Prijavljujem i 3.dan izostanka vjestice :))
I begin to see the good in everyone and everything <3
Cure drzim fige da je ni ne vidite!! Jao sta volim to uzbudjenje!!
Viky ma to ti je sve okej. Ja cu sad prestat nakon tri ciklusa, tj. idem kod gin sljedeci pon, pa cu je malo maltretirat da izvadim hormo sliku i pocela sam sa cajevima i kapima.
Breskvica, nemoj misliti da nesto nije u redu, samo se i dalje trudi, pij cajeve i femisanA i dogodit ce se. Ako se do jeseni ne dogodi, onda mozes otici izvaditi hormone i muz na spermiogram, da budes mirnija. To je bio moj plan, ali nije bilo potrebno.Mislim da nije to jos predugo koliko pokusavate. Sretno.
StellaMaris, sutra opet beta, neka je sa srecom. Ali sigurna sam da je sve ok. Dobila si duphaston? Jel to zbog onog krvarenja kao menstrualnog na pocetku?
LuKi, samo na more i uzivancija. Sigurno ces se osjecati bolje.
Bambola, zao mi je zbog dolaska M, ali ti mi se cinis kao prava pozitivka koja ide hrabro u nove pokusaje. Sretno ovaj mjesec.
PeppePula, joj, zao mi je sto se muz razbolio... No, probajte se podruziti, mislim, ako je ikako moguce, ali ako nije, nek se onda on odmori i izlijeci, bit ce prilike sad preko ljeta.
Nessah, ma od takvog svakodnevnog druzenja mora uskoro nesto biti.
Paula, ti si se opskrbila trakicama i testovima. Dobro je sto crtica tamni, samo budite aktivni. Ja sam svoj visak trakica drage volje podijelila, nadam se da ces i ti ovaj mjesec.
Agness33, samo neka ni ne dodje M, navijam na najjace!!!
Pupa, super si pozitivna i vazno je da pokrivate. Drzim fige da se primi ovaj mjesec. Hvala na pitanju, ja sam dobro. Imam pregled za tjedan dana. Osjecam blage mucnine, ali kad nesto pojedem lakse mi je. Grudi nabujale.
Lady, Maja i Queen06, dobrodosle! Lady, nadam se da ce biti plus, a Queen06, cestitam od srca na plusu.
Queen cestitke od srca, zelim ti urednu trudnocu.
Agness nabavi vise testic, ja cu ti ako treba poslati.. ma to je to, al da i sluzbeno potvrdis..
Hvala ti dulnicela draga! Nadam se da nece trebati, al nek se nade..rado cu podijeliti.. Nadam se da si ti dobro. Lijepo od tebe sto si s nama, kao i ostale trudnice. Uvijek volim cuti vas savjet, iskustvo..
Vicky u istoj smo fazi, ja 22.dc.
Jucer me dosta probadalo i iscjedak od O nije ni prestao, samo sto je vec danima kremast. Sta god to znacilo... Od drugih simptoma nista.
Stella javi sutra.. Ma bit ce sve ok znam .
Nessah, pupa, peppepula, malaNo kako ste drage moje, sta ima kod vas?
Velika pusa dragim trudnicama i ostalim trudilicama
Pozdrav Queen06 i želim ti urednu i skolsku trudnoću! Čestitike i uživaj u svakom trenutku Mi koje se trudimo sanjamo o tom danu kad ćemo ugledati svoje pluseke.
Ja prijavljujem 25-ti dan ciklusa (moji ciklusi su oko 37 dana). Nisam mogla odoliti pa sam si sinoć poslije posla kupila Prenatal od Natural Wealth-a (149,00kn,100 tabletica u Ljekarnoj). Htjela sam kupiti Prenatal od TwinLaba Inositol & Choline (oko 250,00kn) koji je netko od vas preporučio no nisu ga imali nažalost. Mislite li da je ok koristiti i jedno i drugo istodobno u slučaju ako dođe u Ljekarnu jer su rekli da će ga naručiti? Logički mi ne ide to dvoje u isto vrijeme jer preporučene dnevne doze su u jednoj tabletici dnevno pa me zanimaju vaša mišljenja??? Sada sam zadovoljna sa vrkutom , Femisan A kapima i eto od jučer sam na Prenatal tableticama. Mislim da je to savršeni tandem da ja dobijem moj plusek ovaj ciklus
Kako ste mi trudnice i trudilice?? Kod nas na moru se ljeto opet vratilo i opet smo zatoplili i to mi paše ali sam zatrpana gostima. Nadam se da je vama bolje i da uživate u vašim malim mrvicama i u veselom isčekivanju plusića koje se trude!!!!
Puse svakoj od vas sa Jadrana!!!
helo surke, eto i ja se prijavljujem, kasni 6 dana al su dva testa neg, cekam sutra da naz gin da se dog za pregled :)
Sortiraj odgovore
Najstariji