Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    20. Lipanj 2015. 12:12

Pozdrav... evo ja sam pocela uz Elevit piti i vrkutu..uzela sam u DM-u ekološku, za nekih 12kn...i tako je odlicna da mi je zao da nisam i ranije...plodni su mi dani a dragi se razbolio :( ne mogu vjerovati....ma morati cu ga nekako "natjerat" hehe...
    Mimica ja također mislim da ovi ljekovi koje si ti uzimala ne mogu nastetiti plodu...
    Stella kako se osjecas? 
    Nessah, Pupa , Paola? sta ima kod vas? 
    Dragim trudnicama AlmS i Dulcinela saljem

Peppe

• Lady5
    20. Lipanj 2015. 13:23

Poštovane,  

ovdje sam nova pa vas prije svega pozdravljam. Udana sam i imam 30 godina. Imamo curicu 7 godina. Odlučili smo se na još jedno dijete ali ne ide. Počeli smo sa stavom kad bude bude u 08.2014. Od 11.2014 krenuli smo se bas truditi i još ništa.  Očekivana menstruacija je trebala biti danas ali uranila je jedan dan. Ono što  vidim to nije moja menstruacija. Pet dana prije samo smedji iscjedak kod brisanja papirom. Vještica je došla dan ranije ali slaba i tamna. Prva noć ništa na ulosku drugi dan slabo i kod brisanja papirom isto slabo. Inače imam bolove u ledjima i trbuhu sada ništa.  Osjećam se cudno i nekako slabo, ne jede mi se baš i uglavnom čudno, kao da mi se vrti. Inače mi je ciklus 27-33 dana , a menstruacija traje 4-5 dana. Kava mi svaki put ima drugačiji okus i imam osjećaj da ju pijem iz navike a ne iz gusta. Par dana prije iscjetku sam imala okus metala. 08.06. Kontrola kod doktora kaže da je sve uredno. Zadnja m mi je bila 23.05. - 26.05. Test sam radila dan prije očekivane m popodne ali kaže negativno. Što bi sve to značilo?  Iscjedak, cudna menstruacija,  ja se cudno osjećam.... bez znakova pms-a ....
    Molim pomoć ako je itko imao slične simptome.
    Hvala unaprijed

Bambola
    20. Lipanj 2015. 13:24

Dosla jeee 😭😭😭😭
    Satra me Duphaston. Sad krecem sa Femisanom i multivitaminskim cudomixima... Plus cu narucit i te trakice. Sad sam ljuta! 
    Kako je trudilicama sta cekaju? Volim to ocekivanje, skrece mi misli sa moga i veseli me cekat sa vama! 
    Trudnice, jeste dobro?

LuKi5
    20. Lipanj 2015. 13:48

Stella, jos mora nismo vidili, muz radi po cijele dane, a najbliza plaza je prepunjena I ne zelim malenog voditi tamo, izbjegavam I ja ici na tu plazu, sad cekamo da se uhvati slobodnog vremena I prijevoz pa cemo ic na plazu gdje nema guzve, a I more je cisto. Kad uskocim napokon u more nema me satima van 

Bambola, zao mi je sto je M dosla...Drzim fige da ce ti preparati ubrzati proces do trudnoce. Drzi se. Nama je trebalo dvije godine da napokon docekamo trudnocu, usprkos sto je vise doktora relo da na prirodan nacin ne cu moci ostati trudna, I sve ih je zeznuo mali mis :)  Samo hrabro naprijed. Ne moze ni ta M vjecno dolaziti.

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    20. Lipanj 2015. 14:03

Bambola a bas mi je zao. Sad se zaokupi necim da prestanes misliti i da ti vrijeme brze prode. Nadam se da iduca nece stici
    Peppepula samo ti natjeraj dragog na akciju, nek boluje kasnije, pokrijte ove plodne dane i zelim vam jedan plus na kraju mjeseca.
    Ja sam dobro, prsi bujaju ali ne bole, tu su jos neki simptomi ali nisam sigurna jesu li oni od Duphastonea sto mi je prepisala Dr. za ocuvanje T. U utorak opet vadim betu pa cemo vidjeti sto ce biti.
    Lady mozda ti je nastupio blagi disbalans hormona. Ali opet ja sam primjer da je sve moguce. Napravila sam test iza prave M (koja je isto krenula spottingom) i test je bio pozitivan. Mi smo se isto trudili od 10-11/2014 i tek se sad nesto dogodilo. Ali taj iscjedak/spotting prije M je dosta cura ovdje imalo i obicno znaci nagli pad progesterona (bitnog hormona da bi se dogodila T). Ako ti kroz 3-4 dana ne krene prava M, moguce i da je implantacijsko krvarenje. Pricekaj jos malo...Sretno!

Lady5
    20. Lipanj 2015. 14:57

Hvala Stella na odgovoru .... ja se nadam da možda bude plusic ...

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    20. Lipanj 2015. 14:07

Luki ni ja ne volim javne plaze, jezim ih se. 100 bolesti na njima. Nadam se da ce tata imati sto vise slobodnog vremena da se cijelo ljeto buckate u moru. Mi dok smo u gradu, kako se mali voli kupat na balkonu mu napunim bazencic i zamisljamo da smo na plazi 

<3 2/2013 <3

Mallla
    20. Lipanj 2015. 15:40

Bok svima!
    Ja sam ovdje nova. Želim se pridružiti kako bi jedni drugima mogli biti podrška. Imam 25 godina I ovaj mjesec počinjemo raditi na bebici. Dogovorili smo ovu zimu da ćemo na ljeto, ljeto brzo prošlo! Uglavnom, završila sam faks, odradila staž, sad radim na određeno I na pola radnog vremena I iako me financije malo obeshrabruju s vremena na vrijeme ne želim da zbog njih propustim život! Ovdje vidim da se puno parova dugo trudi, pa tko zna koliko će nama trebati. Osim toga udajem se za 3 mj iako već skupa živimo I skupa smo 6 godina...dugo sam potajno želila da se dogodi, a sada to mogu reći I malo javnije :)
    Neznam pojasnit konkretno što me plaši, ali htjela sam taj osjećaj podjeliti ovdje.
    Želim svima sreću da što prije uspiju 

url=https://lilypie.com]

Nessah
    20. Lipanj 2015. 16:51

Pozdravljam nove trudilice Lady i Maja  Neka vaš ostanak bude što kraći na ovom pdf-u 

Hvala vam svakoj za savjete o Prenatal vitaminima i Folnoj, zapisala sam si u ajfon koje ste marke preporučile pa ću tako i tražiti, mislim da ću ih početi uzimati AKO ni ovaj ciklus ne dobijem svoj plusek. Divne ste i od vas sam puno naučila 

Evo ja sam na 23-em danu ciklusa (moji prosječni su 37 dana) tako da imam još ohhhooooo ho dana do kašnjenja M. Opuštena sam, pijem Femisan A i vrkutu svaki dan, imam dosta iscjetka već sigurno 7 dana tako da zapravo ni neznam dali je bila O ili nije, aplikacija kaže da je sutra no ne vjerujem aplikacijama, one uzimaju prosjek pa po tome računaju kada je O no ne mora nužno biti tako. Prije cca 4 dana sam imala bjeljanjak-mliječnobijeli iscjedak i bolove u zdjelici i u donjim leđima pa pretpostavljam da bi to trebala biti O no ne opterećujem se… Bit će šta Bog dade  Ja i muž hopsamo skoro svaki dan tako da se mrvica ima gdje uhvatiti kad god poželi  Nema brige ni opterećenja oko simptoma, šta god da primjetim samo zahvalim Bogu i zaželim u srcu da se mrvica primi, a sve ostalo predajem Bogu na odluku!

Nadam se da su nam sve novopečene trudnice dobro i da Stelli beta hrabro raste! Alms kako si ti? Dugo nam nema Gogach ,ona je isla na umjetnu oplodnju jel tako? Joooj baš bi voljela znati kako je!!!!! PeppePula ja sam uvijek pozitiva, to savjetujem tebi također i svim trudilicama koje su u istoj situaciji. Što smo pozitivnije i veselije, tako će i naši pluseki doći!

Šaljem vam puse sa Jadrana 

Lady5
    20. Lipanj 2015. 18:10

Nessah hvala na lijepim željama! ! Trudimo se da stignemo do cilja. Meni je drugi dan ali nije to ni približno moja uobičajena menstruacija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI