Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    31. Svibanj 2015. 21:50

Drage moje, samo da vam se javim i da vas puno pozdravim. Naime meni je menga prestala jucer i sada pocinjem sebi kuhati macinu travu i kupila sam sebi ovulacijske trakice pa cu piti tu macinu travu dok ne dodju plodni dani. Kada trakice pokazu plodno bacam se na posao :) htjela sam se paziti jedan mjesec, i dogovorimo se muz i ja da cemo paziti jedan mjesec medjutim nista od tog on kaze pazit ce i onda ne pazi heh ☺ pusu veliku vam saljem i zelim vam puno plusica 😊💋

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Paula5
    31. Svibanj 2015. 22:57

Pepita znaci prvo tromjesecje je iza tebe, sad ce biti lakse, a i trbuscic lagano raste. Ma predivno, oci mi zasuzile kad se sjetim. Ja sam povracala od 3.-7. mj, ali to je rijetkost, i usprkos tome sam uzivala u svakom trenutku. Nadam se da cu opet..
    Maja58 pozdrav. Nadam se da mi nece trebati, ali ako dođe M kroz par dana krecem i ja s cajevima. 
    Cure zelim vam svima laku noc i novi tjedan da nam donese puno plusica... +++ 

LuKi5
    01. Lipanj 2015. 08:53

dulcinela, hvala ti draga   Kako se osjecas? Vjerujem da sad nikako docekat taj prvi pregled 

14.06.2014. L ♥

• kikica91
    01. Lipanj 2015. 09:39

Curke samo da vam javim mi idemo na prvi pregled u srijedu hihihih jedva čekaaam :)

dillb
    01. Lipanj 2015. 10:26

nastavlja se s plusićima... to je lijepo za čuti, čestitam novim trudnicama. 

kikica91, samo hrabro i pozitivno. trudnoće poslije spontanih su uredne i zdrave. samo se usredotoči na svoje novo stanje i uživaj u njemu. 

paula, slažem se s Pepitom. probaj nekakvu alternativu. kemija često napravi više štete nego koristi. malo baci oko i na homeopatiju, način prehrane i slično. sretno! 

Pepita, LuKi, almS, StellaMaris, Maja58, Nessah, dulcinela ....  

StellaMaris
    01. Lipanj 2015. 13:14

Babygirl sigurno je teško, ali uz malenu će sve to brže prolaziti, ubrzo opet odbrojavamo skupa, a nadam se a ćete u meduvremenu uspjeti naći neko vrijeme za druženje, po mogućnosti tamo negdje po sredini ciklusa 
    AlmS 
    Luki i ja sam tako razmišljala, ti zubići niču i muču nas dvije godine da bi svi na kraju poispadali, apsurd živi 
    NMareN i meni je to mjerenje bazalne fora, ne možeš vjerovat da sve funkcionira nekako smisleno, i da svako tijelo funkionira na točno određen način. BTW jel ti stigla M?
    Dulcinela kad ideš na pregled? Kako se osjećaš, jesu li počeli simptomi?
    Pepita šaljem poljubac tebi i bebici 
    kikica i gmaja čestitam i samo hrabro naprijed, sretno na pregledima 
    Nessah, Maja08 Maja58 žao mi je zbog vaše M, zajedno brojimo dane do plusića
    Tena drago mi je da su problemi iza vas, želim ti da sljedeća M dobro zakasni i da se ne pojavi
    Pupa nek ti bude ovo sretan tjedan kao i Pauli i PeppePuli?
    Pupa što se tiče tvoje temp moguće da tu od 15dc ne bi trebalo gledati s obzirom na ne spavanje.To bi bilo super jer to znači da već možeš raditi test, ali za svaki slučaj, kad si već bila ovoliko strpljiva, pričekaj i još ta 3-4 dana pa ga napravi
    Paula žao mi je zbog tih cista koje te muče, držim fige da se već sad uhvatilo 
    viky jako mi žao i zbog tvoje M, ništa od malog švabe 
    Arria drago mi je da si se javila...kod tebe kreće ono slatko odbrojavanje, želim vam od  da se sve dobro završi 

<3 2/2013 <3

NMareN
    01. Lipanj 2015. 13:23

Kikica91 prekrasne vijesti si nam donijela, iskrene cestitke na plusicu i novoj trudnoci koje ce sigurna sam biti odlična i uredna. Jako si me razveselila baš jer i ja sam kao ti imala trudnocu koja nije bila uredna, nama je od zahvata kiretaže proslo malo više 3mj, nadam se da cemo i mi uskoro dobiti zeleno svijetlo od dr i sto prije plusic.
    StellaMaris danas je 28dc i temp je 36,8,prosli ciklus mi je 33dc temp pala na 36,5 i dobila sam M, nadam se da ce uskoro doci i ovaj ciklus i da ce temperatura pasti,a ovu visoku rado prosljedujem curkama koje su u neisčekivanju M i u očekivanju plusica .
    Novim trudilicama želim dobrodošlicu.

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.