Drage moje, samo da vam se javim i da vas puno pozdravim. Naime meni je menga prestala jucer i sada pocinjem sebi kuhati macinu travu i kupila sam sebi ovulacijske trakice pa cu piti tu macinu travu dok ne dodju plodni dani. Kada trakice pokazu plodno bacam se na posao :) htjela sam se paziti jedan mjesec, i dogovorimo se muz i ja da cemo paziti jedan mjesec medjutim nista od tog on kaze pazit ce i onda ne pazi heh ☺ pusu veliku vam saljem i zelim vam puno plusica 😊💋
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Pepita znaci prvo tromjesecje je iza tebe, sad ce biti lakse, a i trbuscic lagano raste. Ma predivno, oci mi zasuzile kad se sjetim. Ja sam povracala od 3.-7. mj, ali to je rijetkost, i usprkos tome sam uzivala u svakom trenutku. Nadam se da cu opet..
Maja58 pozdrav. Nadam se da mi nece trebati, ali ako dođe M kroz par dana krecem i ja s cajevima.
Cure zelim vam svima laku noc i novi tjedan da nam donese puno plusica... +++
dulcinela, hvala ti draga Kako se osjecas? Vjerujem da sad nikako docekat taj prvi pregled
14.06.2014. L ♥
Curke samo da vam javim mi idemo na prvi pregled u srijedu hihihih jedva čekaaam :)
nastavlja se s plusićima... to je lijepo za čuti, čestitam novim trudnicama.
kikica91, samo hrabro i pozitivno. trudnoće poslije spontanih su uredne i zdrave. samo se usredotoči na svoje novo stanje i uživaj u njemu.
paula, slažem se s Pepitom. probaj nekakvu alternativu. kemija često napravi više štete nego koristi. malo baci oko i na homeopatiju, način prehrane i slično. sretno!
Pepita, LuKi, almS, StellaMaris, Maja58, Nessah, dulcinela ....
Babygirl sigurno je teško, ali uz malenu će sve to brže prolaziti, ubrzo opet odbrojavamo skupa, a nadam se a ćete u meduvremenu uspjeti naći neko vrijeme za druženje, po mogućnosti tamo negdje po sredini ciklusa
AlmS
Luki i ja sam tako razmišljala, ti zubići niču i muču nas dvije godine da bi svi na kraju poispadali, apsurd živi
NMareN i meni je to mjerenje bazalne fora, ne možeš vjerovat da sve funkcionira nekako smisleno, i da svako tijelo funkionira na točno određen način. BTW jel ti stigla M?
Dulcinela kad ideš na pregled? Kako se osjećaš, jesu li počeli simptomi?
Pepita šaljem poljubac tebi i bebici
kikica i gmaja čestitam i samo hrabro naprijed, sretno na pregledima
Nessah, Maja08 i Maja58 žao mi je zbog vaše M, zajedno brojimo dane do plusića
Tena drago mi je da su problemi iza vas, želim ti da sljedeća M dobro zakasni i da se ne pojavi
Pupa nek ti bude ovo sretan tjedan kao i Pauli i PeppePuli?
Pupa što se tiče tvoje temp moguće da tu od 15dc ne bi trebalo gledati s obzirom na ne spavanje.To bi bilo super jer to znači da već možeš raditi test, ali za svaki slučaj, kad si već bila ovoliko strpljiva, pričekaj i još ta 3-4 dana pa ga napravi
Paula žao mi je zbog tih cista koje te muče, držim fige da se već sad uhvatilo
viky jako mi žao i zbog tvoje M, ništa od malog švabe
Arria drago mi je da si se javila...kod tebe kreće ono slatko odbrojavanje, želim vam od da se sve dobro završi
<3 2/2013 <3
Kikica91 prekrasne vijesti si nam donijela, iskrene cestitke na plusicu i novoj trudnoci koje ce sigurna sam biti odlična i uredna. Jako si me razveselila baš jer i ja sam kao ti imala trudnocu koja nije bila uredna, nama je od zahvata kiretaže proslo malo više 3mj, nadam se da cemo i mi uskoro dobiti zeleno svijetlo od dr i sto prije plusic.
StellaMaris danas je 28dc i temp je 36,8,prosli ciklus mi je 33dc temp pala na 36,5 i dobila sam M, nadam se da ce uskoro doci i ovaj ciklus i da ce temperatura pasti,a ovu visoku rado prosljedujem curkama koje su u neisčekivanju M i u očekivanju plusica .
Novim trudilicama želim dobrodošlicu.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji