Moja mama ima tu macinu travu stalno joj raste, i ona je to svakome darivala kome treba i rekla je da se pije 40 dana ta macina trava, i onda zene su nju zvale i zahvaljivale jer su uspjele ostvariti trudnocu ☺ ja ju nisam pila, ali cu piti. Zato macinu travu ne valja piti nekome tko ne radi na trudnoci jer lako moze ostati u drugom stanju.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Dan trudilice ,
meni je danas 29dc a temperatura i dalje 36,8.... Vidjet cemo kad ce ta moja gospodična M doci....

Ja to mogu, ja to hoću....
Pupa, Maja58 nisam stručnjak, ali kad sam počela sa vrkutom naravno tražila sam još nešto da pijem u kombinaciji, moja svekrva eto nema iskustva baš sa macinom travom koja se još naziva marulja, ima tu tema
https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/marulja-vrkuta-za-lakse-zacece-787
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
btw svugdje gdje sam čitala žene pišu da piju samo do O tako da ne znam šta bih vam rekla, a opet ako je vama rečeno da pijete stalno pa valjda znaju šta pričaju sretno u svakom slučaju..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
da, pročitala sam tu temu davnih dana, ali sam isto tako na nekim drugim forumima naišla na sasvim druge "upute". Ne znam, vodit ću se ovime što mi je žena prodavačica rekla, valjda će imati utjecaja. :)

Hvala svima na lijepim željama i ja se nadam skorašnjem plusiću :)) sretno svima ♡♡
Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡
Bok svima! Cure nadam se da cemo ovaj tjedan citati vase poruke "nije jos dosla", " test pozitivan"...
Ja sam danas pocela piti vrkutu i stolisnik, popila sam odvojeno, tek poslije skuzila da se moze pomijesati... 50 g 8 kuna u ljekarni. U dm-u 40 g vrkute 22 kune.
Pepita slazem se odlicnog je okusa, al stolisnik mi bas nije nesto, ali to me nece sprijeciti da pijem.
Ovaj ciklus ce mi biti lako racunati, 01.06. 1dc..
Cure da ne nabrajam ocekujem s vama plusice, a ostalima uspjesne plodne dane..
I naravno nasim trudnicama i njihovim bebicama velika pusa!!
Samo da dodam vezano za macinu travu, i ja sam danas dosta istrazivala. Skoro svi pisu da se pije strogo do ovulacije pa se ja s tim ne zelim zezati buduci moja O moze biti i 9. i 15.dc. Ne zelim nimalo riskirati! Ova kombinacija vrkute i stolisnika je super, pa i za one koji ne pokusavaju zanijeti.
NmareN draga moja .. zelim ti da dozivis tu srecu ovih dana. Da nas sve obradujes plusicem. I naravno da se niz pozitivnih testica nastavi.
Jos samo da mi je docekati alms da prijavi plusic i onda smo vise manje sve stare trudilice gotove. Nisam zaboravila na baby girl, jelena, stella... valjda nisam nikog izostavila. Svima vama saljem dust, dust..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji