Luki ni ja ne volim javne plaze, jezim ih se. 100 bolesti na njima. Nadam se da ce tata imati sto vise slobodnog vremena da se cijelo ljeto buckate u moru. Mi dok smo u gradu, kako se mali voli kupat na balkonu mu napunim bazencic i zamisljamo da smo na plazi
<3 2/2013 <3
Bok svima!
Ja sam ovdje nova. Želim se pridružiti kako bi jedni drugima mogli biti podrška. Imam 25 godina I ovaj mjesec počinjemo raditi na bebici. Dogovorili smo ovu zimu da ćemo na ljeto, ljeto brzo prošlo! Uglavnom, završila sam faks, odradila staž, sad radim na određeno I na pola radnog vremena I iako me financije malo obeshrabruju s vremena na vrijeme ne želim da zbog njih propustim život! Ovdje vidim da se puno parova dugo trudi, pa tko zna koliko će nama trebati. Osim toga udajem se za 3 mj iako već skupa živimo I skupa smo 6 godina...dugo sam potajno želila da se dogodi, a sada to mogu reći I malo javnije :)
Neznam pojasnit konkretno što me plaši, ali htjela sam taj osjećaj podjeliti ovdje.
Želim svima sreću da što prije uspiju
url=https://lilypie.com]
Pozdravljam nove trudilice Lady i Maja Neka vaš ostanak bude što kraći na ovom pdf-u
Hvala vam svakoj za savjete o Prenatal vitaminima i Folnoj, zapisala sam si u ajfon koje ste marke preporučile pa ću tako i tražiti, mislim da ću ih početi uzimati AKO ni ovaj ciklus ne dobijem svoj plusek. Divne ste i od vas sam puno naučila
Evo ja sam na 23-em danu ciklusa (moji prosječni su 37 dana) tako da imam još ohhhooooo ho dana do kašnjenja M. Opuštena sam, pijem Femisan A i vrkutu svaki dan, imam dosta iscjetka već sigurno 7 dana tako da zapravo ni neznam dali je bila O ili nije, aplikacija kaže da je sutra no ne vjerujem aplikacijama, one uzimaju prosjek pa po tome računaju kada je O no ne mora nužno biti tako. Prije cca 4 dana sam imala bjeljanjak-mliječnobijeli iscjedak i bolove u zdjelici i u donjim leđima pa pretpostavljam da bi to trebala biti O no ne opterećujem se… Bit će šta Bog dade Ja i muž hopsamo skoro svaki dan tako da se mrvica ima gdje uhvatiti kad god poželi
Nema brige ni opterećenja oko simptoma, šta god da primjetim samo zahvalim Bogu i zaželim u srcu da se mrvica primi, a sve ostalo predajem Bogu na odluku!
Nadam se da su nam sve novopečene trudnice dobro i da Stelli beta hrabro raste! Alms kako si ti? Dugo nam nema Gogach ,ona je isla na umjetnu oplodnju jel tako? Joooj baš bi voljela znati kako je!!!!! PeppePula ja sam uvijek pozitiva, to savjetujem tebi također i svim trudilicama koje su u istoj situaciji. Što smo pozitivnije i veselije, tako će i naši pluseki doći!
Šaljem vam puse sa Jadrana
Drage moje citam vas ali eto ne stignem pisat bas , nasla posao na moru u istom mjestu gdje i dragi pa nista od odmore nego samo radno..hehe aj bar ce bit love ;)
Nadam se da ste dobro da se trudite i ne gubite nadu :) samo pozitiva :)
Ovdje bura puse ko luda neverini svaki dan :(
trudnice nase, kako ste nam vi i vase mrvice?
Ja prijavljujem prvi dan kasnjenja M no cvrsto odlucih da necu raditi test prije nego ce kasnit 10 dana (no pravi je razlog sto ga nemam gdje ta kupit u ovoj pripizdini ) ;)))
Tako da ako je to to nece moja sezona dugo potrajat :)
Saljem vam slane pozdrave
I begin to see the good in everyone and everything <3
Pozdrav drage moje!!
Nove trudilice dobro dosle!
Bambola nije bas morala doci, bilo bi predivno da si nas, a sebe najvise, obradovala plusicem.
Agness nadam se da ces ti! Drzim fige da ne dode...
Pupa, peppepula, malaNo, pokrivajte.. Nessah, nase mrvice sad putuju dok se ne smjeste..
Moj 20.dc, par dana imam kremasti iscjedak.. Sta god on znacio? Nisam ja cure totalno presusila, ali je sluz dosla par dana kasnije nego obicno i bilo je manje.Stigle mi trakice, za 125 kn!! Piskila jucer i danas, blijeda druga crtica. Ali ja jucer narucila s ebaya svega... 50 ovulacijskih i 20 za T, za cca 70 kn. Meni ne bi trebala doci za tjedan dana, ali ako stigne spremna sam za nove pobjede! Cajeve pijem..
Velikeee puse nasim trudnicama i ostalim trudilicama!!
Agness nek to bude to, bilo bi super kad se nebi pojavila malo duze vremena. Drzim fige i navijam za tvoj plus
Paula ni ja ovaj mjesec nisam primjetila neku pretjeranu sluz, u biti mislim da se nikad nisam osjecala vise suho nego ovaj mjesec, tek mi sad krenuo iscjedak. Ocito taj iscjedak nije neko pravilo. Samo da se ta M vise ne pojavi tako da mozes trakice proslijediti nekom
<3 2/2013 <3
Stella daj Boze da nekom dam to brdo trakica sto dolazi. Ako ipak dode bit cu razocarana, ali spremna za dalje... Puno puno je lakse to sve s vama prolaziti, jedva cekam da i ja priopcim svoj +. A znam da hocu.. Tvoj + je stvarno bio poseban, nakon svega... Od srca ti zelim mirnu i lijepu trudnocu...
Agness ti uredno prijavljuj nedolazak M..
Pusa svima!!
Dobrodošle nove trudilice i naravno lijep pozdrav mojim starim trudilicama
Pratim vas svaki dan, čitam i zajedno sa vama nadam se i iščekujem vaše plusiće.
Agness držim fige da vještica ni ne dođe i da je to to. Da ćeš nas ubrzo razveseliti
Nessah ma ti si tu prava pozitivka, svaka čast, sigurna sam da ćeš biti nagrađena od Boga svojom mrvicom prije nego što misliš..
Paula najviše sam se javila zbog tebe, hehe, ovako ne mogu se sjetiti kakvi su ti inače ciklusi i da li ti je bila O ili je još čekaš s obzirom da ti je 20dc, samo sam ti htjela reći da sam ja u jednom trenu oko 12.03. krenula piškiti LH trakice, a naravno to je bio već 71dc, i pojavila se druga crtica, blijeda, ali se vidjela dovoljno, drugi dan je opet bila tu u istoj nijansi, i tako svih pet dana, i naravno ja imam policistične jajnike, cikluse šarenije od duge pa sam si rekla aha znači LH hormon mi je povećan, ali nije nego mi je pokazalo trudnoću kad sam bila 3 tjedna i 2 dana trudna, takooo da držimmmm figeeeeeee
Evo mi smo dobro, rastemo, i ja i beba i fino se trudimo odmarati i uživati i iščekujemo drugi pregled koji je trebao biti 30.06., ali ja ću se doktoru javiti sad u utorak zbog mogućeg putovanja pa da se konzultiram s njime oko kupanja u moru.. malo sam imala problema sa probadanjima u rodnici,ali otkad sam jučer popila magnezij prestalo je
Pozdrav svim trudilicama
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji