Ovo je bas zanimljivo...nas 3 na P cekamo 3 Plusica :)
mi smo pokrili ja mislim 9,10,12,13 dc...i onda sam ja skuzila po sluzi da mi je mozda ovulacija tek 15dc pa smo i tada opet :) ma neznam ni ja vise...nadam se da se jedan od tih milijun primio...nemam niti ja simptome, ponekad probadanja oko jajnika i onaj osjecaj kao kada trebam dobiti ( i kojeg imam samo tada, pa sam se zato i ponadala )...sada nemam vise niti taj osjecaj... imam prisutan konstanti umor, ali to moze biti i zato sto puno radim...sve nesto cekam da ce mi tijelo reci jos nesto, tipa mozda implantacijsko ili da ce mi bradavice promjeniti boju, mucnine, gadjenje na neku hranu.. ali nista...vidjeti cemo...
Peppe
Draga Pupa, hvala ti sto si me se sjetila. Ja iscekujem M. Jucer mi se desila ista stvar ko' Dulcineli, smedjkasto-zuti iscjedak i ja sam pomislila evo ga krece M kad danas nista. Ja se zaista ne nadam nicemu, jer to moze biti rezultat terapije koju koristim. Da malo prokomentarisem tvoj slucaj: naravno da ce ti duzina ciklusa varirati u zavisnosti kada se desila O. Folikularna faza moze da varira (od M do O) dok je lutealna skoro uvijek ista (od O pa do sljedece M ili T). Ukoliko si spavala bar 3h pa unijela tu temp nakon partija onda je ona validna. S obzirom da nisi sigurna kada je O bila moj ti je savjet da sacekas minimalno 12 dana od najkasnije moguce O i tad uradis test, ukoliko si nestrpljiva (to je za dva dana). Ukoliko pak imas strpljenja sacekaj 14 dpo i bilo koji test je tada 100% tacan. Dzim ti fige, kao i ostalim dvjema curama sa P.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Hej! Mene duuuugo ovdje nije bilo pa sam malo navratila da pozdravim svoje curke. Vidim da ima i dosta novih. Kako ste, ima li novih plusića...? Mi sutra ulazimo u 36. tjedan, već sam se krenula otvarati tako da svoju mišicu očekujemo svakog trena!
Hey curke! Ovo druzenje mi bas pomaze u ovim danima iščekivanja.
Peppepula pokrila si i ti lijepo sve dane.. meni od "simptoma" natečene i bolne grudi, desna pogotovo?? Probadanje skoro pa prestalo.
Inace imam i sa stitnjacom problema, al nisam htjela terapiju jer želim još jednog anđela. A budući imam i 34 god, a od jeseni nikako da se primi, nemam bas puno ciklusa na raspolaganju.. Želim od srca još jednu bebicu, ako ne zahvalna sam i s ovom srećom koju imam.. al nadam se da će upaliti..
Krajem tjedna tri P ce ugledati svoje Plusiće..
Hvala trudnicama koje nas bodre i daju koji savjet i podršku. ♥
almS mozda se mala mrvica ugnijezdila...nadam se da je to sve od krvarenja idućih godinu dana..
Pusa svima!
Hvala ti pepita, nadam se da necu dugo cekati..
Ma ne mislim da sam stara za roditi, ali uz moje ciste na stitnjaci, jajnicima nemam previse vremena. Umalo sam ljetos ostala bez jajnika jer ga je cista zutog tijela potpuno okruzila. Zavrsila u bolnici, al nisam odmah dala da ga vade. I nakon par dana cista pukla... Doktori bili u cudu jer, navodn, takva cista nikad ne ode sama...? I nakon toga nisam htjela terapiju vec se bacila na posao...Uglavnom odbila sve terapije jer je trudnoca najbolji lijek..
I pozitiva naravno...
Pozzz...
Nista od mojeg malog njemca....jutros M dosla..potpuno neocekivano,,niti bolova niti icega...ali me zato sada trbuh rastura od boli... Jebiga (sorry na izrazu)
Idemo dalje u nove pokusajee
Svim curama koje iscekuju plusice punoo sreceee
AlmS, svakako cu pricekati do cetvrtka s testom jer ce mi tada biti 14.dan od ovulacije...znam da je lutealna uvijek gotovo ista samo sto ja ne znam koliko traje kod mene jer je ovo prvi ciklus mjerenja. Iako mislim da mi je O ipak bila 18.dc, ja cu ipak pricekati... Iako mislim da ce M doci u medjuvremenu...
Nadam se da ce se kod tebe uskoro ugnijezditi mala mrvica, a ostalo ces usput rjesavati!
Viki96 zao mi je, al idemo dalje u nove pobjede :)
Sortiraj odgovore
Najstariji