Hvala ti pepita, nadam se da necu dugo cekati..
Ma ne mislim da sam stara za roditi, ali uz moje ciste na stitnjaci, jajnicima nemam previse vremena. Umalo sam ljetos ostala bez jajnika jer ga je cista zutog tijela potpuno okruzila. Zavrsila u bolnici, al nisam odmah dala da ga vade. I nakon par dana cista pukla... Doktori bili u cudu jer, navodn, takva cista nikad ne ode sama...? I nakon toga nisam htjela terapiju vec se bacila na posao...Uglavnom odbila sve terapije jer je trudnoca najbolji lijek..
I pozitiva naravno...
Hvala ti pepita, nadam se da necu dugo cekati..
Ma ne mislim da sam stara za roditi, ali uz moje ciste na stitnjaci, jajnicima nemam previse vremena. Umalo sam ljetos ostala bez jajnika jer ga je cista zutog tijela potpuno okruzila. Zavrsila u bolnici, al nisam odmah dala da ga vade. I nakon par dana cista pukla… Doktori bili u cudu jer, navodn, takva cista nikad ne ode sama…? I nakon toga nisam htjela terapiju vec se bacila na posao…Uglavnom odbila sve terapije jer je trudnoca najbolji lijek..
I pozitiva naravno…
Trudnoća je naravno najbolji lijek, jesi razmišljala da pokušaš sa čajevima? Vrkuta, neven, stolisnik to su ti super čajevi za ciste, ja sam pila samo vrkutu i stolisnik jer sam ih već imala doma (imala oba jajnika cistična i to jako rekao je ginekolog da je jedina terapija kontracepcijske pilule, a meni čaj pomogao) a s tim da ti ti čajevi naravno pomažu i kod plodnosti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozzz...
Nista od mojeg malog njemca....jutros M dosla..potpuno neocekivano,,niti bolova niti icega...ali me zato sada trbuh rastura od boli... Jebiga (sorry na izrazu)
Idemo dalje u nove pokusajee
Svim curama koje iscekuju plusice punoo sreceee
AlmS, svakako cu pricekati do cetvrtka s testom jer ce mi tada biti 14.dan od ovulacije...znam da je lutealna uvijek gotovo ista samo sto ja ne znam koliko traje kod mene jer je ovo prvi ciklus mjerenja. Iako mislim da mi je O ipak bila 18.dc, ja cu ipak pricekati... Iako mislim da ce M doci u medjuvremenu...
Nadam se da ce se kod tebe uskoro ugnijezditi mala mrvica, a ostalo ces usput rjesavati!
Viki96 zao mi je, al idemo dalje u nove pobjede :)

Drage moje, samo da vam se javim i da vas puno pozdravim. Naime meni je menga prestala jucer i sada pocinjem sebi kuhati macinu travu i kupila sam sebi ovulacijske trakice pa cu piti tu macinu travu dok ne dodju plodni dani. Kada trakice pokazu plodno bacam se na posao :) htjela sam se paziti jedan mjesec, i dogovorimo se muz i ja da cemo paziti jedan mjesec medjutim nista od tog on kaze pazit ce i onda ne pazi heh ☺ pusu veliku vam saljem i zelim vam puno plusica 😊💋
Drage moje, samo da vam se javim i da vas puno pozdravim. Naime meni je menga prestala jucer i sada pocinjem sebi kuhati macinu travu i kupila sam sebi ovulacijske trakice pa cu piti tu macinu travu dok ne dodju plodni dani. Kada trakice pokazu plodno bacam se na posao :) htjela sam se paziti jedan mjesec, i dogovorimo se muz i ja da cemo paziti jedan mjesec medjutim nista od tog on kaze pazit ce i onda ne pazi heh ☺ pusu veliku vam saljem i zelim vam puno plusica 😊💋
Super što si počela sa čajem, hoćeš li drugi dio poslije O piti neki čaj ( vrkuta ) ili si samo na macinoj travi? U svakom slučaju želim ti sreću i da uspije jako brzo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Pepita znaci prvo tromjesecje je iza tebe, sad ce biti lakse, a i trbuscic lagano raste. Ma predivno, oci mi zasuzile kad se sjetim. Ja sam povracala od 3.-7. mj, ali to je rijetkost, i usprkos tome sam uzivala u svakom trenutku. Nadam se da cu opet..
Maja58 pozdrav. Nadam se da mi nece trebati, ali ako dođe M kroz par dana krecem i ja s cajevima.
Cure zelim vam svima laku noc i novi tjedan da nam donese puno plusica... +++
dulcinela, hvala ti draga Kako se osjecas? Vjerujem da sad nikako docekat taj prvi pregled

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji