Bambola, kod njih je sve laganini, tko bolje razumije sto nama prolazi kroz glavu dog silno iscekujemo trudnocu od nas samih, zena. Ovdje imas svu podrsku od nas I svaka od nas razumije kroz sto prolazis. :))
Sto se tice testa, savjetovala bi ti da se strpis jos danas I onda sutra ujutro s prvim jutarnjim urinom napravis test. Jer je tad koncentracija bete najveca ukoliko je trudnoca u pitanju. Sretno :))

14.06.2014. L ♥
Ispricavam se na nepismenosti, mobitel cini gramaticka cuda

14.06.2014. L ♥
Hvala Luki. Ma ja najvise fantaziram jer mi radi samo jedan jajovod i gospoda doktori su mi rekli da cu mozda malo teze zatrudnit. Ovo nam je drugi ciklus i ja bi najvise bila zaprepastena- pa sta vec 😳jer sam se pripremila na borbu.

Hvala draga moja Luki Jeste li bili ikako na moru?
Bambola najlakše je reći opusti se i doći će, mrzit ću tu frazu vjerojatno do kraja života. Neki nikako da shvate da ako ćeš se ikad uspjeti opustiti da to mora doći spontano. Ja navijam da M ni danas ne stigne i da sutra s prvim jutarnjim ugledaš plusić, kao što je Luki rekla pričekaj do sutra s testom
<3 2/2013 <3
Bambola tocno znam na cemu si.. ja sam svoju M cekala preko 65 dana i to cekanje je UZAS. Sutra ako ti M ne stigne napravi test s prvom mokracom. I molim te javi nam sve.
Sretno draga

Pozdrav svima ovdje. Ne stignem pisati od obaveza,ali vas pratim. Čestitam novim trudnicama!
Breskvica, imam 4 prijateljice kojima je trebalo duže od godinu dana da zatrudne, a svi nalazi su im bili ok. 2 su ostale nakon 1,5 god, a 2 nakon 2,5 god. Sad uživaju u svojim klincima!
A sad za sve iskusne ovdje pitanje (uvijek pitam nešto o lijekovima jer se strašno bojim utjecaja na plod), od prvog dana M, koji je bio prošli petak, dobila sam strašnu prehladu. I tako mamica u snovima ne želi ići po antibiotike ostanem se liječiti doma, uz čajeve, lupocete, olynth, angal s, pokoji strepsils, a 2 dana zbog glavobolje i voltaren.. sad je dobro, ali nos curi i još špricam olynth. Ovulacija treba biti u petak, dakle idući tjedan bismo se aktivnije bacili na posao. Međutim, zbog same pomisli što sam sve strpala u sebe predhodnih dana čisto se pitam ima li to sve utjecaja na kvalitetu jajne stanice i trebam li ovaj mjesec preskočiti "aktivnosti". Mišljenja, iskustva?

Jutro cure
Bambola ima li novosti?
Mimica Mislim da ako je jajna stanica oštećena ili loša da do oplodnje neće ni doći. Nisu sad to neki extra destruktivni lijekovi. Mene vjerojatno to ne bi spriječavalo u radu na bebici.
StellaMaris Upravo tako i ja razmišljam. Kad bolje razmislim, kolike žene u mojoj okolini ne znajući da su trudne su pile razne lijekove, obavljale rtg pretrage, pile alkohol, pa imaju zdrave i lijepe bebe. Gledajući na prehladu, i to prije začeća, mislim da nema utjecaja. Ipak sam htjela čuti još koje mišljenje. Suprug naravno ne želi ništa čekati, kaže možda je baš ovo dobitni ciklus

<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji