Bok svima! Pratim razne teme, od simptoma, testova itd., već mjesecima pa eto da se i ja uključim. Imam sina od 3,5 god, a drugi plusic nikako.. ciklusi prosjek 28 dana. Imali smo odnose 10., 11., 13. i 14 dc pa eto nadam se da ce ovaj put upaliti.. Ja sam od onih nestrpljivih pa sam jutros napravila testić, naravno -
Kikica91 cestitam ti od srca na + . Zelim ti sve najbolje i najlakse u trudnoci
Paula dobrodosla
Nisi navela kada je bila zadnja M pa ni ne znam koliko si "rano" radila test.
Strpljenje je vrlina koja je ovdje najpotrebnija, ali i razumijem kada netko urani s testom. Koliko dugo pokusavas ostati T? Kakva ti je bila prva T?
Paula dobrodošla, da problem svih trudilica je upravo ta nestrpljivost što je i logično, ali za svoj mir najbolje je čekati da M ipak zakasni malo i sretnoooooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala cure na dobrodošlici!! Nisam dosad bila aktivan član foruma, a i pišem s mob-a pa ne zamjerite ako se potkrade koja greškica. Danas mi je 24 dc, rekla sam necu raditi test, no...
Prva trudnoća bila "kad se zalomi" 28 dan nisam dobila, kupila test i plus na clearblue-u odmah. A od simptoma prije testa užasnooo bolne grudi i nervoza opaka.. mucnine od 3.-7.mj. Inače ok.
Imam policistične jajnike pa nekih 6.mj pokušavamo.. Ovaj mjesec smo se baš trudili..
Sortiraj odgovore
Najstariji