Curke samo da vam javim mi idemo na prvi pregled u srijedu hihihih jedva čekaaam :)
nastavlja se s plusićima... to je lijepo za čuti, čestitam novim trudnicama.
kikica91, samo hrabro i pozitivno. trudnoće poslije spontanih su uredne i zdrave. samo se usredotoči na svoje novo stanje i uživaj u njemu.
paula, slažem se s Pepitom. probaj nekakvu alternativu. kemija često napravi više štete nego koristi. malo baci oko i na homeopatiju, način prehrane i slično. sretno!
Pepita, LuKi, almS, StellaMaris, Maja58, Nessah, dulcinela ....
Babygirl sigurno je teško, ali uz malenu će sve to brže prolaziti, ubrzo opet odbrojavamo skupa, a nadam se a ćete u meduvremenu uspjeti naći neko vrijeme za druženje, po mogućnosti tamo negdje po sredini ciklusa
AlmS
Luki i ja sam tako razmišljala, ti zubići niču i muču nas dvije godine da bi svi na kraju poispadali, apsurd živi
NMareN i meni je to mjerenje bazalne fora, ne možeš vjerovat da sve funkcionira nekako smisleno, i da svako tijelo funkionira na točno određen način. BTW jel ti stigla M?
Dulcinela kad ideš na pregled? Kako se osjećaš, jesu li počeli simptomi?
Pepita šaljem poljubac tebi i bebici
kikica i gmaja čestitam i samo hrabro naprijed, sretno na pregledima
Nessah, Maja08 i Maja58 žao mi je zbog vaše M, zajedno brojimo dane do plusića
Tena drago mi je da su problemi iza vas, želim ti da sljedeća M dobro zakasni i da se ne pojavi
Pupa nek ti bude ovo sretan tjedan kao i Pauli i PeppePuli?
Pupa što se tiče tvoje temp moguće da tu od 15dc ne bi trebalo gledati s obzirom na ne spavanje.To bi bilo super jer to znači da već možeš raditi test, ali za svaki slučaj, kad si već bila ovoliko strpljiva, pričekaj i još ta 3-4 dana pa ga napravi
Paula žao mi je zbog tih cista koje te muče, držim fige da se već sad uhvatilo
viky jako mi žao i zbog tvoje M, ništa od malog švabe
Arria drago mi je da si se javila...kod tebe kreće ono slatko odbrojavanje, želim vam od da se sve dobro završi
<3 2/2013 <3
Kikica91 prekrasne vijesti si nam donijela, iskrene cestitke na plusicu i novoj trudnoci koje ce sigurna sam biti odlična i uredna. Jako si me razveselila baš jer i ja sam kao ti imala trudnocu koja nije bila uredna, nama je od zahvata kiretaže proslo malo više 3mj, nadam se da cemo i mi uskoro dobiti zeleno svijetlo od dr i sto prije plusic.
StellaMaris danas je 28dc i temp je 36,8,prosli ciklus mi je 33dc temp pala na 36,5 i dobila sam M, nadam se da ce uskoro doci i ovaj ciklus i da ce temperatura pasti,a ovu visoku rado prosljedujem curkama koje su u neisčekivanju M i u očekivanju plusica .
Novim trudilicama želim dobrodošlicu.

Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav drage mame.. evo ja sam nova ovdje :))
Imam sina Leona koji puni u 8.mj. 4 godine.. ja i muž planiramo drugu bebu i radimo na bebi već dvije godine ali nikako ne ide.... svaki put kad se ponadam da je "to, to"... prokrvarim... jednom čak nisam dobila mjesečnicu mjesec i pol dana i nekoliko testova radila svi bili pozitivni otišla kod ginekologa a kad ono nema bebe.. nisam bila trudna..sa mnom je sve u redu bilo obavila sam sve preglede i ustanovilo se da sam potpuno zdrava... to me je dotuklo.. toliko sam se nadala i onda se sve srušilo... tjedan dana nakon tih pretraga sam dobila mjesečnicu... toliko me je to da mjesecima nisam dala suprugu
Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡
ISPATAVAAK ;)
Pozdrav drage mame.. evo ja sam nova ovdje :))
Imam sina Leona koji puni u 8.mj. 4 godine.. ja i muž planiramo drugu bebu i radimo na bebi već dvije godine ali nikako ne ide.... svaki put kad se ponadam da je "to, to"... prokrvarim... jednom čak nisam dobila mjesečnicu mjesec i pol dana i nekoliko testova radila svi bili pozitivni otišla kod ginekologa a kad ono nema bebe.. nisam bila trudna..sa mnom je sve u redu bilo obavila sam sve preglede i ustanovilo se da sam potpuno zdrava... to me je dotuklo.. toliko sam se nadala i onda se sve srušilo... tjedan dana nakon tih pretraga sam dobila mjesečnicu... toliko me je to dotuklo da mjesecima nisam dala suprugu da mi se približi od straha da ne padnem u depresiju.. i sad smo ponovno počeli raditi na bebi pa me zanima postoji li nešto što može pomoći da se lakše zatrudni? Osim čajeva... imala samo jako tešku trudnoću i porod ali mi je ginič dao zeleno svjetlo za drugu bebu....
Ajme meni... ;) Ispravaak hehe ne znam kao i da li se može izbrisati post sa greškom pa se ispričavam alo sam dosadna :)
Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡
Mlada Mama dobrodošla i nadam se da ćeš ubrzo ugledati plusić i dobiti toliko željenu bebu koja će izbrisati sva ružna razočarenja koja si prošla u 2 godine čekanja.. S obzirom da tako dugo pokušavate možda bi bilo najbolje da se obratiš svome liječniku ginekologu da te on uputi, da pratiš O i sl., nisam prošla to pa se ne kužim, ali znam da žene nakon godinu dana pokušavanja traže pomoć liječnika... ja sam osobno bila na početku pokušavanja kad sam saznala za ciste koje su mi doslovno prekrile jajnike, pa sam se stoga prvo odlučila za čajeve jer sam relativno mlada (22) pa sam gledala na to da imam vremena, i uz njih, što više pozitive i opuštenosti eto meni je uspjelo... nadam se da će ti se javiti neka sa većim iskustvom i sretnoo
Hvala na lijepim željama :)
Bili smo kod doktora i jedan drugi nakon što je prošlo godinu dana pokušavanja i sve je u redu i s jednim i drugim... svi mi govore mlada si šta će ti još jedno dijete strpi se.. ali ja ga toliko žarko želim da uopće ne slušam pričanja drugih.. jedan od razloga zašto želim bebu je moj sin... jako je usamljen.. ne može u vrtić jer je jako alergičan na dosta namirnica a za neke još ne znamo.. pa se njegov dan sastoji od odlazaka u park i kod bake.. a kada je vani puno peludi mora biti doma.. ni alergijski preparati mu ne pomažu... tako da je jako puno doma i nema društvo... i sam mi je rekao da bi htio seku :)) imam 21 i pol godinu i mislim da nisam tako preee mlada kako mi svi govore... jako želim bebicu i nadam se da će nam uskoro doći.. :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji