Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    01. Lipanj 2015. 22:07

Hvala ti draga na brzom odgovoru.. 
    Sutra cu kupiti pa lagano krenuti. Ionako na poslu popijem skoro litru vode, ponekad zeleni caj, tako da mi nece biti problem. 
    Pozitiva i idemo dalje jel? 

• Breskvica4
    01. Lipanj 2015. 22:43

Cure pozdrav svima, ja sam pred kraj proslog ciklusa pocela piti vrkuti, sada sam 11 dc i primjecujem puno rastezljive sluzi. po meni je malo rano za O, ali ko zna... druzimo se i pokrivamo... :-) prvo sam vrkutu uzela u ljekarni,  a drugo pakiranje na trznici kod travara. Ova s trznice mi je blaza i ukusnija.

• mama@
    02. Lipanj 2015. 08:59

Breskvica samo ti pij vrkutu i pokrivajte sve sumnjive dane i nesto ce se dogoditi 

Pupa2
    02. Lipanj 2015. 09:19

Pepita, vidim da si napisala da se macina trava koristi samo do ovulacije. Sad sam stvarno zbunjena jer sam po internetu čitala da se ona pije stalno, umjesto vode. Ja sam kod travara tu kod nas otišla naručiti čajeve i kad mi je davala, davala mi je neke kombinacije i kapi, i za mene i za muža, nešto za isparavanje i macinu travu da pijem stalno umjesto vode. Bez ikakvih uputstava npr. 6dcl i sllično... Stvarno sam se sad zbunila.
    StellaMaris i Paula, kod mene i dalje temperatura u porastu, jedan dan 36,5, pa 36,6 pa 36,7 pa par dana opet 36,6 itd. Danas je 38.dc i 12.dan poslije ovulacije. Test ću raditi u četvrtak ako ne stigne, ali nemam neki osjećaj. Danas  su me grudi počele baš dosta boljeti, a tako mi bude koji dan pred M... Ne znam, vidjet ćemo. Kad smo kod toga, cure koje su iskusnije u bazalnoj, koliko je normalno da traje lutealna faza? Negdje sam čitala od 10 do 14 dana... I koliko povišenih temperatura treba biti da bi se moglo "posumnjati" na trudnoću? Što npr. ako temperatura raste npr. 16 dana a nema trudnoće?
    Mlada Mama, dobro došla. Dobro su ti cure reekle, nitko ti nema pravo reći da si premlada za bilo što. Meni je 25 i ne govorimo ljudima (svakome) jer sam u nekom neformalnom razgovoru s jednom curom spomenula nešto vezano uz posao i jednog dana porodiljni da bi mi ona rekla: joj pa ti si premlada da razmišljaš o tome, imaš vremena... Nisam ništa odgovorila na to, jednostavno neki ljudi zabadaju nos gdje im nije mjesto. Isto tako nismo svi isti, netko se vjenča s 20, netko s 30... Ja sam se s 20 osjećala spremno za brak, al sam ipak pričekala, dok netko s 30 vjerojatno misli koji mi je vrag...Tako da, bitno je ono što ti želiš i smatraš da je vrijedno borbe... Po meni, nema veće vrijednosti od djeteta. Teta sam troje nećaka i beskrajno ih volim i stvarno razmišljam da ako njih TOLIKO volim, kakva će to tek ljubav biti prema vlastitom djetetu...
    U svakom slučaju, želim ti svu sreću u dostizanju tvoga cilja...
    Svim ostalim curama, majkama i skoro majkama želim svu sreću također! Neka se nastavi niz plusića....
    Paula žao mi je što je M došla.... PeppePula, kako si ti? Jel ti još čekaš?

Maja58
    02. Lipanj 2015. 09:56

Moja mama ima tu macinu travu stalno joj raste, i ona je to svakome darivala kome treba i rekla je da se pije 40 dana ta macina trava, i onda zene su nju zvale i zahvaljivale jer su uspjele ostvariti trudnocu ☺ ja ju nisam pila, ali cu piti. Zato macinu travu ne valja piti nekome tko ne radi na trudnoci jer lako moze ostati u drugom stanju.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

NMareN
    02. Lipanj 2015. 11:29

Dan trudilice ,
    meni je danas 29dc a temperatura i dalje 36,8.... Vidjet cemo kad ce ta moja gospodična M doci....

Ja to mogu, ja to hoću....

Pepita2109
    02. Lipanj 2015. 12:25

Pupa, Maja58 nisam stručnjak, ali kad sam počela sa vrkutom naravno tražila sam još nešto da pijem u kombinaciji, moja svekrva eto nema iskustva baš sa macinom travom koja se još naziva marulja, ima tu tema 
    https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/marulja-vrkuta-za-lakse-zacece-787

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    02. Lipanj 2015. 12:48

btw svugdje gdje sam čitala žene pišu da piju samo do O tako da ne znam šta bih vam rekla, a opet ako je vama rečeno da pijete stalno pa valjda znaju šta pričaju sretno u svakom slučaju..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.