Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    03. Lipanj 2015. 15:10

Ciao cure, samo da vas brzinski pozdravim.. nisam popamtila  ko sve ne iscekuje M ovih dana, stoga vam svima zelim srecu i drtim vam palceve. Pula, nemoj zaboraviti da nam javis sutra rezultate testa, da se sve zajedno veselimo. Dulcinela, bas mi je drago sto je sve super.. Bas sam sretna zbog tebe.
    Mene je jako brinul da ce M doci ovih dana, te da necu zavrsiti citavu terapiju, medjutim Terapiju sam sinoc zavrsila, danas je 13 dpo i M jos nema. Temp je zadnjih pet-sest dana 37-37.1 a danasnja 37.2. Ja se ne usudjujem ni nadati da bi mogla docekati da radim test, ne nesto vise, narucito jer sam se prije dva mjeseca bas razocarala a i moram ponoviti terapiju iduci mjesec. Prolsi mjesec sam dobila M 14 dana nakon O tako da bi u biti tek u petak trebala doci.Ukoliko ne dodje uradit cu test u petak, mada sam zaista svjesna da su male sanse za trudnocu jer nismo pokrili sam dan O, vec prije i kasnije. We'll see..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Bambola
    03. Lipanj 2015. 16:18

Dobar dan svima, ja sam nova na forumu i ofkorz da trebam savjete 😁dakle On i ja smo odlucili se prestati stiti, ne kao da odma treba potomstvo nego kad se primi jelte. ALI, meni je pre nekoliko miseci dijagnosticiran hydrosalpinx na livi jajovod, ovo je treci misec da pijem Duphaston, svi brisevi i nalazi su negativni i uredni. Ginicka kaze da kao mogu ostat trudna i da taj hydrosalpinx nece smetat. Oduvik sam imala uredne cikluse 29-30 dana jedino sta moj pms su zadnje dvi godine zapravo svi simptomi trudnoce 😁ima li itko igdje sa slicnim iskustvom? Hvala

Paula5
    03. Lipanj 2015. 16:58

almS, Pupa, Pepepula ocekujemo vase plusice ovih dana.. jos sam nekog zaboravila, al ne zamjerite, vecinom s mob-a pratim, a nikakoooo da okrene stranicu...
    Bambola dobro nam dosla! Nadam se da neces dugo cekati na plusic, kao vecina nas ovdje..
    Pusa  ostalim trudilicama i naravno mamama sa malim srcekima koja kucaju u njima.. 

Nessah
    03. Lipanj 2015. 18:00

Trudilice i trudnice samo da vam zaželim dobar dan i da pošaljem malo baby dust-a da vam se prime mali bebachi 
    Ja sam zatrpana poslom,počela sezona lagano a ja radim od 10h-19h…   zato se nažalost ne stignem javljati ovih dana ali sam na brzo preletila sve postove da budem up to date sa vašim stanjima. Nove trudilice dobrodošle, stare trudilice (kao i ja sama) želim vam sve što i sebi. 

Ja prijavljujem 6-ti dan M , još sutra odradim 7-mi dan M i onda se bacamo ja i moj mužić u 4-ti ciklus pokušavanja. Od prvog dana ovog (4 ciklusa počela sam piti VRKUTU i samo nju. Odustala sam od Femisan A kapi zasada. Imam feeling da će vrkuta učiniti svoje. Povela sam se za vašim pričama i iskustvima u zatruđivanju pa ćemo vidjeti… Molite za mene ,  a ja već molim za sve vas odavna da ugledamo svaka svoj + u svoje vrijeme. 

Šaljem vam vruće pozdrave sa Jadrana!!!! 

Pupa2
    03. Lipanj 2015. 19:05

Alms draga, ti i ja smo se uskladile... I meni je danas 13dpo..nadam se da ce objema ostati.temperatura mi je i jutros 36.5 popodne bude 37,1... Ali nemam nikakav osjecaj da je to to. Ne znam... Vidjet cemo. Nisam sigurna jesam spremna sutra raditi test. Bas se bojim razocaranja. 
    Nessah, lijepo sto si se javila! Uvijek pozitiva kod tebe! Tako treba :) ja sve cekam M da krenem s tim cajevima koji cekaju u elementu. Ne znam jel to do nekih umisljenih simptoma ili vrucine ali danas mi se jako vrti i glava me na momente boli. Valjda se necu razboljeti....
    Jedno pitanje! Jel 14.dpo bas siiiigurno pokazuje tocan rezultat? Ja si sve dajem neke lazne nade ako slucajno bude minus! Malo me pepitina prica o prvom negativnom, a drugom pozitivnom testiranju potaknula :) 
    Paula, da u Slavoniji je bas koma, tesko izdrzavam ovo vrijeme...

Pupa2
    03. Lipanj 2015. 19:08

U proslom postu sam htjela reci Alms, nadam se da ce objema temperatura ostati povisena narednih 9 mj :) al sam malo zbunjena danas! Izmorio me posao i nedostatak kisika u ucionici 😀

• Maja08
    03. Lipanj 2015. 19:15

Evo i mene.. M je prošla.. Liječim se antibioticima od upale bubrega.. Počinjem s vrkutom i stolisnikom.. I šta drugo reći, krečem u nove pobjede.. Nadam se skorom +
    Svima koje ste ga dočekale čestitam i želim sve naj naj kako u trudnoći tako i poslje nje, a one koje ste još u iščekivanju kao i ja držim fige i samo hrabro naprijed..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.