Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • viky96
    30. Svibanj 2015. 10:27

Pozz curke moje! Cestitam novim trudnicama,,zelim vam najuredniju trudnocuu!!

Pepita sjecas li se mozda koji ti je bio dan ciklusa kad si napravila test?? 

Meni su ciklusi inace do 39. dana,, ja napravila test 42. dan i bio je negativan,,a menge jos nema...

Nessah glavu gore i u nove pobjede!! 

Kod mene je jos sve po starom...bjeljanjak iscjedak prisutan vec vise od 10 dana,,sise bole,,bradavice ukrućene, menge nema...cekam iduci tjedan da vidim hoce li doci...

Saljem puse svim curkamaa 

Pepita2109
    30. Svibanj 2015. 10:48

viky96

Pozz curke moje! Cestitam novim trudnicama,,zelim vam najuredniju trudnocuu!!

Pepita sjecas li se mozda koji ti je bio dan ciklusa kad si napravila test?? 

Meni su ciklusi inace do 39. dana,, ja napravila test 42. dan i bio je negativan,,a menge jos nema…

Nessah glavu gore i u nove pobjede!! 

Kod mene je jos sve po starom…bjeljanjak iscjedak prisutan vec vise od 10 dana,,sise bole,,bradavice ukrućene, menge nema…cekam iduci tjedan da vidim hoce li doci…

Saljem puse svim curkamaa 

Pošto su mi ciklusi bili od 32-63 dana radila sam 64dc  i tada mi je bio negativan, od 72-77dc sam bezveze piškila ovulacijske trakice i svih 5 dana mi se pojavljivala druga crtica iste jačine pa sam mislila da je lh hormon povišen a zapravo je pokazivao trudnoću, tek sam 92dc radila test na trudnoću i bio je pozitivan, na 64dc bila sam trudna 2 tj i test naravno nije mogao pokazati da je pozitivan... je li znaš kad si imala O ili bar sumnjaš? Ja sam ju imala,ali nisam prepoznala... ali sam srećom zapisivala simptome svaki dan pa sada znam kad mi je bila

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• kikica91
    30. Svibanj 2015. 10:30

hehe hvala i ja si sama želim najuredniju trudnoću :).... jer spontani prije 4mj me uništio... uhhh :/

Pepita2109
    30. Svibanj 2015. 10:49

kikica91

hehe hvala i ja si sama želim najuredniju trudnoću :)…. jer spontani prije 4mj me uništio… uhhh :/

Ajojjj baš mi je žao zbog gubitka, ali eto novog plusića, samo polako i probaj biti što pozitivnija 

🙏👸👸🙏❤️

• viky96
    30. Svibanj 2015. 13:38

Hvala draga pepita!  
    Poozz tebi i tvojoj bebici 

Pepita2109
    30. Svibanj 2015. 13:50

viky96

Hvala draga pepita!  
    Poozz tebi i tvojoj bebici 

ma nema na čemu, rado pomognem makar savjetom i iskustvom  hvala pozz i tebi 

🙏👸👸🙏❤️

Paula5
    30. Svibanj 2015. 14:52

Bok svima! Pratim razne teme, od simptoma, testova itd., već mjesecima pa eto da se i ja uključim. Imam sina od 3,5 god, a drugi plusic nikako.. ciklusi prosjek 28 dana. Imali smo odnose 10., 11., 13. i 14 dc pa eto nadam se da ce ovaj put upaliti.. Ja sam od onih nestrpljivih pa sam jutros napravila testić, naravno -

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI