Pozdrav drage mame.. evo ja sam nova ovdje :))
Imam sina Leona koji puni u 8.mj. 4 godine.. ja i muž planiramo drugu bebu i radimo na bebi već dvije godine ali nikako ne ide.... svaki put kad se ponadam da je "to, to"... prokrvarim... jednom čak nisam dobila mjesečnicu mjesec i pol dana i nekoliko testova radila svi bili pozitivni otišla kod ginekologa a kad ono nema bebe.. nisam bila trudna..sa mnom je sve u redu bilo obavila sam sve preglede i ustanovilo se da sam potpuno zdrava... to me je dotuklo.. toliko sam se nadala i onda se sve srušilo... tjedan dana nakon tih pretraga sam dobila mjesečnicu... toliko me je to da mjesecima nisam dala suprugu
Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡
ISPATAVAAK ;)
Pozdrav drage mame.. evo ja sam nova ovdje :))
Imam sina Leona koji puni u 8.mj. 4 godine.. ja i muž planiramo drugu bebu i radimo na bebi već dvije godine ali nikako ne ide.... svaki put kad se ponadam da je "to, to"... prokrvarim... jednom čak nisam dobila mjesečnicu mjesec i pol dana i nekoliko testova radila svi bili pozitivni otišla kod ginekologa a kad ono nema bebe.. nisam bila trudna..sa mnom je sve u redu bilo obavila sam sve preglede i ustanovilo se da sam potpuno zdrava... to me je dotuklo.. toliko sam se nadala i onda se sve srušilo... tjedan dana nakon tih pretraga sam dobila mjesečnicu... toliko me je to dotuklo da mjesecima nisam dala suprugu da mi se približi od straha da ne padnem u depresiju.. i sad smo ponovno počeli raditi na bebi pa me zanima postoji li nešto što može pomoći da se lakše zatrudni? Osim čajeva... imala samo jako tešku trudnoću i porod ali mi je ginič dao zeleno svjetlo za drugu bebu....
Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡
Mlada Mama dobrodošla i nadam se da ćeš ubrzo ugledati plusić i dobiti toliko željenu bebu koja će izbrisati sva ružna razočarenja koja si prošla u 2 godine čekanja.. S obzirom da tako dugo pokušavate možda bi bilo najbolje da se obratiš svome liječniku ginekologu da te on uputi, da pratiš O i sl., nisam prošla to pa se ne kužim, ali znam da žene nakon godinu dana pokušavanja traže pomoć liječnika... ja sam osobno bila na početku pokušavanja kad sam saznala za ciste koje su mi doslovno prekrile jajnike, pa sam se stoga prvo odlučila za čajeve jer sam relativno mlada (22) pa sam gledala na to da imam vremena, i uz njih, što više pozitive i opuštenosti eto meni je uspjelo... nadam se da će ti se javiti neka sa većim iskustvom i sretnoo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mlada mama, doći će i bebica - samo uživajte i volite se. jako puno članaka i mišljenja ima o poboljšavanju začeća. nas par je probalo vrkutu ili kombinaciju s vrkutom i uspjelo nam je. jednako tako možeš probati sa promjenom prehrane, vježbanjem ili čak homeopatijom (ali profesionalnom). obzirom da već imate dijete i da je zdravstveno sve ok, sigurna sam da da će bebica stići kad bude vrijeme za nju.
jesi li pokušala sinu davati sok ili čaj od bazge? mi smo jedne godine to isprobali na mužu i alergija je bila znatno ublažena. naravno morao je sok piti redovno. ako smije i ako nema nekih kontraindikacija, zašto ne probati... ja sam svog malog odvela kod homeopata i tri mjeseca smo pod terapijom, simptomi alergije su se znatno smanjili, a i opće stanje organizma mu se popravilo. eto, buba u uho.
Mlada mama... zbilja si mlada i rodila i to je super. Podsjecas me na mene
Trudnoca ce doci kad se najmanje budes nadala. Znam da nije bas neka utjeha jer , grozno je da se netko muci 2 godine bez rezultata... uzas i stvarno mi je zao... ja sam bila na dobrom putu da dodem isto do 2 god pokisavanja ali uspjeli smo prije toga. I to takoder moslim da smo uspjeli zbog vrkute koju sam pila...
Za malog alergicara sam cula da je bazga zakon. Nekima koja ja znam je pomoglo... nije na odmet probati
Hvala za savjet s kaduljom :)) probati ćemo :))))
A kako se koristi vrkuta? Gdje ju nabaviti? Ja sam iz Zagreba..
Da li je se puno mora piti? Jer inače volim piti čajeve ali isključivo voćne :D
Sortiraj odgovore
Najstariji