Nessah bas mi je zao, ja sam se vec ponadala kako cemo skupa pratiti trudnocu...vidim da si mi kolegica po poslu pa imam jos vise razumijevanja :) upravo je toga i mene strah, kako takodjer radim u turizmu, posao mi je stresan a radno vrijeme se produzi i ponekad radim preko 10sati u komadu...bojim se da upravo zbog toga mozda i nisam uspjela zatrudniti, zato sto nemam bas neke simptome...imala sam ih vise u klasicnom pms-u, a opet mozda je i to znak... sise su mi narasle ( isto kao i u pms-u tako da to nista jos ne znaci), imam bjelkasti iscjedak koji moze biti i znak neke upale lagane...jedino sta inace nemam, je bila zadnjih par dana bol u desnom jajniku, popracena bolovima u desnom bubregu...kao da su povezani ( ili ledjima )...jos 7 dana do NEocekivane M...treba biti strpljiv...
cestitke svim novim trudnicama
Peppe
Paula dobrodosla :) vidim da kao i peppepula cekamo otprilike isto! Ja nemam pojma kad bih trebala dobiti jer mi je ovaj ciklus produzio prvi puta nakon par godina...ali cekam do cetvrtka/petka, ukoliko ne dobijem radit cu test jer ce mi tad biti oko 14dana od ovulacije! Na simptome se ne obazirem :) sretnoooo!
Trudnice kojima nisam uspjela zapamtiti ime, cestitam! Vec sam napisala jednom post pa obrisala pa se ne usudim vracati na stranicu prije
Pupa pozdrav. Eto nas tri u očekivanju plusića otprilike istih dana. Meni danas 24 dc.
Peppepula moji su ciklusi 27-28 dana, i ovulacije su mi obično 12-14 dc. Ovaj put nisam točno sigurna kad mi je bila O, mislim 13. Sluz mi je počela 8 dan, 14 prestala. A ne koristim trakice niti mjerim temp. Prvu trunoču sam zatrudnila 11 dc. Ali to je bilo prije 4 god...
Bole me dosta grudi zadnja 2 dana i danas dosta probadanja u jajnicima, ali to može biti i pms.. nadam se da nije...
Cure pišite, kako se vi osjećate?
Dobar dan cure! Napokon mi je ff odredio ovulaciju. Medjutim postoji mala sitnica! Kako sam prije pisala, temperatura do ovulacije mi je bila oko 36,2...14.dan ciklusa sam bila u svatovima pa sam 15.dan izmjerila temperaturu i bila je 36,6 ali sam spavala kratko, legla ujutro itd... Dane prije toga i poslije toga koji dam je bila 36,2-3...taj dan je bio vodenkast iscjedak i par dana poslije. par dana iza je uslijedio mali skok. I ff mi je odredio tek 26.dan ciklusa ovulaciju...i idem se ja malo igrati i kad promijenim tu visoku temperaturu na temperaturu koja je bila uobicajna tih dana, odredi mi ovulaciju na 18.dc... Malo me to zaintrigiralo jer sam stvarno tih dana imala tu plodnu sluz i uslijedio je mali skok...nekako mi je vjerojatnije da je ovulacija bila tada po svim simptomima...samo sto se tu upleo taj dan tih svatova...bas je sve te dane temperatura bila 36,2... Kad vratim tu temperaturu na 36,6 onda mi prebaci O na 26.dc...bas me to sad zainteresiralo! Ako mi je ovulacija bila 18.dc onda je od O proslo vise od 2 tjedna. Medjutim ostavila sam na 26.dc O pa cu ipak pricekati do cetvrtka/petka... Sto vi mislite? Nadam se da ste me shvatili :) puse svima
Pozdrav svima!
Pupa ja se bas ne kuzim u temperaturu, ali mislim da ti je O bila kad je bilo najvise sluzi. Meni je aplikacija odredila O 15. dc, ali bila je sigurno ranije, jer ju 14.dc skoro pa nisam ni imala, a od 8.-13.dc je bila obilna. A kako
mislis produzio se ovaj ciklus, zbog te O 26 dan? Koji ti je danas dc, koliko ti inace traju?
Bas je lijepo caskati s nekim tko prolazi kroz iste ili sl situacije..
Pusa svima.. :-)
Pa danas mi je 36.dan ciklusa I temperatura i dalje u porastu. Inace mi traju do 36, al najcesce 33 dana. Inace mi je prosjek 32 dana.... A kako mi je prvotno registrirana O 26.dc nekako mi se cini da je onda logicno da mi se produzi ciklus...iako sad vise nemam pojma kad je zapravo bila O...bas su me zeznuli ti svatovi :) od simptoma nemam nesto posebno i neuobicajno! Samo malo napete grudi, al nista strasno i tu i tamo probadanje dolje,vise u maternici nego u jajnicima. Nije neka stalna bol...ne vidim nikakve promjene na bradavicama i slicno....
Ooo pa ne mora biti da ti se produzio ciklus, nadam se da ti je ovaj dobitan! Kad mislis praviti testic?? Znam da ne treba zuriti i super ako mozes izdrzati, ja bi vec pravila... po tvojim ciklusima trebala je doci, ali nije .. Od srca ti zelim +!
Mene isto par dana bole grudi i od jucer lagani grcevi, ali ne pridajem tome posebnu paznju. Akcija bila 10.,11.,13. i 14.dc, a O mislim 13. Pa eto nadam se...
Peppepula sta ima kod tebe?
Paula, hvala! Nadam se da je i tvoj dobitan. Test cu napraviti vjerojatno u cetvrtak...ako u medjuvremenu ne dodje M. Ja isto ne obracam paznju na simptome jer oni itekako mogu prevariti. Kako su me samu prevarili prosli mjesec, isto tako je Nessah imala obecavajuce simptome pa na kraju nazalost M :(
AlmS, gdje si ti? Kako si?
Sortiraj odgovore
Najstariji