Pupa kasnila mi 1 dan ili 2 i to prosli i pretprosli mjesec kad sam sva bila luda od umisljanja simptoma pa to prepisujem tome ali inace svaki 28.dan u minutu stigla tako da imam dobar osjecaj ovaj mjesec i eto nema je vec 4.dan :))
Necu raditi test barem jos 5 dana pa da budem sigurna ovaj mjesec sam skroz opustena i nista ne forsiram ni suprugu nisam rekla da mi kasni :))
I begin to see the good in everyone and everything <3
Pozdrav svim curama, trebala bi savjet...
Od kad sam dobila prvu menstruaciju prije 9 godina nikad nije bila redovita, kontracepciju nikad nisam pila, prije 3 godine doktorica mi je rekla da imam pcos, nikakve tablete nisam dobila ni tada. Sada vec malo vise od godinu dana pokusavam ostati trudna ali ne ide. prosle godine u 11 mj sam sa clearblue testom za ovulaciju proveravala i pojavio mi smajlic 23dc. mi se svejedno trudimo svaki mjesec :-) u 12.mj sam bila kod doktorice na redovitom pregledu, i tada mi je dala duphaston da mi se uredove menstruacije, pila sam ga 4 ciklusa.
sada 2 mjeseca pijem samo caj od vrkute i menga mi je bila redovita od 29-33 dana. provjeravala sam prosli i ovaj mjesec sa testom ali ovulacije nije bilo. sta bi mi vi preporuucile? i zanimama me kakva je terapija ukoliko nema uopce ovulacije? dali mi dokt moze dati klomifen?
obracam vam se jer pomalo gubim nadu, stvarno se jako trudimo ali ne ide, vjerojatno jer uopce nemam ovulaciju...
svaki savjet je dobro dosao
Dobrodošle nove trudilice i pozdrav starim trudilicama
Queen06 tvoja reakcija je sasvim normalna i promijeniti će se to sve bez brige..
Agness držim fige
Svima koji čekaju plusiće od srca želim da vam se pojave i da vas vještica zaobiđe, sretno svima pusaaa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
majja nemam iskustva sa time, ali mislim da iz jednog ciklusa što si provjeravala da li imaš O da nije dovoljno jer se dogodi svakoj zdravoj ženi najmanje jedan anovulacijski ciklus.. možda da svakako provjeriš još koji ciklus, ili da se svakako javiš doktoru pa da te uputi.. u svakom slučaju sretno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav drage moje!!
Agness super, zaista se nadam da je to TO! Kako se osjecas?
Draga majjaa dobrodosla! Ne znam sta bih ti pametno rekla, najbolje da se posavjetujes s gin pa da napravis pretrage koje treba, a mozda i muz.. A moze biti i sve u redu, ali nikako da se uhvati. Samo ti pij cajeve, prati O kako mozes i nadam se da ce ti se zelja ostvariti kao i nama..
Peppepula meni nekidan stiglo 20 trakica s njuskala pa odmah par dana piskila da vidim kako funkcionira... joooj kako je lijepo vidjeti blijedu drugu crticu, jos da je onaj drugi test.. Tvoji su ciklusi otprilike kao moji. Ja svoju ne ocekujem do kraja tjedna (danas 23.dc). Ali ako dode pocet cu s trakicama odmah poslije M, jer stvarno vise ne kuzim kad je O. Naruci si odmah s ebaya, ceka se cca 3 tj. Meni s njuskala dosle nakon 36 sati, ali s ebaya sam triput vise narucila za skoro duplo manje kuna..
Pusa svima...
Hej mame i trudilice..da javim kako sam bila na uzv..endometrij 11 mm ne vidi se nista unutra tetka kasni vec 6 dana..receno mi je da ako ne dode do petka da dodem opet na pregled. Jel kojoj u prijasnjim trudnocama bilo tako pa se za par dana vidla bebuska?
Petrich, nadam se da ce se stvari na kraju odigrati sretno! Nemam iskustva niti sam ista cula u vezi toga da bih te umirila, ali ovdje sam naucila da je stvarno sve moguce i da se cuda dogadaju!
Kad smo kod cuda, Stellaaaaa, cekamo te
Moja temperatura raste i dalje, danas 36,4.... Kad ff odredi ovulaciju? Prosli ciklus mi je tek pred kraj povukao crtu!
Sortiraj odgovore
Najstariji