Hvala vam na ohrabrenju, sigurno sam vam vec dosadna s tim. Ono kao 'trudna je napokon sto sad hoce, drama queen'
Pupa i ja se nadam da cu biti jedna od onih iznimki.
Moguce da su kod tebe ovaj put vec nastupili plodni dani, jer i iscjedak koji izgleda kao da si se popiskila takoder moze biti plodan iscjedak. Samo ti prati bazalnu i druzite se i dalje.
Paula ne zuri mi se nikako na prvi pregled, ako sve ostane ovako i ako u utorak beta opet dobro poraste onda bi isla na pregled krajem iduceg tjedna tako da iskljucim vanmatericnu inace ne bi prije pocetka 7 mj. Bili smo malo na odmoru pa smo ga prekinuli. Ici cemo opet samo nek mi se potvrdi trudnoca.
Bambola navijamo za tvoje simptome i da neofen bacis u smece. Inace i ja samo analiziram stalno
Breskvica zaboravila sam jel ti koristis ista tipa vrkuta, vitamini...mjerenje bazalne?
<3 2/2013 <3
Stella mjesec i pol pijem vrkutu i femisan... nastavit cu s time do jeseni. Mozda izbacim femisan, skup je, a sastav mu je samo vrkuta tako da mislim da nju dovoljno unosim kroz caj...
Hvala cure drage na podrsci!!! Stvarno ste divne!
StellaMaris, to su prelijepe vijesti, jos jednom velike cestitke, sigurna sam da ce ponavljanje bete potvrditi da je sve u redu kao I prvi pregled.
dulcinela, evo I pusa od malog zvrka za tebe I bebicu
14.06.2014. L ♥
Jutro zene. Nema M, iman subferilnu temp. I apsolutno neman pojma sta da radim. Ako pipi test to nece bit prva jutarnja, a kad sam prekjucer radila test to je bilo navecer, taj dan sam popila sigurno tri litre vode (volim h2o, sta cete) i tri caja od mente. Sad neman blage je to moglo sta utjecat... Svako toliko me prikoci u bermudskom trokutu, al nista prestrasno. Mene sad malo brine gdi je M. Nikad nije kasnila, a nikad mi se nije desilo da nemam M. Svaki misec je ona meni dolazila.
Jos jednom isprike sta vas gnjavim, al moj dragi mi je sinoc reka da izvodim i da radim znanstvenu fantastiku od zaceca. I kao, opusti se, to smo tili sta sad kopas i svasta nesto 😂 Znam da je upravu, al ne mogu si pomoc.
Bambola, kod njih je sve laganini, tko bolje razumije sto nama prolazi kroz glavu dog silno iscekujemo trudnocu od nas samih, zena. Ovdje imas svu podrsku od nas I svaka od nas razumije kroz sto prolazis. :))
Sto se tice testa, savjetovala bi ti da se strpis jos danas I onda sutra ujutro s prvim jutarnjim urinom napravis test. Jer je tad koncentracija bete najveca ukoliko je trudnoca u pitanju. Sretno :))
14.06.2014. L ♥
Ispricavam se na nepismenosti, mobitel cini gramaticka cuda
14.06.2014. L ♥
Hvala Luki. Ma ja najvise fantaziram jer mi radi samo jedan jajovod i gospoda doktori su mi rekli da cu mozda malo teze zatrudnit. Ovo nam je drugi ciklus i ja bi najvise bila zaprepastena- pa sta vec 😳jer sam se pripremila na borbu.
Hvala draga moja Luki Jeste li bili ikako na moru?
Bambola najlakše je reći opusti se i doći će, mrzit ću tu frazu vjerojatno do kraja života. Neki nikako da shvate da ako ćeš se ikad uspjeti opustiti da to mora doći spontano. Ja navijam da M ni danas ne stigne i da sutra s prvim jutarnjim ugledaš plusić, kao što je Luki rekla pričekaj do sutra s testom
<3 2/2013 <3
Bambola tocno znam na cemu si.. ja sam svoju M cekala preko 65 dana i to cekanje je UZAS. Sutra ako ti M ne stigne napravi test s prvom mokracom. I molim te javi nam sve.
Sretno draga
Sortiraj odgovore
Najstariji