Mlada Mama ja naprimjer čajeve baš i ne volim, ali sam uživala u vrkuti... Vrkute imaš u ljekarni, najbolje u neku biljnu otići, skuhaš ujutro, staviš u termosicu i pijuckaš pomalo kroz cijeli dan (1/2-1l) i tako 3mj pa pauza 1mj, s tim da eto ja sam nakon 1mj pijenja ostala trudna, okusom je jako blaga i ugodna nije gorka ( s obzirom da se pije ne zaslađena ) čak sam ju pila kad bih bila žedna umjesto vode koliko je ugodna
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Vrkuta ima u svim ljekarnama. Bilo biljnim ili standardnim . Barem kod nas u SB. Pije se nezasladena. 6 dcl s 3 zlice vrkute. Procijedis i pijuckas
I da se ispravim :D hvala mamama koje su mi savjetovale za sina za bazgu :) ne znam što mi je danas pa sve krivo pišem ;))
Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡
Mlada Mama ne znam cijenu vrkute jer to moja svekrva nabavlja od čovjeka koji sam bere, ali koliko sam čula nije zaista skupa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
NMareN jos 2-3 dana i M bi trebala stici. Mislim da se kod tebe sve vratilo na mjesto i da ces dobit zeleno svjetlo da nam opet postanes aktivna trudilica vec odmah iza iduce M
Mlada mama dobrodosla i zao mi je sto je proslo toliko vremena. I ja imam sina od 2,4 god kojeg smo dobili iz prve, a sad nam nesto ne ide vec 8-9. ciklus. Cure su ti dobro preporucile vrkutu, dosta je njih uz pomoc nje zatrudnilo. Ja ju nazalost ne mogu piti jer imam problema sa zeludcem. Radi toga ti preporucujem da ju uzmes u kombinaciji s stolisnjakom kako je i Pepita pila. I nije ti skupa. 100gr dodje oko 15kn, i stolisnjak isto toliko, kako gdje, a to traje 20-tak dana
<3 2/2013 <3
Pozdrav drage moje!
Cestitke od srca novim trudnicama i pusa starim.
Maloprije sam otisla na wc kad ono papir roza, i sad ocekujem da pravo krene. Stvarno me iznenadila tako rano, dosla 2-3 dana prije. Ovaj ciklus 25 dana, e sad tek vise ne znam nista...Samo su me grudi bolile, ponadala se da je to to, ali eto jos jednom razocaranje...
No, idemo dalje! Temp ne mogu mjeriti jer su mi noci isprekidane i cesto se dizem. Krenula bih sa cajem..
Pepita savjetujes vrkutu? Kad
poceti?
Mlada mama dobrodosla. I moj sin skoro 4, i evo nekih 8 mj nikako drugo. Al starija sam 12 god. Ove cure su divne i pune podrske i savjeta.
Hvala vam cure, uz vas je puno lakse!
Pupa, peppepula sta ima kod vas? Nadam se da necete sa mnom iduci mj iscekivati plusic..
Ne mogu jos popamtiti sva imena cura, ali hvala svima sto ste tu...
Slobodno dajte koji savjet.. pusa svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji