Dobar dan cure! Napokon mi je ff odredio ovulaciju. Medjutim postoji mala sitnica! Kako sam prije pisala, temperatura do ovulacije mi je bila oko 36,2...14.dan ciklusa sam bila u svatovima pa sam 15.dan izmjerila temperaturu i bila je 36,6 ali sam spavala kratko, legla ujutro itd... Dane prije toga i poslije toga koji dam je bila 36,2-3...taj dan je bio vodenkast iscjedak i par dana poslije. par dana iza je uslijedio mali skok. I ff mi je odredio tek 26.dan ciklusa ovulaciju...i idem se ja malo igrati i kad promijenim tu visoku temperaturu na temperaturu koja je bila uobicajna tih dana, odredi mi ovulaciju na 18.dc... Malo me to zaintrigiralo jer sam stvarno tih dana imala tu plodnu sluz i uslijedio je mali skok...nekako mi je vjerojatnije da je ovulacija bila tada po svim simptomima...samo sto se tu upleo taj dan tih svatova...bas je sve te dane temperatura bila 36,2... Kad vratim tu temperaturu na 36,6 onda mi prebaci O na 26.dc...bas me to sad zainteresiralo! Ako mi je ovulacija bila 18.dc onda je od O proslo vise od 2 tjedna. Medjutim ostavila sam na 26.dc O pa cu ipak pricekati do cetvrtka/petka... Sto vi mislite? Nadam se da ste me shvatili :) puse svima

Pozdrav svima!
Pupa ja se bas ne kuzim u temperaturu, ali mislim da ti je O bila kad je bilo najvise sluzi. Meni je aplikacija odredila O 15. dc, ali bila je sigurno ranije, jer ju 14.dc skoro pa nisam ni imala, a od 8.-13.dc je bila obilna. A kako
mislis produzio se ovaj ciklus, zbog te O 26 dan? Koji ti je danas dc, koliko ti inace traju?
Bas je lijepo caskati s nekim tko prolazi kroz iste ili sl situacije..
Pusa svima.. :-)
Pa danas mi je 36.dan ciklusa I temperatura i dalje u porastu. Inace mi traju do 36, al najcesce 33 dana. Inace mi je prosjek 32 dana.... A kako mi je prvotno registrirana O 26.dc nekako mi se cini da je onda logicno da mi se produzi ciklus...iako sad vise nemam pojma kad je zapravo bila O...bas su me zeznuli ti svatovi :) od simptoma nemam nesto posebno i neuobicajno! Samo malo napete grudi, al nista strasno i tu i tamo probadanje dolje,vise u maternici nego u jajnicima. Nije neka stalna bol...ne vidim nikakve promjene na bradavicama i slicno....

Ooo pa ne mora biti da ti se produzio ciklus, nadam se da ti je ovaj dobitan! Kad mislis praviti testic?? Znam da ne treba zuriti i super ako mozes izdrzati, ja bi vec pravila... po tvojim ciklusima trebala je doci, ali nije .. Od srca ti zelim +!
Mene isto par dana bole grudi i od jucer lagani grcevi, ali ne pridajem tome posebnu paznju. Akcija bila 10.,11.,13. i 14.dc, a O mislim 13. Pa eto nadam se...
Peppepula sta ima kod tebe?
Paula, hvala! Nadam se da je i tvoj dobitan. Test cu napraviti vjerojatno u cetvrtak...ako u medjuvremenu ne dodje M. Ja isto ne obracam paznju na simptome jer oni itekako mogu prevariti. Kako su me samu prevarili prosli mjesec, isto tako je Nessah imala obecavajuce simptome pa na kraju nazalost M :(
AlmS, gdje si ti? Kako si?

Ovo je bas zanimljivo...nas 3 na P cekamo 3 Plusica :)
mi smo pokrili ja mislim 9,10,12,13 dc...i onda sam ja skuzila po sluzi da mi je mozda ovulacija tek 15dc pa smo i tada opet :) ma neznam ni ja vise...nadam se da se jedan od tih milijun primio...nemam niti ja simptome, ponekad probadanja oko jajnika i onaj osjecaj kao kada trebam dobiti ( i kojeg imam samo tada, pa sam se zato i ponadala )...sada nemam vise niti taj osjecaj... imam prisutan konstanti umor, ali to moze biti i zato sto puno radim...sve nesto cekam da ce mi tijelo reci jos nesto, tipa mozda implantacijsko ili da ce mi bradavice promjeniti boju, mucnine, gadjenje na neku hranu.. ali nista...vidjeti cemo...

Peppe
Draga Pupa, hvala ti sto si me se sjetila. Ja iscekujem M. Jucer mi se desila ista stvar ko' Dulcineli, smedjkasto-zuti iscjedak i ja sam pomislila evo ga krece M kad danas nista. Ja se zaista ne nadam nicemu, jer to moze biti rezultat terapije koju koristim. Da malo prokomentarisem tvoj slucaj: naravno da ce ti duzina ciklusa varirati u zavisnosti kada se desila O. Folikularna faza moze da varira (od M do O) dok je lutealna skoro uvijek ista (od O pa do sljedece M ili T). Ukoliko si spavala bar 3h pa unijela tu temp nakon partija onda je ona validna. S obzirom da nisi sigurna kada je O bila moj ti je savjet da sacekas minimalno 12 dana od najkasnije moguce O i tad uradis test, ukoliko si nestrpljiva (to je za dva dana). Ukoliko pak imas strpljenja sacekaj 14 dpo i bilo koji test je tada 100% tacan. Dzim ti fige, kao i ostalim dvjema curama sa P.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Hej! Mene duuuugo ovdje nije bilo pa sam malo navratila da pozdravim svoje curke. Vidim da ima i dosta novih. Kako ste, ima li novih plusića...? Mi sutra ulazimo u 36. tjedan, već sam se krenula otvarati tako da svoju mišicu očekujemo svakog trena!
Hey curke! Ovo druzenje mi bas pomaze u ovim danima iščekivanja.
Peppepula pokrila si i ti lijepo sve dane.. meni od "simptoma" natečene i bolne grudi, desna pogotovo?? Probadanje skoro pa prestalo.
Inace imam i sa stitnjacom problema, al nisam htjela terapiju jer želim još jednog anđela. A budući imam i 34 god, a od jeseni nikako da se primi, nemam bas puno ciklusa na raspolaganju.. Želim od srca još jednu bebicu, ako ne zahvalna sam i s ovom srećom koju imam.. al nadam se da će upaliti..
Krajem tjedna tri P ce ugledati svoje Plusiće..
Hvala trudnicama koje nas bodre i daju koji savjet i podršku. ♥
almS mozda se mala mrvica ugnijezdila...nadam se da je to sve od krvarenja idućih godinu dana..
Pusa svima!
Hey curke! Ovo druzenje mi bas pomaze u ovim danima iščekivanja.
Peppepula pokrila si i ti lijepo sve dane.. meni od "simptoma" natečene i bolne grudi, desna pogotovo?? Probadanje skoro pa prestalo.
Inace imam i sa stitnjacom problema, al nisam htjela terapiju jer želim još jednog anđela. A budući imam i 34 god, a od jeseni nikako da se primi, nemam bas puno ciklusa na raspolaganju.. Želim od srca još jednu bebicu, ako ne zahvalna sam i s ovom srećom koju imam.. al nadam se da će upaliti..
Krajem tjedna tri P ce ugledati svoje Plusiće..
Hvala trudnicama koje nas bodre i daju koji savjet i podršku. ♥
almS mozda se mala mrvica ugnijezdila…nadam se da je to sve od krvarenja idućih godinu dana..
Pusa svima!
Zašto kažeš da nemaš još puno ciklusa na raspolaganju? pa mlada si ti još moja strina je rodila sa 37, mama je rodila najmlađu seku sa 38 tako da bude i kod tebe plusić, a možda već i je
u svakom slučaju samoooooo pozitivaaaaaaaaaaaaaa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji