Mlada mama, doći će i bebica - samo uživajte i volite se. jako puno članaka i mišljenja ima o poboljšavanju začeća. nas par je probalo vrkutu ili kombinaciju s vrkutom i uspjelo nam je. jednako tako možeš probati sa promjenom prehrane, vježbanjem ili čak homeopatijom (ali profesionalnom). obzirom da već imate dijete i da je zdravstveno sve ok, sigurna sam da da će bebica stići kad bude vrijeme za nju.
jesi li pokušala sinu davati sok ili čaj od bazge? mi smo jedne godine to isprobali na mužu i alergija je bila znatno ublažena. naravno morao je sok piti redovno. ako smije i ako nema nekih kontraindikacija, zašto ne probati... ja sam svog malog odvela kod homeopata i tri mjeseca smo pod terapijom, simptomi alergije su se znatno smanjili, a i opće stanje organizma mu se popravilo. eto, buba u uho.
Mlada mama... zbilja si mlada i rodila i to je super. Podsjecas me na mene
Trudnoca ce doci kad se najmanje budes nadala. Znam da nije bas neka utjeha jer , grozno je da se netko muci 2 godine bez rezultata... uzas i stvarno mi je zao... ja sam bila na dobrom putu da dodem isto do 2 god pokisavanja ali uspjeli smo prije toga. I to takoder moslim da smo uspjeli zbog vrkute koju sam pila...
Za malog alergicara sam cula da je bazga zakon. Nekima koja ja znam je pomoglo... nije na odmet probati

Hvala za savjet s kaduljom :)) probati ćemo :))))
A kako se koristi vrkuta? Gdje ju nabaviti? Ja sam iz Zagreba..
Da li je se puno mora piti? Jer inače volim piti čajeve ali isključivo voćne :D
Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡
Mlada Mama ja naprimjer čajeve baš i ne volim, ali sam uživala u vrkuti... Vrkute imaš u ljekarni, najbolje u neku biljnu otići, skuhaš ujutro, staviš u termosicu i pijuckaš pomalo kroz cijeli dan (1/2-1l) i tako 3mj pa pauza 1mj, s tim da eto ja sam nakon 1mj pijenja ostala trudna, okusom je jako blaga i ugodna nije gorka ( s obzirom da se pije ne zaslađena ) čak sam ju pila kad bih bila žedna umjesto vode koliko je ugodna
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Vrkuta ima u svim ljekarnama. Bilo biljnim ili standardnim . Barem kod nas u SB. Pije se nezasladena. 6 dcl s 3 zlice vrkute. Procijedis i pijuckas
Pa to i ne zvuči tako loše :) a koliko košta u ljekarnama?
Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡

I da se ispravim :D hvala mamama koje su mi savjetovale za sina za bazgu :) ne znam što mi je danas pa sve krivo pišem ;))
Mlada Mama ne znam cijenu vrkute jer to moja svekrva nabavlja od čovjeka koji sam bere, ali koliko sam čula nije zaista skupa
Ok supeeer :)))) hvalaaa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji