Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    18. Lipanj 2015. 21:45

Hvala vam na ohrabrenju, sigurno sam vam vec dosadna s tim. Ono kao 'trudna je napokon sto sad hoce, drama queen' 
    Pupa i ja se nadam da cu biti jedna od onih iznimki. 
    Moguce da su kod tebe ovaj put vec nastupili plodni dani, jer i iscjedak koji izgleda kao da si se popiskila takoder moze biti plodan iscjedak. Samo ti prati bazalnu i druzite se i dalje.
    Paula ne zuri mi se nikako na prvi pregled, ako sve ostane ovako i ako u utorak beta opet dobro poraste onda bi isla na pregled krajem iduceg tjedna tako da iskljucim vanmatericnu inace ne bi prije pocetka 7 mj. Bili smo malo na odmoru pa smo ga prekinuli. Ici cemo opet samo nek mi se potvrdi trudnoca.
    Bambola navijamo za tvoje simptome i da neofen bacis u smece. Inace i ja samo analiziram stalno 
    Breskvica zaboravila sam jel ti koristis ista tipa vrkuta, vitamini...mjerenje bazalne?

<3 2/2013 <3

• Breskvica4
    18. Lipanj 2015. 22:39

Stella mjesec i pol pijem vrkutu i femisan... nastavit cu s time do jeseni. Mozda izbacim femisan, skup je, a sastav mu je samo vrkuta tako da mislim da nju dovoljno unosim kroz caj... 

Hvala cure drage na podrsci!!! Stvarno ste divne!

LuKi5
    19. Lipanj 2015. 08:00

StellaMaris, to su prelijepe vijesti, jos jednom velike cestitke, sigurna sam da ce ponavljanje bete potvrditi da je sve u redu kao I prvi pregled. 

dulcinela, evo I pusa od malog zvrka za tebe I bebicu

14.06.2014. L ♥

Bambola
    19. Lipanj 2015. 08:13

Jutro zene. Nema M, iman subferilnu temp. I apsolutno neman pojma sta da radim. Ako pipi test to nece bit prva jutarnja, a kad sam prekjucer radila test to je bilo navecer, taj dan sam popila sigurno tri litre vode (volim h2o, sta cete) i tri caja od mente. Sad neman blage je to moglo sta utjecat... Svako toliko me prikoci u bermudskom trokutu, al nista prestrasno. Mene sad malo brine gdi je M. Nikad nije kasnila, a nikad mi se nije desilo da nemam M. Svaki misec je ona meni dolazila.

Bambola
    19. Lipanj 2015. 08:16

Jos jednom isprike sta vas gnjavim, al moj dragi mi je sinoc reka da izvodim i da radim znanstvenu fantastiku od zaceca. I kao, opusti se, to smo tili sta sad kopas i svasta nesto  😂 Znam da je upravu, al ne mogu si pomoc.

LuKi5
    19. Lipanj 2015. 08:32

Bambola, kod njih je sve laganini, tko bolje razumije sto nama prolazi kroz glavu dog silno iscekujemo trudnocu od nas samih, zena. Ovdje imas svu podrsku od nas I svaka od nas razumije kroz sto prolazis. :))

Sto se tice testa, savjetovala bi ti da se strpis jos danas I onda sutra ujutro s prvim jutarnjim urinom napravis test. Jer je tad koncentracija bete najveca ukoliko je trudnoca u pitanju. Sretno :))

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    19. Lipanj 2015. 08:33

Ispricavam se na nepismenosti, mobitel cini gramaticka cuda 

14.06.2014. L ♥

Bambola
    19. Lipanj 2015. 09:29

Hvala Luki. Ma ja najvise fantaziram jer mi radi samo jedan jajovod i gospoda doktori su mi rekli da cu mozda malo teze zatrudnit. Ovo nam je drugi ciklus i ja bi najvise bila zaprepastena- pa sta vec 😳jer sam se pripremila na borbu.

StellaMaris
    19. Lipanj 2015. 11:00

Hvala draga moja Luki Jeste li bili ikako na moru?
    Bambola najlakše je reći opusti se i doći će, mrzit ću tu frazu vjerojatno do kraja života. Neki nikako da shvate da ako ćeš se ikad uspjeti opustiti da to mora doći spontano. Ja navijam da M ni danas ne stigne i da sutra s prvim jutarnjim ugledaš plusić, kao što je Luki rekla pričekaj do sutra s testom

<3 2/2013 <3

• mama@
    19. Lipanj 2015. 12:44

Bambola tocno znam na cemu si.. ja sam svoju M cekala preko 65 dana i to cekanje je UZAS. Sutra ako ti M ne stigne napravi test s prvom mokracom. I molim te javi nam sve.
    Sretno draga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.