenadjenje rece mi doka da nisu policisticni,i iznenadilo me sto mi je O bila 11dc,iako sam mislila zbog dugih ciklusa (povremeno),da je negdje poslije 17tog dana,ili kasnije. Eto malo oduzih sa postom :),svima vama zelim da sve prodje kako i same zelite, ljubac za sve,i punooooooo pozitive :)))
MalaNo Čestitam! Čuvaj se, neka sve nastavi bit Ok, sada je vrijeme da uživaš u sebi :)
Viky I pupa Joj ja sam se sama sebi čudila na šarolikim I dugim ciklusima. Oko mene svi po školski u dan znaju kada stiže. Sad kad vidim da nas 30+ ima još odmah mi je lakše. Kod mene je u ovoj godini 29 I 36 iznimka....al U prosjeku sam 31-32 dana.
Nego nadam se ja da uskoro nećemo brinuti o ciklusima :) barem nekih 10mj

url=https://lilypie.com]
Zeli drugom sto i sebi :*
Dobro jutro cure moje
Eto plusici polako stizu tako da se nadam, da cemo imati vise zimsko/proljethin bebi 2016 Svima zelim puuuno srece!!!
U meni su ciklusi stvarno bili kao svicarski sat, uvijek precizni, u minutu cak (prosle godine sam prestala sa pilulom). Ali ovaj put... osjecala sam da je nesto drugacije.. Grudi me nisu toooliko bolile kako svi kazu, vec je u stomaku kao neki kamen bio i osjecala sam pojacano jajnike.. Ali u sebi sam nekako znala, da je to to.. Glupo je mozda reci ali sam znala da sam trudna, drugacije sam se osjecala mada nisam imala nikakve druge simptome, osim sto je me bolijo stomak na "drugaciji nacin"..
Ja trenutno sam zbunjena, jos to nemogu da vjerujem i nekako od tog straha sta ce biti i kako ce proci, nemogu se toliko radovati (inace sam negativac, ups).. Moj MM je zelio bebaca a ja sam ono nako, ako se desi desi se.. Samo nisam racunala da ce se to stvarno desiti tako da sam sada u nekom zbunjenom soku, malo tuzna malo radosna, neznam ni sama.. U neizvjeznosti sam totalnoj ali valjda jer je to prva trudnoca, neznam...
Pozz sviimmaa!
Jutro svima!
MalaNo, neka bude dobitni!!!! :)
Maja, i oko mene svima sve uvijek u dan. I sve koje mi pricaju da su ostale trudne kao iz prve su pa sam se malo sokirala/zabrinula, ali zapravo su rijetki ti koji iz prve uspiju. Ma nije mi bitno da bude iz prve, nego samo da se desi!
Queen, od dosta cura/poznanica sam cula da su rekle da su znale da su trudne, tj.da su imale osjecaj...ja svaki mjesec imam osjecaj pa na kraju nista
Stella, cekamo tvoje vijesti....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji