Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen06
    22. Lipanj 2015. 15:47

Hvala puno cure :)
    Ja imam jos neki mix osjecaja, i bojim se i sretna sam i nemogu jos da vjerujem, jednostavno nemogu jos shvatiti da u meni raste beba :)
    Ali sam jako sretna, to je stvarno Boziji dar i nadam se da ce biti sve uredu.. 09.07 idem kod gin da napokon svoju mrvicu vidim :)

Svima zelim puno srece i da se sve skupa druzimo i o nasim bebama pricamo!!

Mallla
    22. Lipanj 2015. 16:29

queen06 Čestitam! Baš je super čuti tako radosne vjesti. Želim ti urednu trudnoću!
    agness33 i petrich93 držim fige da teta vještica nit ne dođe i da bude plusić!

Svima drugima želim da  nadolazeća vještica ode na godišnji odmor :)
    Meni je 17dc, moglo bi se reći da sam u srcu mogućnosti!
    Sumnjam da će baš upaliti iz prve, al vrijedi se nadati!

url=https://lilypie.com]

Pupa2
    22. Lipanj 2015. 16:36

Queen06, dobrodosla i ceeeestitke velike!!!! Vjerujem da je mix osjecaja, tako se i ja osjecam kad mastam o tom danu kad cu ugledati 2 crtice ili plusice :) nije to mala stvar nikako, ali s vremenom ces se opustiti (makar tako kazu trudnice)! Samo ti pazi na sebe i zajedno s nama iscekuj tak pregled!
    Paula, ja sam ok, nastavljamo s druzenjem :) cajevi su tu! Ja sam na 18.dc, temperatura je i dalje niska, ovulacija samo sto nije dosla (ipak se nadam da ce ovaj mjesec biti prije 26.dc)... Watery iscjedak je prisutan, jucer bio bas obilan! 
    Agneeeees!!!! Vauuuc bas sam uzbudjena! Daj Boze da je to to! Obavezno javiii... Jel ti inace znala kasniti i ako da, koliko? 
    Nessah, jos malooo pa cemo nadam se procitati u tvom postu o plusicu :) do tada, uzivaj s dragim i nastavi s pozitivom!
    Dulcinela, joooj, bas ti zavidim! Ali mi je jos vise drago zbog tebe! Samo se ti pazi! A grudi neka bujaju i trebaju :)
    Viki, ja ti nisam nikad pila pa nemam pojma za simptome, ali eto Bambola ti je vjerujem dobro rekla!
    Ajmo cure, koja sljedeca donosi lijepe vijesti?

Pupa2
    22. Lipanj 2015. 16:37

Maja mi se pratimo onda s ciklusom! Ja sam na 18.dc! 

• viky96
    22. Lipanj 2015. 17:24

Maja drzim fige i budi optimisticna 

Pupa hvala Bogu uvijek ima netko u slicnoj situaciji hehe

Paula ti isto imas neuredan ciklus ili?

Paula5
    22. Lipanj 2015. 17:50

Ima nas dosta cure koje smo otprilike tu po danima ciklusa.. 
    Vicky moj 22.dc 9. ciklusa pokusavanja. Trajanje ciklusa 27-29. Prosli 25, stvarno me iznenadila...
    Queen06 opisi nam malo dobitni ciklus, simptome...
    Maja nadam se da je T u pitanju.

Mallla
    22. Lipanj 2015. 19:25

Hvala cure na podršci! 
    pupa da u dan smo :) Nastavljamo se pratit!
    viky96 jesu ti uvjek toliki ciklusi ili je to iznimka? Moji su inače šaroliko društvo 34, 29, pa 32, znalo se dogodit 50 al samo jednom. Uglavnom kod mene se nikad nezna!

url=https://lilypie.com]

Pupa2
    22. Lipanj 2015. 19:39

Viky i Maja, meni su isto tak saroliko! Od 30 pa na dalje! Prosli mi je bio 40 a dugo nije bio tako dugacak! Inace je oko 33-35...

• viky96
    22. Lipanj 2015. 20:28

Maja Moj najkraci je 30..al vecinom 39,40 pa i 45 i vise..ja nikad nezz kad da ju ocekujem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.