Paula dobrodosla
Nisi navela kada je bila zadnja M pa ni ne znam koliko si "rano" radila test.
Strpljenje je vrlina koja je ovdje najpotrebnija, ali i razumijem kada netko urani s testom. Koliko dugo pokusavas ostati T? Kakva ti je bila prva T?

Paula dobrodošla, da problem svih trudilica je upravo ta nestrpljivost što je i logično, ali za svoj mir najbolje je čekati da M ipak zakasni malo i sretnoooooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala cure na dobrodošlici!! Nisam dosad bila aktivan član foruma, a i pišem s mob-a pa ne zamjerite ako se potkrade koja greškica. Danas mi je 24 dc, rekla sam necu raditi test, no...
Prva trudnoća bila "kad se zalomi" 28 dan nisam dobila, kupila test i plus na clearblue-u odmah. A od simptoma prije testa užasnooo bolne grudi i nervoza opaka.. mucnine od 3.-7.mj. Inače ok.
Imam policistične jajnike pa nekih 6.mj pokušavamo.. Ovaj mjesec smo se baš trudili..
Nessah bas mi je zao, ja sam se vec ponadala kako cemo skupa pratiti trudnocu...vidim da si mi kolegica po poslu pa imam jos vise razumijevanja :) upravo je toga i mene strah, kako takodjer radim u turizmu, posao mi je stresan a radno vrijeme se produzi i ponekad radim preko 10sati u komadu...bojim se da upravo zbog toga mozda i nisam uspjela zatrudniti, zato sto nemam bas neke simptome...imala sam ih vise u klasicnom pms-u, a opet mozda je i to znak... sise su mi narasle ( isto kao i u pms-u tako da to nista jos ne znaci), imam bjelkasti iscjedak koji moze biti i znak neke upale lagane...jedino sta inace nemam, je bila zadnjih par dana bol u desnom jajniku, popracena bolovima u desnom bubregu...kao da su povezani ( ili ledjima )...jos 7 dana do NEocekivane M...treba biti strpljiv...
cestitke svim novim trudnicama
Slično kao i kod mene, pms ili
rani simptomi trudnoće? Nadam se drugo..
Ja trebam NEdobiti za pet dana, nadam se da ćemo ugledati +++.. Koliko ti traju ciklusi, redovni?

Peppe
Paula dobrodosla :) vidim da kao i peppepula cekamo otprilike isto! Ja nemam pojma kad bih trebala dobiti jer mi je ovaj ciklus produzio prvi puta nakon par godina...ali cekam do cetvrtka/petka, ukoliko ne dobijem radit cu test jer ce mi tad biti oko 14dana od ovulacije! Na simptome se ne obazirem :) sretnoooo!
Trudnice kojima nisam uspjela zapamtiti ime, cestitam! Vec sam napisala jednom post pa obrisala pa se ne usudim vracati na stranicu prije

Pupa pozdrav. Eto nas tri u očekivanju plusića otprilike istih dana. Meni danas 24 dc.
Peppepula moji su ciklusi 27-28 dana, i ovulacije su mi obično 12-14 dc. Ovaj put nisam točno sigurna kad mi je bila O, mislim 13. Sluz mi je počela 8 dan, 14 prestala. A ne koristim trakice niti mjerim temp. Prvu trunoču sam zatrudnila 11 dc. Ali to je bilo prije 4 god...
Bole me dosta grudi zadnja 2 dana i danas dosta probadanja u jajnicima, ali to može biti i pms.. nadam se da nije...
Cure pišite, kako se vi osjećate?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji