Pozz curke moje! Cestitam novim trudnicama,,zelim vam najuredniju trudnocuu!!
Pepita sjecas li se mozda koji ti je bio dan ciklusa kad si napravila test??
Meni su ciklusi inace do 39. dana,, ja napravila test 42. dan i bio je negativan,,a menge jos nema...
Nessah glavu gore i u nove pobjede!!
Kod mene je jos sve po starom...bjeljanjak iscjedak prisutan vec vise od 10 dana,,sise bole,,bradavice ukrućene, menge nema...cekam iduci tjedan da vidim hoce li doci...
Saljem puse svim curkamaa
Pozz curke moje! Cestitam novim trudnicama,,zelim vam najuredniju trudnocuu!!
Pepita sjecas li se mozda koji ti je bio dan ciklusa kad si napravila test??
Meni su ciklusi inace do 39. dana,, ja napravila test 42. dan i bio je negativan,,a menge jos nema…
Nessah glavu gore i u nove pobjede!!
Kod mene je jos sve po starom…bjeljanjak iscjedak prisutan vec vise od 10 dana,,sise bole,,bradavice ukrućene, menge nema…cekam iduci tjedan da vidim hoce li doci…
Saljem puse svim curkamaa
Pošto su mi ciklusi bili od 32-63 dana radila sam 64dc i tada mi je bio negativan, od 72-77dc sam bezveze piškila ovulacijske trakice i svih 5 dana mi se pojavljivala druga crtica iste jačine pa sam mislila da je lh hormon povišen a zapravo je pokazivao trudnoću, tek sam 92dc radila test na trudnoću i bio je pozitivan, na 64dc bila sam trudna 2 tj i test naravno nije mogao pokazati da je pozitivan... je li znaš kad si imala O ili bar sumnjaš? Ja sam ju imala,ali nisam prepoznala... ali sam srećom zapisivala simptome svaki dan pa sada znam kad mi je bila
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
hehe hvala i ja si sama želim najuredniju trudnoću :).... jer spontani prije 4mj me uništio... uhhh :/
hehe hvala i ja si sama želim najuredniju trudnoću :)…. jer spontani prije 4mj me uništio… uhhh :/
Ajojjj baš mi je žao zbog gubitka, ali eto novog plusića, samo polako i probaj biti što pozitivnija
🙏👸👸🙏❤️
Hvala draga pepita!
Poozz tebi i tvojoj bebici
Hvala draga pepita!
Poozz tebi i tvojoj bebici
ma nema na čemu, rado pomognem makar savjetom i iskustvom hvala pozz i tebi
🙏👸👸🙏❤️
Bok svima! Pratim razne teme, od simptoma, testova itd., već mjesecima pa eto da se i ja uključim. Imam sina od 3,5 god, a drugi plusic nikako.. ciklusi prosjek 28 dana. Imali smo odnose 10., 11., 13. i 14 dc pa eto nadam se da ce ovaj put upaliti.. Ja sam od onih nestrpljivih pa sam jutros napravila testić, naravno -
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji